L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 30 de novembre del 2011

Concurs cultural en benefici de Cáritas a l'Escola d'Adults "Bolomor"


L’Escola d’Adults Bolomor efectuarà el divendres una activitat cultural “amb premi” per als participants que es destinara també a l’ajuda de Càritas.

Es tracta d’un concurs sobre cultura general, nomenat “Un ordinador per al més espavilat del Bolomor” (en referència al nom de l’escola) al guanyador del qual se li donarà un ordinador personal.

Enguany és la primera vegada que s’hi celebra i per participar cada interessat ha hagut de pagar sis euros destinats a Caritas. La primera fase del concurs serà aquest divendres, dia 2 a les 18`30 al colegi Alfàndec.

El concurs està dirigit a tots els alumnes de l´Escola d´Adults, tinguen l’edat que tinguen, i siga quin siga el curs on estan matriculats.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre competint, una escola privada d'adults sembla ser.

bolomoret ha dit...

a què et referixes anònim? Explica't bé.

Adult que no ha pogut inscriure's a l'Escola ha dit...

El que sí podria oferir és alguna cosa més que Costura, Balls de Saló o cursos d'iniciació... Els adults tenim interessos variats i preparacions diverses. A qui corresponga.

Anònim ha dit...

Al adult que no ha pogut inscriure´s dir-li,que hi ha molta cosa: distints nivels de valencià,francés i anglès i preparaciò per al grau superior o acces a la universitat,ara si has arribat tard a apuntar-te això ja es un altra cosa.I si vols algo que encara no es ofereix sols hi ha que proposaro i a lo millor per al proxim curs poden donaro.

Llorenç Talens ha dit...

A veure, sóc el Cap d'Estudis de l'Escola d'Adults Bolomor i he de dir-vos que l'escola ofereix un munt de cursets i programes formatius, no només Costura, Balls de Saló, etc. De fet, som una de les escoles amb més oferta formativa de la comarca, ho pots corroborar. Altra cosa és que no hi quedaren places quan vas anar a inscriure't. Lamentablement estem patint una forta crisi, i hi ha molta gent aturada que aprofita el temps per estudiar i fer algun curset. Nosaltres, en eixe cas, ja no podem fer res més. Ni disposem de més professorat ni d'infraestructures necessàries per poder oferir més serveis. Tant de bo tots tingueren cabuda, però actualment és impossible. Sobre el primer comentari, no l'acabe de'entendre. L'escola és pública, depenent del nostre ajuntament, i organitza activitats com ho fa qualsevol altra escola pública del municipi; si t'expliques millor, tal volta puga informar-te. Tot aquell que vulga oferir alguna cosa o fer alguna proposta, ens té a la seua disposició al nostre despaptx del col·legi Alfàndec, al 2n pis, en horari de dilluns a divendres, de 18:30 a 19h., us atendrem amablement.Gràcies per l'atenció.