L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 d’octubre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: La Tia Visentica ens escriu de nou


 
La Tia Visantica ens escriu de nou i ens diu el següent:

Bon dia, Cotorra

Ja fa més d'un any us vaig enviar el text que acompanya aquest correu, en el que cridava l'atenció sobre l'estat del pont que passa per damunt del llac. També ho vaig enviar a l'Ajuntament. Vosaltres ho publicàreu, però l'Ajuntament ni em va contestar.

El perill continua existint. Durant l'estiu és quan més xiquets passen per allí i ja s'ha acabat una altra temporada... no sé si s'espera a que algú caiga i s'ofegue... aixo faltaria. Al principi de l'estiu rejuntaren badalls i li pegaren una pintadeta... i prou.

Intentaré tornar a enviar-ho a l'Ajuntament... a veure si ara són més sensibles al tema.

Salut.

I la carta que ens va enviar el 6 de setembre del 2010 la Tia Visantica deia així:

Us adjunte dues fotos del pontet que creua l'estany de la platja nord de Tavernes. Com es pot comprovar en elles, la barana sols protegeix els metres centrals del pont, deixant la resta sense protecció. L'altura és considerable i resulta molt perillós per a majors i xiquets; sobretot per als menuts, pel seu interés en mirar i alimentar oques i tortugues.
No crec que siga molt costós completar la barana, així com fer-la més espessa, per tal d'evitar que algun xiquet s'esgole per baix la barana.


Doncs això que vosté ens diu, Tia Visentica: nosaltres ho tornem a publicar i vosté torne-ho a enviar ara al nou govern. Confíem que siguen més sensibles i igual es pot incloure dins d’eixe pla que hi ha en ment de millora del llac.

Pobre govern municipal, i mai més ben dit això de pobre!. Pobre i arruinat que t’han deixat! I amb la de coses que has d’anar arreglant del passat i sense un clau en les arques municipals!!!

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tia visentica , jo a cada vegada que pase amb els meus fills, m'asuste de pensar si caigueren.