L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 d’octubre del 2011

TEMA DEL DIA: No som xiquets ni criatures: no ens vulgueu enganyar!


Que l’acte informatiu del passat divendres sobre els compters municipals no ha agradat al PP, és cosa sabuda. I que responguera era també d’esperar. Avui ho fa en forma de nota de premsa. Ben pobra i on no nega cap de les xifres.

Que el PP no ha fet mai cap acte públic per explicar la seua gestió econòmica, és també cosa sabuda. Que les dades i xifres que es van fer públiques en l’acte de divendres són les oficials, la comptabilitat oficial de l’Ajuntament avalades per la Intervenció i Tresoreria Municipal, que és la comptabilitat que s’enviarà a Sindicatura de Comptes és també cosa sabuda per tots, excepte sembla ser pel PP de Tavernes.


I sabem que, a grans trets, són les dades i xifres que es van donar a conéixer en el plenari d’octubre, quan es va aprovar el pressupost del 2011 i quan el senyor alcalde, Jordi Joan, va llegir l’informe econòmic de l’alcaldia. Són xifres que, quan van ser dites en el plenari, el PP no va rebatre, no va negar ni va dir que eren una manipulació. El PP no va gosar obrir la boca potser perquè en el plenari la Intervenció i Secretaria General donaven fe i el vistiplau a totes i cadascuna de les dades que es feien públiques. 

En el plenari callaren i ara, ¿a què ve ara, senyors del PP, dir que “el gobierno presidido por Jordi Juan ha dado muestras de una escasa clase política y ha desempeñado el mayor juego de manipulación que se podía pensar”.   Això el PP no ho va dir en el plenari, potser perquè tenien por que Secretaria General i Intervenció Municipal, com a garants de la legalitat, els posaren la boca a un costat.  No som criatures els vallers, no ens vulgueu enganyar!

Nosaltres també pensem que en el plenari, màxim lloc de representació del poble, no van obrir la boca perquè saben que les xifres són les que són i no hi ha més cera que la que crema, perquè saben que han deixat endeutat Tavernes, perquè saben que es gastaren en 6 mesos el 90% del pressupost d’enguany, perquè saben que han deixat al voltant 1’6 milions d’euros en factures sense consignar i pagar, perquè saben que els proveïdors no cobraven, perquè saben que cobraren el cànon de l’aigua anticipat fins el 2026, perquè saben…. i tantes coses com saben!! No som criatures els vallers, no ens vulgueu enganyar!

I ara vénen amb la cançoneta de que en el banc queden 2 milions d’euros. Sí, en queden 2 d’aquell préstec de 5’7 que aprovaren el novembre però ells saben, encara que ho callen, que eixos 2 milions estan afectats a unes inversions concretes, que per això es van demanar, i no es poden gastar per a pagar el remanent negatiu de tresoreria que ells han deixat ni per a pagar deute. Només es poden gastar per a fer les inversions per a les quals es van demanar. No som criatures els vallers, no ens vulgueu enganyar!

I damunt afigen que queden a cobrar 4 milions més. De què? ¿La part d’algun impost estatal que queda per rebre? Si es per això, ja estarà comptabilitzat com a ingrés en el pressupost d’enguany, no és cap ingrés extra ni que cau del cel. No som criatures els vallers, no ens vulgueu enganyar!

Quant a generar treball…. ¡¡¡ Quina barra que ho diga el PP!!! Que ho diga el partit que governa la nostra comunitat i que ha sumit les terres valencianes en la desocupació més gran de la història, la segona d’Espanya a hores d’ara, una comunitat on de cada quatre valencians hi ha un en atur.  No som criatures els vallers, no ens vulgueu enganyar!

-

13 comentaris:

Filòsof ha dit...

