L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 d’octubre del 2011

Alerta taronja... per ara


La Conselleria de Governació de la Generalitat manté aquesta vesprada i nit la Preemergència per pluges intenses al litoral i l'interior sud de les comarques valencianes, car s'esperen 140 litres en 12 hores. La probabilitat que es done aquestes pluges, segons la informació facilitada per l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), se situa entre el 40% i 70%.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha procedit a informar als municipis i una vegada establerta la Preemergència per pluges intenses, s'ha posat en marxa el Pla Especial davant el Risc d'Inundacions per tal de proporcionar als ajuntaments i organismes d'emergència informació actualitzada de tots aquells aspectes d'especial importància relatius al risc d'inundacions.

Segons hem pogut conéixer, Tavernes es troba aquesta vesprada en “alerta taronja” i l’Ajuntament té preparat tot el dispositiu necessari per si cal intervindre per un fort ruixat. Policia Local, Protecció Civil i demés efectius de seguretat están a punt i disposats a intervindre en qualsevol punt del terme.

La situació de prevenció i l'’estar a punt els efectius durarà mentre es mantinga la situació d'alerta. Només en el cas de que l’alerta passe a roja, i tal com sembla són les normes, hi ha l’obligació d’informar a la població del perill i aleshores també s’ha de procedir a desallotjar el col·legi Alfàndec, per estar en zona inundable.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al menys si no fa mal, rentará els horts i fará molt de be al llac, que ploga, que ploga...