L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 10 de novembre del 2011

Cal preguntar a qui correspon, a qui realment pot respondre




El PP de Tavernes pide al gobierno local que aclare su intención con la depuradora” és el titular d’una noticia que publica avui el diari Levante-EMV en l’edició de la Safor. I la veritat, quan l’hem llegida... bé ens estalvíem els comentaris. Sort que la rissa, segons diuen, és una bona teràpia!

I després, en el cos de la notícia, podem llegir que el PP de Tavernes, en paraules de Manolo Vidal, mostra la seua preocupació per la falta de claredat del govern local amb la depuradora.

Ai mare! com es pot dir això? Li haurem de recordar al senyor Manolo Vidal que en febrer del 2009 ell mateix va signar una conveni amb la Generalitat per a executar les obres i fins ara... res de res. ¿Li haurem de preguntar si la Generalitat ha complit els terminis del conveni? ¿Li haurem de recordar que en els pressupostos de la Generalitat del 2012 no apareix la depuradora de Tavernes i que segons el mateix Levante-EMV haurem d’esperar al 2015 per poder-ne parlar? ¿Li haurem de preguntar quin partit governa la Generalitat?

Nosaltres pensem que els aclariments sobre la depuradora no els ha de demanar al govern local sinó a la Generalitat, del seu partit que, al cap i a la fi, ha de pagar l’obra, eixos 36 milions d’euros previst d’inversió. ¿Per què no els ho pregunta als seus companys de partit i després ens ho diu als vallers? Però amb terminis clars i concrets.

Senyor Manolo Vidal sembla mentida que vosté estiga de regidor en l’Ajuntament i que diga el que diu. Vosté sap que l’Ajuntament de Tavernes no farà altra cosa que complir el conveni que té firmat.

Ara, mentre vosté sap que Tavernes sí el complirà, ¿posarà la mà en el foc i afirmarà que la Generalitat que governa el seu partit complirà la seua part?. Perquè tots els indicis apunten a què, per ara, no. Ja ho deia el Levante-EMV: a partir del 2015 ja en parlarem de les depuradores de Tavernes i de la d’Oliva, que també està igual.

I li preguntem: ¿no prepara vosté el terreny, desvia l’atenció i culpa al “tripartito” perquè sap que la Generalitat i/o el seu partit no van a dur a cap eixe projecte? Però no es preocupe que si la Generalitat se’n torna arrerre no ens vindria de nou ni ens estriparem els vestits. Estem acostumats a vore com les promeses només són fum i només cal recordar el projecte del Cantalot o de la circumval·lació.

Més tard també diu que “de los comentarios del alcalde deducimos que la intención es devolver el prestamo... destinado a la compra de terrenos”. ¿Com quedem, senyor Vidal? Estem cansats de sentir (i llegir) com el PP aconsella al govern local que torne els 2 milions que queden del préstec si volen reduir deute. ¿Ara es queixen davant el cas que els torne? Seria bo que s’aclariren d’una.

UN ACLARIMENT: El préstec que afecta a la depuradora és un prestec 900.000 euros  ICO amb Bancaixa, amb una durada de dos anys per a invertir en allò que es va demanar.. Vol dir això que com acaba a final del 2012, fins eixe temps es pot procedir a les expropiacions de la depuradora, però tot apunta a que no es podra complir el terminis i acabarà l'any sense expropiacions i sense gastar el préstec.

I no es podrà complir el termini d'expropiacions perquè encara que el PP va dir que

http://www.lasprovincias.es/v/20110118/safor/tavernes-saca-licitacion-depuradora-20110118.html
la realitat és una altra. Per tant, si es preveu que serà impossible dedicar el prestec a allò que es va demanar... el tornem i deixem de pagar interessos? O no?. I és això el que va dir el govern: si no s’ha de complir l'objectiu del préstec,  potser calga tornar ja els diners i no pagar interessos.

No hi ha res més, senyor Manolo Vidal. I no pensem que hi haja res més tocant a la voluntat del govern local – no parlem per ells-  perquè la responsabilitat i qui té vela en aquest enterrament no és el mateix govern local, sinó el govern de la Generalitat, per cert del seu partit.

Quedem per tant a l’espera que el PP de Tavernes ens aclare que va a fer el PP de la Generalitat amb el projecte de la depuradora .

-

17 comentaris:

As de bastos ha dit...

Olé a tot l'equip de la Cotorra. Això és una feina de "grana i oro", com diuen en els bous que tan li agraden als ppets.

Este Manolo no s'entera de rés, vol jugar a gran estratega i és queda a la primera tirada de lapartida.
Jo no l'agafaria de company de truc. Més que rés pels retrucs.

Anònim ha dit...

Però és que esta persona no coneix la vergonya?

Perquè no li ho pregunta a la seua colla del pp de la Generalitat, perquè no ens construeixen la depuradora, la carretera, etc?

