L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 d’octubre del 2011

ULTIMA HORA: Es mantenen les festes escolars aprovades pel Consell Escolar Municipal


ULTIMA HORA: Aquest matí han estat a la Conselleria d'Educació, l'alcalde Jordi Joan; la regidora d'Educació, Pilar Altur i un tècnic de l'ajuntament, per tractar diversos temes escolars. La reunió estava programada de fa temps i no tenia res a vore amb el cas de les festes escolars municipals, però s'ha aprofitat per tractar també eixe problema.

Segons hem sabut, després de parlar amb Inspecció Tècnica -no podem assegurar si ha estat també  l'Inspector en Cap -   ens diuen que el problema està resolt. Ni més ni menys que la Conselleria reconeix l'error i fa bona la proposta del Consell Escolar Municipal, cosa que sembla el més normal després del que hem explicat ací en la Cotorra sobre les festes escolars i la impossibilitat d'ajuntar-les a les festes locals (26 de desembre 2011 i dia de Sant Vicent del 2012)  per no ser dies lectius.  (Ho podeu llegir unes noticies més avall)

O siga que la proposta del Consell Escolar Municipal ni era il·legal ni era una pifia del govern municipal, com alguns han volgut fer creure i han dit,  i ara es demostra, perquè hem de pensar que la Conselleria d'Educació ho accepta perquè és legal. No cal ni dir que no permetria mai una il·legat en matèria educativa, àrea de la qual és màxima competent.  Per tant, la proposta no era res més que això: una proposta plenament raonable, i molt semblant quasi idèntica a l'aprovada per a Benifairó i Simat, dins de la mateixa zona educativa.

Segons hem pogut esbrinar, demà divendres l'Inspector de Zona estarà en l'Ajuntament suposem que per aclarir mal entesos.
-

2 comentaris:

Toni ha dit...

Això de les festes escolars, i locals, i tot això jo ho acaba en un plis plas....

La setmana de festes del poble, sols un 30% dels escolars acudeixen a l'escola, per què no s'aprofiten tots els dies de festes escolars, i locals i es posen durant eixa setmana, i així no perden classes els xiquets?

Això dels ponts.... ho tindriem que deixar per creaur barrancs i rius, que no estem per perdre temps.

Anònim ha dit...

Lo dels pont ja fa temps que en altres paisos eu han solventat ajuntat les festes al principi o cap de setmana, sols es respeta nadal, cap d'any i poc mes.