L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Ens prenen les nostres fotos sense citar-nos.


 
Val a dir que no ens sap greu que del nostre blog ens prenguen una foto.  Si que ens sap greu que l'agafen, l'usen per a fer els seus treballs o les seues notícies i, damunt, que no citen la procedència. Qué bonic aprofitar-se'n del treball dels altres i ni reconeixer-ho!! 

Que una vegada et prenguen una foto, no té massa importància. Però no és la primera vegada que passa, perquè a més del web que reproduïm a la foto de dalt, hi ha altres blogs que toquen temes municipals que ens prenen les fotos, sense citar-ne la procedència, i damunt les usen per a criticar-nos. No anem a dir res més, simplement que a partir d'ara posarem una marca d'aigua identificatòria. 

Dalt veieu com s'han apropiat de la nostra fotografia. La primera fl'han copiada, sense dir-nos res ni citar-nos i davall teniu la foto tal com la vam publicar ahir dimarts del ple de dilluns. Com podeu observar són idèntiques.  La foto té eixe format estrany,  alalrgat, no massa normal en fotografia, perquè la vam retallar. Ho fem prou de vegades perquè s'adapten millor al format del blog. 

Per si de cas algú té dubtes que la foto és nostra i pot arribar a pensar que ha sigut a l'inrevés, davall publiquem la nostra foto original, sense retallar, i ara amb marca d'aigua. Pensem que cada clar la propietat i el copyright de qui és. 


 -

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Son tan patetics qui ni la seua faena del blog la fan be. Criticar si saben, pero quan la noticia els convé. Anim COTORRA FAENERA!

Anònim ha dit...

L'usuari de la foto ha afegit ara:

Nota: La foto que il·lustra la notícia ha estat presa del bloc "La cotorra de la Vall". Disculpeu que no s'anomenara l'origen de la foto des d'un inici.