L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 11 d’octubre del 2011

L'ajuntament ret un homenatge a Alma Couchinho


 
L'Ajuntament de Tavernes va retre ahir en el ple un homenatge a l'ctual campiona del Món de Light Contact, Alma Couchinho Ibáñez (la Portu), per haver assolit proclamar-se campiona d'Europa de Light Contact, i subcampiona continental de Kick Boxing, en la ciutat de Viena (Àustria).

L'alcalde, Jordi Joan, i el regidor d'Esports, Josep Llácer, lliuraren a la jove vallera un placa commemorativa i van tindre paraules d'ànim i els desitjos que continue el camí emprés en l'esport. L'alcalde li va dir a Alma Couchinho que era un model per als joves vallers i una  prova del què, amb l'esforç i voluntat, es pot assolir.

-

3 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Acordaros también de Montañés, es un tío cojonudo y con un corazón como un toro, según me cuentan sus amigos. Chaparro pero matón con corazón, felicidades por lo que de tu parte has puesto para el premio, acordémonos también del equipo que lo hace posible.

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria que explicara lo de la bandera portuguesa en els posters.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Son pare es portugués i ella té les dos nacionalitats.