L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Halloween arriba al mercat



El mercat municipal ha celebrat avui pel matí el Halloween com una forma més de cridar l'atenció als veïns i veïnes sobre la importància de les compres al mercat i al comerç tradicional de proximitat.

Una jornada, la del mercat que ha estat molt simpàtica, colorista i que ha donat un toc de sana alegria i bon humor al matí desapacible i plujós que ens ha eixit.


No cal ni dir que els compradors i visitants s'ho han passat molt bé amb les disfresses i vestits de l'ocasió que portaven els comerciants i venedors. La veritat és que donava goig vore'ls i com l'humor ha estat la nota del dia. Semblava com si fora la nit de disfresses però traslladada a finals d'octubre.

En un pla més seriós, hem de dir que qualsevol iniciativa que servesca per a cridar l'atenció dels vallers sobre els nostres venedors i les tendes tradicionals ens sembla profitosa i convenient, i més quan cada dia més ens aboquem a les grans superficies i supermercats on trobem a faltar eixe caliu del comerç i dependent pròxim a nosaltres i que ens atén com si forem un membre més de la familia.


 Per això considerem encertada la iniciativa de l'Associació del Mercat i esperem que els vallers i valleres es conscienciegen de la importància que té, com a consumidors, el tindre un mercat amb tots els serveis i amb productes de qualitat, com són els que ens ofereixen.
-

19 comentaris:

Toni ha dit...

No m'agrada, que voleu que vos diga, cada país te que tenir les seves pròpies festes.

bonic ha dit...

Una Bona iniciativa, l'any que ve una orquestreta tocant. Un toc a comforme van els temps.

Josep ha dit...

totalment dacord amb toni...

Anònim ha dit...

Cada vegada ens estem fent mes anglosajons, ara sols falta que tingam la bandera de barres i estels, pero, de un estel i les barres roges i grogues

Palometa ha dit...

poc valenciana i molt poca dequada esta festa...totalment en desacord

PR ha dit...

No crec que aquesta iniciativa atraga molt al consumidor d'un mercat municipal. Ens hauriem de preocupar més per salvar la nostra terra i la nostra llengua i no copiar tantes costums d'altres paîsos.

Anònim ha dit...

uff, que amargats esteu!!!!!!!

Anònim ha dit...

Odíe el halloween, perque no fan la festa dels difunts, la nit del 1 al 2, com per exemple a Mexic, no una americanada de lo mes gilipolles, o celebren sant Donís amb mocadorades? per a mi un zero d'iniciativa.

Anònim ha dit...

Jo crec que la culpa és tota nostra. Fa uns anys el mercat era el centre del poble, es parlava, es comentava i era un lloc de reunió de molts mentre feien la compra.
Si ara ferem igual, si defensarem la compra en el mercat, si comprarem allí, si mirarem pel tracte que ens donen com ha dit La Cotorra i no anarem tant a Mercadones, Plusos, Patrick i companyia amb productes sobre tot verdures i carn amb qualitat que a mi, personalment, no m'agrada, potser no caldria fer estes coses per cridar l'atenció i atraure a la gent.
Que no ha sigut una festa com una discoteca i tirar ous i burrades així. S'han vestit i han posat banderetes al mercat, xe i ha estat bé.

Anònim ha dit...

No crec qu' atraguen a molta gent vestits aixi, mes be asusten, a la gent major , que es la que més sol comprar ahí, entre altres coses perque te temps per a fer-ho, no crec que li agrade massa vore una carnissera, per possar un exmple, vestida de bruixa, ja n'hi han de segur el dia dia que sense disfraçarse eu serán. I en cuant als menuts, al meu de 7 anys no el vorás per allíi ni d'espillera.

Filòsof ha dit...

La gent de Tavernes ens agrada disfressar-nos, el franquisme i l'església, o al revés, va acabar amb una gran festa com Carnestoltes, la gent quan podem voler divertir-nos inclús en el treball i aprofitem ocm estan els temps qualsevol ocasió. La resta es un vall de llàgrimes, i per supost, benvingudes siguen mocadorades, Sant Jordis etc. Però l'art no esta a l'abast de tothom. Preferesc vore el que vaig vore i amb sorpresa que plorar endolats als nostres difunts quan sabem que ells no voldrien mai en la vida vore'ns així. Memòria per a ells i vida per a nosaltres. Com de difícil és l'art abstracte.

