L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 de setembre del 2011

Xavi Castillo va costar la friolera de... 1800 euros.



 No. No va costar 3.500 euros. L’actuació de Xavi Castillo li va costar a l’Ajuntament la desorbitada, exagerada, impagable quantitat de…….  1.800 euros!!!!  Ja veieu el disgust que s’haurà emportat Don José. Ells que es pensaria que podria donar a menjar a mig poble!!!

Si, 1800 euros i no 3.500 euros, quantitat que indica Las Provincias en una de les seues cròniques que, com sempre, busca fer amics entre el govern actual. ¿Que li heu fet a Las Provincias, amics del govern municipal actual? Fa mig any tot eren glòries al passat govern i ara tot són colps al nou! En tres mesos, cap crònica lloant alguna decisió del nou govern, això si tot el que vol l’oposició i més. ¿Qué li heu fet?  

http://www.lasprovincias.es/v/20110920/comunitat/cura-tavernes-rine-misa-20110920.html

També ens haguera pogut informar “Las Provincias” el que costava l’actuació d’Arévalo. Hem sentit pel poble 10.000 i fins i tot 12.000 euros per la nit d’espectacle.. ¿Però, realment quan costava Arévalo? Quin contracte havia firmat el PP?

No anem a dir, per ara, el que costava Arevalo. Això ho deixarem per a la competència en la xarxa. I encara que mai, perquè no és el nostre estil esmentar a cap altre mitja, ni clavar-nos per a res en el que fan, i no ho hem fet mai cosa que ells no poden dir,  ara ho haurem de fer per una simple regla de tres:

Si nosaltres som la web oficialista del Bloc, bé està que diguem el que costa Xavi Castillo, contractat pel govern actual. Com ells, els webs blogs de la competència malgrat que es publiciten com “objectius, imparcials, independent, de noticies veraces, del poble…”, està clar no que són més que la web oficialista per no dir que són el mateix PP, sabran quin preu tenia el contracte, perquè el van firmar,  amb Arevalo .

Per tant, anem a donar-los l’oportunitat de que pel  diari valler  i amb bufadets ens diguen  el cost d’Arevalo. ¿penseu que ho faran? L’equip de la Cotorra aposta pel NO, que no el diran, perquè després de saber que 1800 euros per una plaça a reventar…. Va, que van a dir el que costava Arévalo!!!  Així, amb eixa dada tenim una noticia més.

 I ja de passada, si els ve a bé, que ens diguen – també ho saben- quant li ha costat al poble quatre anys de Troianos. Potser es comprenga perquè hi ha diari que no ha canviat el xip i creu que encara governa el PP, els bons, mentre els altres continuen de roins, com ha passat els darrer 12 anys.

-

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que estem en l'època d'internet i podem saber moltes coses que per altre costat sempre ens han desinformat(Las Provincias, Canal PP, etc.)Gràcies a internet els ignorants podem saber coses que radio macuto publica amb una font no massa creïble, els espaviladets de torn que han manat sempre. Han manat i volen seguir manant. Deu, o qui siga, s'apiade de nosaltres si algun dia perderen la nostra Generalitat. I dic nostra perquè no és d'ells, no la volen i voldrien que se'n volara si no fora que amb això tenen lligadests molts diners per a fer-se vestits. (O cal dir "trajes" per a què es senten al·ludits?), carreres sense circuit i circuit sense carreres. Mentrestant i haja bous, selección i estanqueres, les altres coses no importen. Si, vosaltres els Ppros que no sabeu perdre una alcaldia, difamant i mentint de mala manera encara que feu mal a veïns del vostre poble. Endavant Jordi, que estàs fent-ho molt bé, salutacions des d'altre poble de la Valldigna.

Anònim ha dit...

Li doneu la culpa sempre a Las Provincias, com si fora el mitjà més relevant i amb més implantació a Tavernes. Jo crec que Las Provincias és dels què menys ressò tenen actualment al nostre poble. Jo crec que el que més mal pot fer a l'actual govern municipal i sembla està fent-li des de que estan governant és la ràdio local la qual, corregiu-me si m'equivoque, és una concessió municipal ja que emiteix mijançant la freqüència propietat de l'Ajuntament. Si això és així, no sé a què espera el tripartit per a eliminar-la i canviar la programació, la línia editorial i tot el que calga. Si fora el PP el nou partit en el govern, probablement abans de fer qualsevol altra cosa, hauria fet el que estic proposant ara.

Anònim ha dit...

Este tio no trau res de festes, cosa que tampoc esperava de l'altre corresponsal, Espinosa, però que al cap i al fi ha fet el que tocava, contar les festes. I el de LP vol ara traure que el rector ha renegat l'alcalde, que vos esperaveu?, una lloança?