No pintaveu tant, i anaveu a dur milions i miliosn d'euros al poble?

I dic jo...on estan? Com no busqueu al mag Tamarit, no sé com vindran, xicots.

Anònim ha dit...

maginifico trabajo para dejar aen evidencia a quien se le deberia presuponer un cierto nivel, del que una vez más ha demostrado carecer.
Triste, porque con una oposición así, no se que vamos a hacer.

Anònim ha dit...

marchandoooo, otra de cinismooooo en versión locaaaaal!!!!

imasginación al poder.

Anònim ha dit...

ma mare tendria una definició per este tipus d'actuacions infantils..
ella diria:
¿encara no ho tens bé de dir idiotades?
Es clar, això ho diria ma mare. Jo no. Jo diria:
¿Encara no es canseu de cagar-la una vegada darrere d'un altra?
Pense que és més fina la meua.

Anònim ha dit...

una llastima lo de la depuradora, perque al poble cada dia estem trobant més merda amagada...
i la merda vella i seca, cal depurar-la

Dora ha dit...

Tan sols falta donar-li la culpa a Dora Dora la Depuradora

Anònim ha dit...

Chè, si a l'Ajuntament a la primera planta hi ha un cartell de 3 o 4 metros de la epsar, de la depuradora, que qualsevol perd la memòria!

Per què no el posen a la planta baixa, així quan Manolo entre a l'Ajuntament, farà memòria i dirà: ostres, tu, si la depuradora la te que fer la Generalitat. Ara de seguida els cride, com son del meu partit, enseguida em faran cas i canviaran de idea i faran la depuradora demà mateix, no al 2015.

Es que no sé com sou, pareixeu els del diarrei i el BenTILAT, pardalots.

Anònim ha dit...

Ai Manolín!! Que no saps per on pegar!! Igual vas avant que arrere!! Que teniu diners per a pagar deutes, que compreu els terrenys!! No saps ni el que vols. Això sí, de desviar els temes i voler que els altres compleisques coses que tu no has fet, en això, estàs fet un crack! Està clar que gestionar no és lo teu. Ja hem vist l'herència que ens has deixat al poble de Tavernes.

Anònim ha dit...

Sr. Vidal, no faça passar a la gent del seu poble per idiotes, que ja us han calat. Molta gent no te 4 carreres com voste, pero saben mes del q voste i els seus voldrien. Per cert, carreres tretes amb dedicacio exclusiva com alcalde. Vergonya, cavaller, vergonya!!!

Anònim ha dit...

Que cara tenen estos del PP, jo també he vist dit cartell un montó de vegades, i ara resulta que no n'hi han diers per a fer-la a qui li pertoca i la culpa la te també el tripartit? sí, segon ells, els del govern autonómic i d'açí poc els del nacional, no haber deixat governanr al PP, eixa es la gran culpa de Tavernes.

Anònim ha dit...

Soc treballador de l'Ajuntament i puc afirmar que anterior Alcalde Manolo Vidal, sempre a estat al seu despatx, aixo si, puga ser agafara dies sols de les seues vacances per a fer els examens. Mai a estat mes de 2 dies sence apareixer per l'Ajuntament. Cosa que ara caldria preguntat on estan els de mitja jornada.

Anònim ha dit...

Si tu fores un treballador de l'Ajuntament...

Primera i principal no ho diries que eres treballador.

Segon no diries tantes falsetats. Les vacances M.V se les agafava quan volia i com volia, i si no que li ho preguntes a alguns monestirs. A més es de domini public que se'n duia poques vegades, ben poques, de tecnics a València així que ningú sabera on anava

Tercer si fores treballador de l'Ajuntament sabries que els de mitja jornada fan la mitja jornada pel matí i amb afegitó de quasi totes les vesprades a l'Ajuntament. Si fores treballador ho sabries, però com que no eres no tens ni idea del que parles.

Anònim ha dit...

anónim de les 14,26 apoye la teu idea, peró millor, planteu el cartell a la porta de sa casa, per a qu'el veja cada vegada qu'ixca.

Anònim ha dit...

anónim de les 14,26 apoye la teu idea, peró millor, planteu el cartell a la porta de sa casa, per a qu'el veja cada vegada qu'ixca,,i li afexiu un ressum dels presuposstos de la Generalitat, en concret el de inverssions per a estos temes.

actualitat_tavernes ha dit...

Avui, 11-11-11 ha nascut un nou blog que vol ser un espai on tots els vallers i les valleres puguen assabentar-se i analitzar l'actualitat de Tavernes de la Valldigna.

Vos convidem a tots a visitar-nos.

[LINK=http://tavernesdelavalldigna.wordpress.com/][/LINK]

Anònim ha dit...

També n'hi altre prou nou :

quaderndereflexions.blogspot.com

Recomanat especialment a tots aquells que acusen de feixiste al que no pensa com ell.