L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 28 d’octubre del 2011

Es reprenen les obres de l'Avinguda de la Marina a la platja

L'alcalde Jordi Joan i la regidora Carmen Canet visiten les obres el passat estiu

Les gestions que ha efectuat des de fa mesos el govern municipal de Tavernes sembla ser que han donat fruit i les obres de l’Avinguda de la Marina s’han représ aquesta mateixa setmana després que la part d’obra corresponent a Intersa Levante haja estat assumida per la mateixa empresa que va efectuar l’asfaltat el passat estiu.


Com tot el món coneix, el passat estiu varen quedar paralitzades les obres pels problemas econòmics d’una de les empreses que formaven la UTE escollida per la Generalitat per executar l’obra. La remodelació de l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes és una obra d’1’7 milions d’euros contemplada dins del Pla Camps que ha estat totalment gestionada per la Generalitat, amb la qual cosa ben poc marge de maniobra ha tingut el govern municipal valler, fora d’intentar solucionar molts dels problemas derivats de la suspensió de treballs produïts a partir de juny quan els operaris van deixar de treballar per falta de pagament.

Dins d’aquestes gestions, cal significar les visites efectuades aquests darrers mesos per l’alcalde, Jordi Joan, i la regidora d’urbanisme, Carmen Canet, a la conselleria per tal d’accelerar la solució, que fins i tot es va vore endarrerida sobre la previsió inicial de setembre pel canvi de president de la Generalitat, consellers i equips de treball.

Encara que a hores d’ara les obres están prou avançades, no es pot determinar quina será la data d’acabament després de l’endarreriment produït per la paralització del passat estiu. Així els tres trams inicials están empissats i resta posar el pis de rajoles a les dues últimes rodones i tram de vianants dels passeig. Com a finalització, caldrà dotar l’avinguda de jardinería iinstal·lar el mobiliari urbà i la il·luminació.
-



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be. A vore si estan acabades per a l'estiu que be!!!

Anònim ha dit...

Esperem des de aceplat que a Pascua, o mos foten mitja temporada.