Anònim ha dit...

Es malentable la imatge del retor d'este poble, amb actituts com la d'ell sols va a aconseguir q encara tinga mes mala imatge la esglesia

Marieta ha dit...

Jo sóc una persona creient i crec que el Senyor Retor (el nostre, no el de Canal 9) no va estar gens diplomàtic fent eixe sermó enmig de l'esglèsia. Una cosa que ell tenia avui dimarts una entrevista amb l'alcalde, podria hever-li-ho comentat i ningú del poble s'havera enterat, però després de tot això...quin revol s'ha muntat al poble!! Per remenejar més la merda no deixa de fer menys pudor. Una altra cosa que em deixa un poc estranyada és que la tinent d'alcalde (tan catòlica ella, mestra i directora al col·legi de les monges, cofrade de Setmana Santa) haja estat conforme amb portar a Xavi Castillo a Tavernes, potser el desconeixia i no se n'haja adonat, un error el pot tenir qualsevol, però en fi, el que està fet ja està fet. No problem.

Mario ha dit...

Potser la regidora Carmen Canet tinga molt més clar que no nosaltres que no s'ha de mesclar la societat civil amb la religiosa, perquè quan això passa ens tornem a temps de Franco.

I això és el que hem fet: que un actor humorista (perquè fa obres de teatre, eh?) s'haja convertit en l'estrella de les Festes del Poble, no per la qualitat, que en te, sinó per una reacció de crio del rector.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

APOSTE PEL NO JO TAMBÉ. NO HO DIRÀN, NOOOOOOOO

A vore si Arévalo haguera omplit la plaça de gom a gom de tanta "chent chove" i "chent machor" com ho va aconseguir Xavi Castillo.

Anònim ha dit...

La questió és: quans diaris de Las Provincias es venen al poble? Quans bars l'ofereixen als seus clients?
Resposta: molt pocs.

Pregunta: guantes pagines li va dedicar Las Provincias a menejar polémica del tema dels bous, SABENT QUE NO S'HAVIA PRESENTAT CAP PROPOSTA PER REGISTRE D'ENTRADA? I si el corresponsal no ho sabia, perquè no ho va preguntar?
Resposta: 3 setmanes, a article quasi diari.
Pregunta: quantes pàgines li va dedicar a l'èxit dels bous al carrer?
Resposta: 4 línies i mitja.

Estem asistint, senyors, a un acte de mescla d'interesos particulars i interesos periodistics. Un espectacle lamentable.

Anònim ha dit...

Ya era hora que pudiera leer argumentos tan claros como los de este articulo, señores de la Cotorra. Gracias a ustedes, muchos de los vecinos del pueblo nos enteramos de lo que pasa. Muchas gracias.

Cristià de Tavernes ha dit...

Sols vull dir una cosa. Independentment que l'alcalde siga de tal o qual partit polític, això no importa.
Un alcalde és una INSTITUCIÓ. Representa a una població. Així, quan un alcalde està a un acte oficial, siga religios o laic, està com ALCALDE DEL SEU POBLE. No està a titul particular.
Jo no sé si Jordi serà o no serà creient, ni és important de cap manera. El que està dins l'esglèsia és UNA INSTITUCIÓ. I quan algú, siga un cura o la reina de los mares, li falta AL RESPECTE, no ofen a un jove matemàtic que està a l'esglèsia; OFEN A TOT EL POBLE, ja que un alcalde és alcalde de TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES.

El cura de San Pere li ha faltat el respecte al poble de Tavernes.
Jo sóc creient. No em va fer massa gràcia lo del actor de festes, Xavi Castillo, però no cal donar-li més importància. És humor, és teatre. A mi em va caure la cara de vergonya al escoltar les paraules del retor. I l'únic que lamente de veritat és no haver eixit de misa al escoltar-lo. No era ni lloc ni moment de dir eixes coses.

Sols dic una cosa, recollida a les Escritures: QUI ESTIGA LLIURE DE PECAT, QUE TIRE LA PRIMERA PEDRA.
El nostre retor l'ha tirat. A la cara. A 17.000 i pico cares.

SISSI EMPERATRIZ ha dit...

Molt clar l'erticle, ole ahí!!!
Que ja està bé de tragar i tragar.
Si te malicsia, que s'arrape, però que no prenga al poble per idiota.
Que açí sabem per on torejen alguns!!!

Per cert, un apunt d'història. Crec que a la fí, Troia va caure, no?

prediqueu amb exemples ha dit...

I dic jo...si amb 1.800 euros haverem donat de menjar a mig poble, amb els milions que ens han costat les 2 darreres visites del Papa, que haverem fet, alimentar a mitja humanitat?
Manda cojones la poca vergonya d'esta gent. Torquemada, torna i posa ordre!!!!

