L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 27 d’octubre del 2011

Tavernes acull a novembre activitats del Centre Internacional de la Universitat de València



L'Ajuntament de Tavernes i el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València organitzen uns cursos a  la nostra localitat entre el 17 i el 27 del pròxim novembre a la Casa de la Cultura.
Els interessats poden matricular-se en els dos cursos, amb una durada de 10 hores ( 1 crèdit)  fins el 16 de novembre. Els curs estan dirigits a estudiants, funcionaris de les diferents administracions públiques, tècnics o persones interessades en la matèria, aturats, estudiants de batxillerat i públic en general.
La regidora d'Educació, Pilar Altur, amb tal ocasió ha assenyalat la  voluntat d’apropar la Universitat als nostres veïns i facilitar-los l'accés a cursos i lformació a tot tipus de gent. “ L'Ajuntament realitza una aportació econòmica per tal de fer possible estes activitats tan interessants” ha indicat la regidora en recordar que també  hi ha activitats obertes a tot el públic com el Cinema-Fòrum i el concert de Cambra.
El cine forum projectarà les pel·lícules “Gomorra”  de Mateo Garrone, el dijous 17 de novembre a les 19:00 hores i “Camino”, de Javier Fesser, el dijous 24 també a les 19 hores, mentre el concert de cambra de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València serà el diumenge 27 de novembre a les vuit de la vesprada. 
- Segons la informació oficial

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De que son els cursos?

Bello. bello preocupat. ha dit...

... perdoneu però amb Gomorra i la referencia a Al capone, es que estem tan mal a Tavernes? tanta històtia d ela cosa nostra hi ha ?egón qüestio, no molestarà al nostre Mossen José que passeu la pel.li de Camino?? No tindria que demanar el seu nihil obstat per poder-la vore? Si ja tinguerem el que tinguerem amb el Xavi castillo que era un còmic, amb aquestos que van en serio. Bé jo seguiré llegint-ho a la Cotorra. Però hi ha temes que...