L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 27 d’octubre del 2011

Les “Covetes de Mossen Ricardo” de Tavernes declarades com a zona arqueològica





La Conselleria de Turisme, Cultura i Esport ha aprovat la relació de coves, abrics i llocs d’art rupestre de les comarques de València, segons l’Inventari General de Patrimoni Cultural Valencià de coves abrics i llocs amb art rupestre.

Les “Covetes de Mossen Ricardo” amb altres del País Valencià entren en l’actualització de l’art rupestre de les comarques de València, i això es materialitza en una base de dades on es recull la informació necessària per a una correcta protecció.

Les Covetes de Mossen  Ricardo estan situades a la Muntanya de les Creus, prop de les Fontetes de Cantus i estan datades en el Mesolític Inferior, entre l’any 12.000 i 9.000 A.C.. Són dos abrics, on es troben gravats de traçats en una superfície prou uniforme. 

- Segons la informació del GMV. Foto: GMV
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

estan senyalitzades? podeu indicar mes concret on están? gracies.

Anònim ha dit...

Si has anat a les fontetes de Cantus, estan per eixa zona, a la part de dalt, des de la font mateixa les voràs. Això sí, tenen un accés molt complicat.