L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 de setembre del 2011

Tavernes inaugura la nova zona verda esportiva del Vergeret demà pel pel matí . El nou camp ha significat reduir el cost a menys de la tercera part de l'anterior Camp de Futbol 7




Tavernes inaugurarà demà dissabte, 1 d'octubre, la nova zona esportiva del Vergeret. L'acte serà a partir de les 10:30 del matí amb tres partits dels equips Pre-Benjamí i Benjamí de la UD. Tavernes. El govern municipal amb aquestes noves instal·lacions esportives amplia l'oferta municipal i descongestiona el Camp Municipal d'Esports que quedarà més a l'ús de particulars, associacions, penyes i entitats.

El cost d'esta nova zona esportiva ha estat de 96.000 euros, íntegrament sufragat per l'Ajuntament de Tavernes. Les obres foren contractades al final de l'anterior legislatura a una empresa local, la qual va executar l'asfaltat, la gespa artificial i l'enllumenat, amb un cost de 75.000 euros. 

Una segona fase ha tingut lloc els darrers mesos contractades per l'actual govern municipal a la mateixa empresa per executar el sistema de desaigüe no previst abans a més d'instal·lar el sistema de reg i fer una ampliació de 2 metres de gespa al voltant del camp per evitar lesions per caigudes damunt l'asfaltat. L'obra  s'ha completat amb les porteries i una vorera que en faltava. El cost de les millores i complements ha sigut 21.000 euros, amb la qual cosa s'ha deixat la zona acabada i llesta pel seu ús.

El regidor d'Esports, Josep Llàcer, ha afirmat que “amb la nova instal·lació esportiva solucionem un problema de fa temps. El Camp d'Esports es troba saturat i no cobreix les demandes d'entrenament i partits d'equips federats, especialment dels més menuts i de l'Escola de Futbol.  La nova zona esportiva, atén les demandes habituals, i tindrà horaris reservats a particulars i penyes per fer el seu partit amb abonament de la taxa, cosa que ara es podrà fer entre setmana, i ampliem els serveis esportius a tots els ciutadans de Tavernes”.

Jordi Joan, l'alcalde de Tavernes, ha subratlla que  el temps va posant les coses al seu lloc. Les obres municipals no es paralitzen, van al seu ritme habitual, sense pauses. Millorem l'oferta esportiva i descongestionem els serveis esportius".

I això que és més important des del punt de vista de l'economia municipal ho explicava l'alcalde:" Tavernes compta amb unes noves instal·lacions que han suposat una gran rebaixa de cost respecte a l'anterior Camp de Futbol 7, que va costar 330.000 euros, mentre aquest  només té 96.000 euros de cost, i dona solució a les necessitats dels usuaris de les instal·lacions municipals”.

- Segons la nota oficial
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

No se per a que volem tants camps de futbol, si després no deixem jugar a ningú, i ho dic, per que tinc un fill adolescent, que l'altre dia el varen fer fora....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Dit aixina no queda gens clar.

Tenia permís? Havia demanat si podia jugar en eixa hora o estava reservada per entrenes? Havia reservat hora? Estava jugant o fent alguna altra cosa que podia perjudicar el camp? (que d'eixes se'n veuen tots els dies).
No justifiquem ningú ni res, però caldria que aquestes coses ens assabentareu a tots en quines circumstàncies es produeixen.

Anònim ha dit...

No cal estar fent res mal,simplement els del tavernes no volem ni que els xiquets xafen la gespa,tinc un xiquet menut i l´han tirat més d´una vegada,quan en eixe moment no hi han entrenes, ni partit, ni res de res.Per a pagar la gespa si que son bons tots els del poble,però per a jugar o xafarla no,que cara més dura.

Anònim ha dit...

Cotorra, té raó el primer anònim. Es sabut per tots que sino estàs en cap equip, no pots jugar amb els amics a futbet o basquet o el que siga...

E. Estruch, amigo de Felipe ha dit...

¿Habéis invitado a Felipe, el hermano de Llum? Ya que alguien insinuó algo de ellos, mentira cochina pues conozco el tema desde la época anterior, por lo menos desagraviarle.

