L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 29 de novembre del 2011

Cap de setmana solidari a Tavernes


 
El pròxim divendres, tenim una nova iniciativa de Caritas Interparroquial: un berenar solidari que se celebrarà al mercat municipal a benefici de l’economat de Caritas. El berenar serà a partir de les 5 de la vesprada i amb 1 euro es podrà triar de diversos menjars: xocolate, bunyols i rebosteria dolça i salada, tant per al consum en el mercat mateix com per a emportar-s’ho. El benefici de tot el recaptat serà destinat integrament al sosteniment de l’economat interparroquial de Tavernes, i així poder ajudar a les famílies més necessitades del poble


A la nit, en la Casa de la Cultura, se celebrarà el VIII Festival Tavernes Solidària que organitza  un any més Pepe i Paco, i que compta amb la participació desinteressada de cantants locals. Serà a partir de les 10 de la nit i en aquest cas la recaptació de l’acte es destinarà a Mano a Mano, Lluita contra el Càncer, Solidaritat amb el Tercer Món i ADISVA.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si este año llenamos el auditorio, el año pasado falto poco pero faltó, 5 o 7 euros nos los gastamos en cualquier cosa, ¿ por que no en ayudar a los demás?

Anònim ha dit...

A l´escola d´adults tambè participem el divendres en un concurs de preguntes en el que el més espavilat guanya un ordinador portatil i per participar hem pagat 6€ els cuals tambè van destinats a Caritas.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si ens doneu més informació ho publiquem com a notícia.
Tota pedra fa paret en l'edifici de la solidaritat.

Anònim ha dit...

Cantans locals? En els certàmens de Pepe i Paco, cada vegada menys. Això sí, ells dos mitja horeta de repertori. Hi ha molta gent del poble calenta amb la organització d'este event.

Anònim ha dit...

Doncs el dic que no, que la majoría no pensem com tú, si no ves aquesta nit i eu vorás.