El PP té un gran problema que és que ataca a la demaocràcia directa, a la democràcia participativa. Hem tingut molts anys d'ocultació pel bé de Tavernes, deien, pel bé d'uns quants. MIra si és gros el problema, que no saluden als components de les noves llistes que es van presentar. On estaven que no volgueren vindre a una assemblea del poble ??
Parlaren en ella els que volgueren, saberen parlar millor o pitjor, però tots i totes tenien dret a un debat públic ben aclaridor.
Tenen un problema i és que han deixat ben fotuda la situació econòmica respecte a les obres mal calculades, respecte a 900 factures sense pagar, això no ho fa ni un mal gestor, pagan una part, que algunes son de cinc-cents euros o mil a la gent del poble i no en seran tantes.
Però que fem mentre arriba l'ètica a tot el nostre l'ajuntament: informar, coordinar esforços, ressituar personal, i canviar mentalitats.

Quo Vadis PP de Tavernes??

El PP té un problema i és que finalment la democràcia deliberativa arriba a Tavernes. Ho deia un fill predilecte de Tavernes en un escrit sobre teatre, Monleón Bennacer: " No podem estar esperant cada quatre anys a tirar la papereta i ja està. Hem de participar en democràcia" Era el 2002, i per fi fem honor a persones sensates, amb trellat del nostre poble.
I alguns no pogueren dormir bé al pensar que no serà la única assemblea. Hem nascut políticament per a informar, portar la participació, i traballar amb els que estan amb$ aquestes premises, també amb el PP, però quan supere el seu problema. Tan de bò siga prompte. Mentrestant realitat. Mentre mane el tea Party local ho tenim difícil, els que volein manar amb Jordi, i ara com si no el pogueren vore.
A la Safor saben que han fet i com ho han fet el PP de Tavernes, però ens costa que alguna persona del PP, que no estava d'acord amb la situació local, també ha informat i per escrit a Madrid. Així que tenen un problema, i no és el de Jordi Juan i el seu equip, si no el de la seua forma de governar que tan mal ha fet al nostre poble començant pels PAIS, que ací al poble estem pagant més i sense beneficis.

Per cert qui te raó Fabra o Camps??
Ja que eixa correcció politica a Camps no l'haguera fet mai en la vida l'anterior equip amb Camps de president, mentre que el mateix equip amb Fabra ha corregit i reconegut dèficits i faltes, . De segur que hagueren seguit com vostés en un núvol de magalomania i personalisme enquistat.

Gràcies als canvis democràtics al poble. Ja que diuen que els politics són com els panyals, cal canviar-los cada cert temps si no fan olor. Entenen ara per que l'alcalde no s'ha deixat la seua feina ??
Per cert no si ho he dit, tenen vostés un problema i si no canvien pot ser gros.
Que no saben el problema??... No posar-se a treballar per Tavernes, i fer-ho per recuperar els seus diners. De res.

Una que va estar ha dit...

Cotorra: diuen una cosa que no es certa al Levante. Mai es va dir el nom del PP, ni el de Manolo Vidal. Poden preguntar a qualsevol dels assistents. Això no esta be.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si amiga que vas estar és cert.
El govern actual, amb una elegància que al reves no s'haguera produït i no cal només que vore les notes de premsa que fan, ni els va nomenar
Ni per a bé ni per a mal.
Potser tampoc calia: érem tots del poble, coneixem el poble i sabíem cadascú on estava i qui era.

Potser això no passa en un diari: s'escriu per a molts pobles i no tenen cap obligació de saber qui manava abans i qui va fer la gestió de la qual es parlava.

Potser per això, perquè calia referents per als lectors, el redactor especifica. Cal permetre-li i disculpar-li eixa licència, feta pensem amb l'únic objectiu de fer-li-la comprensible al lector de fora.
Pensem no cal vore més ni mala intenció.

damian ha dit...

demagogia barata y canto a la galeria es lo que vi en esa reunion ya que la mayoria de los asistentes fueron llamados a arrebato para llenar el local porque si de 19.000 habitantes que tiene Tavernes fueron 650 como maximo poca audiencia y ahora vas y lo publicas a que no

Anònim ha dit...