Anònim ha dit...

i les pistes de tenis de la platja, pagades per tots amb el Plan E, perquè no es poden utilitzar? perquè el telèfon que hi ha per a reservar-les no funciona?

jugador de boletes ha dit...

Les instal.lacions dels camps municipals d'esports son instal.lacions privades per als equips de futbol, ambol, rutby ....., sons instal.lacions que paguem tots per que l'utilitzen uns quants, tambe hi ha que contar tots el jornals que paguem de tots dels treballadors que hi han al camps d'esports.

Anònim ha dit...

Sóc simpatitzant del blog però, s'ha de dir què és una poca vergonya que al llarg de l'any hem d'acudir a les instal.lacions municipals tant de Cullera com de Xeraco per poder jugar a futbol 7 en gespa artificial.Es fomenta què aquells que no estem a ningun dels equips federats,no pugam jugar. A més no es fan lliguetes amateurs com en altres llocs.

Anònim ha dit...

Felip Sansaloni Armengol estava en la inauguració i a més, repartint balons i clauers, als xiquets.
Molt bon treball el fet el de l'empresa de Felip. I baratet si ho comparem amb l'altre camp de la Dipu.

Anònim ha dit...

Mira Cotorra, soc el primer anònim, i tinc que dir-te, que no hi havia cap entrene, també, que no estaven fent res mal. Mira, si volem un jovent esportista, que canvie el oci del botelló, i del canut....tindrem que facilitar totes les instal·lacions esportives i culturals per a que puguen fer un oci alternatiu.

Filòsof ha dit...

Cal tornar, idefugiblement a l'esport popular, on tots i tpotes vulgam o no tinguen oportunitats. Cal analitzar ocm ha estat fins avui el sistema, com han eixit tants xiquets i xiquetes fora del poble per poder fer esport, es una realitat que no podem amagar i s'ha d'abordar més prompte o més tard. Tenim una crisi i els nens i nenes no ho deuen pagar. Ara, si s'ha de regularitzar precís. I teni un ocncejal, i un equip tècnic que pot donar i ha de donar solució al que el poble pla esportiu demana. Hi ha un èlit que marca la diferència, inclús en camisa, motxil.la i classe social, però sempre em dit que avant en els equios federats sense descuidar la basa popular. Un dia parlava amb un enginyer belga per a que em diguera ocm veia l'esport a Esapnya i la seua qualitat, em va dir teniu millor equips federats, campions de quasi tot, però no tracteu l'esport dels ciutadans, aquells que no cvolen figurar i ací a Bèlgica us gaunyem poer goletjada. No e spot fer tot en uns dies però si pensar en que les coses es poden fer diferent. Algú que haja arribat fins ací entendrà el programa en possitiu del Bloc i al seua ciutat esportiva, llàstima de crisi inhumana, avui que estan protestant indignats als EEUU. Ara estan les idees sense els diners. Per cert,
0n estan ?

Anònim ha dit...

Que passa en les instal.lacions de padel de la platja?
son publique o privades ¿
allí sempre que vas estan jugant el mateixos per que ells tenen la clau o estan tancades.
En totes les instal.lacions municipals trobem a faltar la informació per com podem utilitzarles, la gent d'apeu els qui fem esport per lliure i som molts que no perteneixem a ningun club.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Os lo aclaro, el control de las canchas se cedió a la asociación de comerciantes de la playa para que se llevara su control con la máxima eficacia posible, ya que de ésta forma parte Xavi , que juega semiprofesionálmente a ese deporte y rige la asociación local creo, es el yerno de los dueños del bazar del pueblo y dueño del bazar Tot i Més de la playa y del otro bazar que ahora no recuerdo como se llama, podéis localizarlo allí o preguntadle a su padre, dueño del supermercado de la esquina frente al Luna Park, o a su hermano dueño de De tot un poc en el paseo donde se hace el mercadillo los Sábados, y ellos os facilitarán su teléfono de contacto, o a Jose María Martí, inmobiliaria a la entrada del paseo, presidente de la asociación. No me parece correcto sin su autorización facilitar el teléfono aquí, se lo pregunto y os informo más.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Amplio el tema de las pistas de padel, el teléfono está en las instalaciones para quien quiera reservar y el precio es de 4,5 euros para 4 jugadores.