L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Compromís presenta els candidats i candidates del 20-N




 La coalició COMPROMIS presentava els candidats i candidates de les tres circunscripcions electorals valencianes davant de  les Torres de Serrans,  a la Plaça dels furs de València ciutat. Com deia Joan Ribó, la presentació es feia allí perquè Compromís són persones de carrer i places, de proximitat, d’estar en totes les preocupacions que té el veïnat i el món del treball, del comerç etc.  

A l’acte es va recordar recordar que les enquestes ara són favorables i els valencians no ens podem adormir, ja que si a l’anterior convocatòria electoral no eixíem a les enquestes,  ara mateix que ens donen dos diputats a Madrid, hem de treballar per a aconseguir que algú parle de València al Parlament Espanyol, que siga la veu dels valencians i valencianes i que no vagen a Madrid, com fan ara els diputats , a dir sí al que mana el seu partit i punt.

El cap de llista per València, Joan Baldovi, va ser molt contundent: "Anem a situar l'arc de Sant Martí que representa Compromís en el Congrés. Anem a ser el taronja del valencianisme, el roig de l'esquerra moderna, el verd de l'ecologisme, el rosa de la diversitat sexual, el morat de les dones i el groc dels antinuclears. Nosaltres anem a representar a les persones de la nostra terra perquè per a nosaltres allò més importants són les persones, aquelles que necessiten polítics honrats que els defensen".

El cap de llista per València també ha tingut paraules d'agraïment a totes les 26.000 persones que ja s'han mobilitzat i han signat els avals perquè Compromís puga presentar-se estes eleccions. "Ens han volgut posar una altra barrera i l'hem botada i molt ben botada perquè a nosaltres la gent ens dóna suport i ens vota sense complexos i nosaltres anem a treballar de valent, com ho estem fent a les Corts, a les diputacions i als ajuntaments perquè aquells qui ens han votat estiguen ben orgullosos de nosaltres, del nostre treball i també ho estiguen aquells qui no ens han votat, però que voran com Compromís defensa el País Valencià i no com eixos diputats "valencians" que ara es torne a presentar i en quatre anys no han sabut ni fer ni una pregunta parlamentària a Madrid".


 Baldoví va assegurar que Compromís serà la sorpresa en estes eleccions del 20-N, "com també ho vam ser el 22-M i continuarem treballant per a passar de ser la tercera força política a la segona i després la primera, que serà possible amb el treball de totes les persones compromeses amb este projecte fidel a la nostra terra i a la nostra gent".

També va assenyalar que "Anem a ser una ferramenta útil al servei del poble valencià, anem a fer història perquè anem a aconseguir que als escons del Congrés tinguem diputats i diputades que defensen la nostra terra".

Amb estes paraules tancava l'acte de presentació de les candidatures de Compromís-Equo el seu cap de llista per València, el suecà Joan Baldoví, qui ha estat ovacionat pels assistents, entre les quals estaven també tots els diputats de Compromís a les Corts Valencianes, els regidors de la coalició a l'Ajuntament de València, el diputat provincial, representants de la Valldigna i entre ells, ,l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan.

Un dia especial de bona temperatura, sol agradable però cercant l’ombra per a una presentació fins ara desconeguda, al carrer a la Plaça dels nostres furs valencians que ens donen com a COMPROMIS autenticitat de bons i bones valencianes i la identitat pròpia de la gent del treball i l’esforç.

1 comentari:

Estruch ha dit...

Nosaltres presentem al nostre, Toni Cantó, de UPyD , el dia 3 a les 10,15 al bar hostal, esteu convidats, després pegarem una volta pel mercat, es que no tenim un duro pa més.