L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Inauguració curs plantes medicinals i exposició al Centre Excursionista de Tavernes


 

El divendres dia 21 d'octubre es va inaugurar en la seu del Centre Excursionista fotografies el “Curs de plantes medicinals” que impartit per de Vicente López Ferrandis. Aquest curs està destinat a donar a conèixer l’enorme patrimoni floral que aquesta terra ens ofereix, i malgrat que estava previst que es  perllongara fins el 22 de desembre, tots els dijous entre les 20:00 i les 21:30, la afluència de gent i la increïble demanda ha obligat als responsables del CETV a fer dos grups, un en dilluns i altre en dijous en el mateix horari, per poder atendre a tots els sol·licitants.


La presentació del curs va ser tot un èxit de participació i en el seu transcurs l'alcalde de Tavernes, i president de la Mancomunitat de la Valldigna, Jordi Joan, va fer un parlament referent al curs i la importància que té per tal de recobrar molts aspectes de la nostra flora desconeguts, així com remeis casolans que han s’han usat de manera tradicional, uns aspectes en els quals també incidiren el president del Centre Excursionista, Vicent Felis, i el mateix Vicent López Ferrandis.


El C.E.T.V. en organitzar el curs vol posar a l’abast de la gent de la Valldigna amant de la natura un conjunt de coneixements moltes vegades desconeguts i amb la idea que el seu coneixement servirà per a valorar-lo i conservar-lo.

L’acollida del curs ha estat molt satisfactòria i vora 80 persones s’han inscrit amb la qual cosa quasi s’ha triplicat les inicials previsions. En el curs col.laboren la Mancomunitat de la Valldigna, els ajuntaments de Tavernes, Benifairo i Simat, així com les empreses Herboristeria de la Carretera, Ke Foto i Federico Giner. 

-Remés pel CETV. Foto: CETV
-