L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 8 d’octubre del 2011

Tavernes celebra el "9 d'Octubre", dia dels valencians


 
L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna celebra la diada del "9 d'octubre", dia dels valencians, amb un acte institucional que tindrà lloc al saló de plens de la Casa Consistorial a les 10 del matí. L'acte està obert als veïns i està prevista la presència de les diferents associacions, entitats locals i representants del mon educatiu, esportiu, social i cultural de la localitat.

També s'ha anunciat que els portaveus dels diferents grups municipals prendran la paraula cadascun d'ells per dirigir-se als veïns i al públic assistent a la sala. Tavernes recupera així un acte institucional que havia desaparegut de l'efemèride del "9 d'octubre" fa més d'una dècada.
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha fet una crida a la participació en la jornada i ha afirma que “des de l'Ajuntament de Tavernes ens sumem a la celebració del 9 d'octubre. Volem donar-li una gran importància al dia de tots els valencians, la data que representa el nostre naixement com a poble diferenciat. Per celebrar-lo hem organitzat diferents tipus d'actes oberts a tots els veïns amb l'objectiu que siguen partícips de l'emotivitat i la importància que té eixe dia”.

Així demà en acabar l'acte institucional, tothom podrà gaudir del concert que oferirà la Banda Simfònica de Tavernes als locals de la Unió Musical, del Carrer Escorxador, a partir de les 12:30 hores.

Avui dissabte  la regidoria de Turisme amb la col·laboració d' ONGs locals i organitzat per Domingo Navarro, JiV Vins Simat i Asados Chule  efectuarà una exhibició de tall de pernil en directe, degustació de formatges i tast de vins a l'entrada de la Casa de la Cultura. El tiquet serà de 6 €.

Els actes commemoratius del "9 d'octubre" van començar ahir divendres amb el lliurament de premis del Ral·li Fotogràfic en l'entrada de la Casa de la Cultura i la inuauguració de l'exposició que romandrà oberta fins el 16 d'octubre. Es podrà visitar en horari de de 18:30 a 20:30 hores.
També ahir, va tindre lloc la presentació del nou disc de Ximo Caffarena titulat "Rondalla Vall de Tavernes del Grup de Balls Populars de Tavernes de la Valldigna".

-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Propongo al ayuntamiento le dedique una via o plaza principal al rei Jaume I , cuando haya pasta, ¿alguien se apunta?