PR ha dit...

Per cert, per si us interessa és una tradició que va nèixer a Escòcia. No és Americana com tots ens pensem.

P.D.: és només un apunt de cultura general

Pastisseria German ha dit...

Pastisseria German en el Mercat Municipal diu que el dia de Halloween va ser un exit ROTUND, EXIT amb mayuscules, jo estava alli. Gent que no tenia previst vindre va acudir per vorens i es de agrair per que quea un aigua que paque. La gent va quedar molt contenta. Era una festa per els xiquets.
Gracies a estes iniciatives ara estem parlant del Mercat.
Sentats amb inmovilisme no se va a ningun lloc, es molt facil parlar. Fer ja costa mes. Tot llo que s`ha fet ha segut amb esfors i il.lusio de agradar.
Gracies a tots i procurarem seguint fer coses.
Jo estic 8 anys en el mercat i tambe celebre la festa nostra de S. Dionis i la mocadora.

Anònim ha dit...

Doncs m'alegre i retire el meu comentari de que no atraurien a gent, n'hi que apoyar als emprenedors que son qui ens trauran de la crisi, el xicotet empresari o comerciant i no les multinacionals, son qui creen empleo a Tavernes.

Anònim ha dit...

Xe de tot te la culpa Franco¡¡¡¡ menys mal que fa casi 40 anys que va palmar¡¡ Per cert, falta una tia que desentone cantant l´himne, Ay¡¡¡ no que aixo es al gran premi d´Indianapolis, i açi polis alguns, indis tb pero sobretot CARABASSES MOLTS¡¡¡¡ en fi, qui ha pagat les disfresses?? espere no siga l´ajuntament. I altra cosa, a mi el tracte en Mercadona, on treballen molts vallers i que segons declaracions d´algun membre del govern es la principal industria del poble sempre m´ha paregut correctisim, no com algun que altre que ven al mercat que deuria portar ferraures, i no vull dir noms... En fi, cotorreta tu que tens poder, ajusta els comptes, retalla actes innecesaris, sous etc, i fes festes amb trellat i no hallowens, dies d´accio de gracies, etc. Un Abraç

Anònim ha dit...

De tot hi ha en la vinya del Senyor.
També hem trobat empleats de gran supermercats que el tracte deixa que desitjar. Són ls excepcions, que sempre n'hi ha.

Bé, els empleats del mercat i del supermercats tenen de comú que han de procurar mantindre el jornal i per tant han de fer-nos bona cara. Una diferencia si que hi ha i es on van els beneficis d'uns i d'altres i els dels supermercats i de les grans superficies no crec es queden en el poble.

Anònim ha dit...

Home, algo de benefiçi dic jo es quedará , els sous dels empleats, ell lloguer dels locals, el IBI dels locals, lo que han donat algunes begades per la paella... l'aigua sempre banya per on pasa.

Un enamorat del mercat ha dit...

Només dir que les disfresses se les van pagar cadascú de la seua butxaca. Ahh!! i que tot no és blanc o negre. Alguns sou una colla de xafarders que només feu que criticar-ho tot. El que necessitem a Tavernes és menys gent com vosaltres i més gent que faça coses i es menege.
Visca el mercat!

venedor del mercat municipal ha dit...

trellats i forrellats es el k es diu!!!soc del mercat municipal i les disfreses no estan pagades pel ajuntament ni molt menys!!!!les disfreses cadas cu se les va portar ei mateix al igual que la decoracio es va pagar entre tots els venedors,simplement o vam fer per a que la gent disfrutara i seu pasara be,i tant k kritiqueu per aci perque no vingeu i ho digueu alli?va ser un exit!!i qui diga lo contrari no te ni idea.I diguen el que diguen farem tot el que faça falta per a que la gent vinga al mercat municipal a pasarseu be i a comprar.ale a nadal mes!!qui vuiga que vinga i qui no que es quede en casa criticant,que es l'unic que sap fer......