L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 31 d’octubre del 2011

L'accés al ninxols alts s'ha faciltitat amb la col·laboració del Scouts i les mesures municipals que eliminen obstacles




Un any més el Grup Escolta Valldigna ofereix la seua desinteressada col·laboració als veïns i veïnes de Tavernes i, com ve fent ja fa uns anys, aquesta vesprada estan en el Cementeri Municipal ajudant a arreglar les jardineres.

Aquesta ajuda es presta a tots aquells que la sol·liciten perquè tenen algún tipus de dificultat física o falta de mobilitat. Amb l’ajut dels joves els és molt més fácil poder dipositar i arranjar rams i jardineres dels ninxols més alts en ser els joves moltes vegades qui pugen per les escales per fer aquestes tasques.

Demà és el dia de Tots Santa, la festa tradicional en què recordem els nostres difunts. La jornada d’avui s’ha caracteritzat per una novetat molt ben acollida pels vallers i valleres, i sobre tot per les persones majores i aquelles que els seus difunts ocupen els ninxols alts.

L’ajuntament de Tavernes al llarg del mes d’octubre ha estat recordant i informant que calia retirar tots els recipients i elements físics on es dipositen flors al terra i només s’havien de dipositar en les jardineres preparades en els nínxols.

El motiu és ben clar i ha estat molt ben acceptat pels veïns: deixar lliure el pas i que els propietaris, bé per ells mateixos, bé per les escales, puguen accedir sense cap dificultutat als ninxols més alts.

Una bona mesura que com ha recordat en la web municipal la regidora de Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha aconseguit que els carrers i pas dels visitants estiguen més nets, no presenten problemes de pas  i també el que s’haja facilitat la faena als familiars que van a arreglar les làpides dels seus difunts

No hem d'oblidar que els recipiens i maceters col·localts al terra han sigut sempre un impediment i un element que podía posar en perill la integritat de les persones majors o amb problemas de mobilitat. La mesura ha estat molt ben acceptada pels vallers i valleres i avui eren molts el que la comentaven en la visita al cementeri com a una bona idea, senzilla i fácil de posar a la pràctica, i beneficiosa per a tots.

Basat en la notícia publicada al web municipal
    Foto: Ajuntament de Tavernes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A qui corresponga...
A la zona on estàn soterrats algúns familiars meus, les escales de "TISORA" no tenien la corda de seguretat que uneix els dos trams de l'escala per la meitat, en el perill que comporta per als que fan ús d'elles.
Jo no vaig massa sovint al cementeri i quasi mai faig ús de les escales, aixina que no sé el temps que fa que s'ha produit este desperfecte, el que espere es que es solucione.

Anònim ha dit...

Es veritat, jo també eu vaig poder comprobar, que servixca d'advertencia i es subsane.