Anònim ha dit...

Yo una vez, hace años, fui a un plenario del ayuntamiento, y el alcalde, Manolo Vidal, al tratar uno de los temas,(no recuerdo cual era, lo siento) se dirigió al corresponsal de Las Provincias y le dijo que esa noticia tenia que salir en el periódico. Y el día siguiente estaba publicada.
Yo leo Levante y Provincias todos los días laborables, y la verdad es que no recuerdo ninguna noticia negativa del gobierno del partido popular en Tavernes. De todas maneras, ahí están las hemerotecas. Se puede comprobar fácilmente.
El chico de Las Provincias debe de estar despechado por la perdida de la gestión del Punto de encuentro juvenil, por el tema de los troyanos, por el tema de las fiestas, etc.

Lo que demuestra que nunca se puede ser JUEZ Y PARTE. Así, NO.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens han preguntat si sabem alguna cosa d'una denuncia a la festa jove.
Sabem que avui hi ha hagut una visita d'inspecció de treball preguntant per la situació laboral i legal de la gent que havia estat treballant allí.

Als comentaristes: agrairiem que, sense cap prova, no insinuareu cap autoria de la presumpta denuncia. A hores d'ara ningú no coneix res i aquestes coses s'han de demostrar o be signar amb el vostre nom vertader, nom i cognoms i envieu-nos document acreditadiu al nostre correu.

yo soc del pp a molta honra ha dit...

Jo soc del pp. Sempre els he votat i sempre els votaré. Pero no em agrada vore que estan fent, tant de agobiar i tanta malicsia. Aixina donem la image de no saber pedre. Hem perdut? pues sacabat. I a treballar pa guañar les eleccions proximes. Aixina, amb totes les imbecilaes que estan amollant alguns, anem a aspantar a tota la parroquia. Au pose así pa vore si obrim els ulls de una puñetera volta, i els que tinguen que posar orden, que el posen. Y no soc al unic que pensa aixina. Lo que pasa es que no mos atrevim a dirho, y anem a cagarla.
Treball, educacio i sentit, ya esta be de fer la ma. Estem fent el riducul, en tanta idiotá, en tant de ventilador y hosties. A treballar, a fer proyectes, a buscar idees y a no dividir el poble, redeu... jo tinc amics molt bons que pensen diferent a mi, que voten al pesoe y atres partrits, i tot aso que estan fent 4 iluminats, esta donant ya un poc de agonia. O Eugenio posa orden, o aso mo se va de les mans.

Anònim ha dit...

jo he fet la pregunta, perque m'ho havien comentat esta vesprada. Pero jo no vull acusar ningú, faltaria més. Sols volia saber si era cert. Gràcies per la resposta.

això ho pague jo ha dit...

chè, fem una porra, collons!!!
Això ho pague jo!!!

1.800 a 1 a que no ho diuen.

cheeeeeeeeeee!!! ha dit...

perque Las Provincias no li paga a Castillo la diferencia de preu?
Segur que se'n alegrarà molt.

Diran: cheee! eso lo pago yo...

Anònim ha dit...

1800 euros són més que assumibles per a l'ajuntament. Per a la gent que va assisitir i l'espectacle que va fer... em pareix barat i tot. Però vinga va, ara que esteu diguent que costa cada cosa... podrieu aclarir quant han costat els bous?

Anònim ha dit...

Un poc menys del que costava Arévalo.
De veres.

Anònim ha dit...

Pero anem a vore!!! estic indignat!!! Com podeu dir el "nostre retor"?? El retor no es nostre, per a mi no perteneix a la localitat, si acas es pot dir que es el retor de una parroquia de Tavernes, i ja esta. Com que el nostre?, un home que vol furtarnos els diners... un home que vol ajudar? en que? en els diners que posen en la cistelleta? en aixo vol ajudar? ja voldria jop vore on van eixos diners... jo si done algun duro vaig a lo segur, no en una cistelleta...
Si volen llevar la fam del mon, pk no subasten part del vaticano? pa que volen tanta cosa alli, tu sas els bilions d'euros que deu de valdre eixa ciutat?

Ai mare església, la església la respete pals que vullguen assistir a d'ella, pero no la feu com a una cosa nostra en general del poble per que per a mi no es així...

Espere que au publiqueu, gràcies.

Enrique Estruch-UPyD Valldigna ha dit...

Com espectacul erótico-sexual no té preu, es barat. Xavi, perqué fás eixes coses si eres masa bó pa fer riure sense eixes soeses? Cuant t'atrevirás a calvarte amb el islam? ó es que no tens collons p'aixó?