Si tingueren vergonya , acaxaríen el cap i entonarien el mea culpa, per contra, a seguir enmerdant des de el seu boletí oficial.

Cosme ha dit...

A Damián:

Saps que ningú va ser cridat "a arrebato" i malgrat ploure va ser tot una demostració d'interés de la gent en voler saber les coses.

I això que vosaltres, els del PP, ja s'esforçareu tot el dia en anar deixar caure on podieu que com hi havia alerta s'havia suspés.

¿A.D.E.? ha dit...

¿"escasa clase politica"?. ninguna clase politica i humana la que demostrareu vosaltres en els darrers anys, coneguts que es convertien en regidors i deixaven de saludar, gestió nefasta i caciquil del ajuntament, portar el poble cap arrere i mes coses... si aixo es tindre classe...

Anònim ha dit...

yeeeeee, flosof.
No vaig a entrar en la teua parrafada, que hi ha de tot, no estic per a res dacord amb tu. pero en fi.

El que no et consentixc es que digues que els representants del pp no saluden a la gent del Bloc. Mes be es al contrari, vaig a pensar que laltre dia quan Jordi hem va vore ..... no hem va vore.
Conforme^???????

Anònim ha dit...

Això no es diu. Crec que es diu que el PP no saluda a la gent de les noves llistes, supose que es referirà a "Gent de Tavernes" i Alternativa per Tavernes en considerar que per la seua culpa i pels vots que tragueren el PP no obtindria la majoria absoluta. Això es el que jo entenc.
Com entenc que diu que abans de eleccions el PP parlava i volia rotllo amb Jordi i el Bloc, manar amb ells,i ara no el pot vore ni en mascara ni en pintura ni al Bloc ni a Jordi.

És això, Filosof el que vols dir?
Ja ho aclariràs! Però pense que esta ben clar i no cal traducció al castellà.

Anònim ha dit...

Ami tampoc en volen masa, desde que he anunciat que torne a la politica activa, alguns que abans m'abraçaben ara casi ni en miren . Sabeu lo qu'es tinc que dir? que jo soc el mateix d'abans, ells si que han cambiat, pero a pitjor, a vore si d'aci tres anys en traten igual o els porte raere votant com a pilotes...

Filòsof ha dit...

No solc contestar als anònims, ni per telèfon. Alguns contaminats que queden es contesten ells sols. Purifiquem l'ambient de Tavernes, descontaminem tots junts. A mi hem toca portar una sulfatadora gran pel treball. Però tinc bopns amics i amigues al PP. No tots, no us enganyeu son iguals.

filòsof ha dit...

Hem demana una amiga que m'explique més. I jo li ocnte que una vegada en el primer govern de la democràcia municipal hi havaia una persona que criticava que el primer teniente alcalde, o regidor en cap, no solia saludar a ningú quan passava. Li vaig contestar a aquesta persona que deia que no era saludada, però vosté el coneix. Diu, no. I ell la coneix a vosté, diu, no. Aleshores presentes, diga vosté qui es a aquesta persona i potser la propera vagada estiga en l'agenda de les persones amigues, saludades, i o conegudes del meu bon amic Ximo.
Avui per la meua part he vist a un conegut meu que diuen que es qui porta el ventilador, cert o no?? M'ha saludat molt correctament. Ara com deia un article d ela Cotorra el cortisol sol atacar quan hi ha nervis, tensió, i no stress, control i rabos de pansa.
Perdoneu els lectors de la Cotorra aquesta sobrava, ha estat per la meua amiga i molt saludada.

pd.- No tinc temps ni per ensanyar-me a escriure millor, ni per a ensenyar llegir fora d'hores.

Anònim ha dit...

Deixeu assomar un billet de 500 euros per la butxaca i voreu com els del PP si que vos saluden...