L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de setembre del 2011

TAVERNES EN FESTES: El Carrer Sant Benet, guanyador del Concurs dels Carrers Engalanats 2011

         L'alcalde i la regidora de Festes visiten el carrer Sant Benet 

El tram del Carrer Sant Benet situat entre le Carrer Barranc i el Divina Aurora ha aconseguit el primer premi i els 600 euros en el tradicional concurs de Carrers Engalanats de Tavernes. El tema desenvolupat pel carrer era “On estan les claus”.

El carrer Sant Lluís va quedar en un segon lloc i aconseguia un premi de 500 euros amb el tema “En temps passats”. La lluita entre el carrer Sant Lluís i el guanyador va estar molt renyida atés que els dos carrers presentaba una gran originalitat en la confecció dels motius de decoració, demostrant els veïns participants en l’engalanament dels carrers que havien fet un gran esforç per alçar-se amb la victoria.

El tercer lloc amb el tema “llepolies” és per  al Carrer Calvari amb un premi de 400 euros; el quart i 300 euros pel tram del Carrer Sant Benet entre el Carrer Cantalot i el Portalet amb el tema “Parc d’època”. Els darrers lloc han estat pel Carrer l’Església amb un cinqué premi i 200 euros pel tema “Poblat Indi” i finalment el Carrer Sant Pere obtenia el sisé i 100 euros amb el tema “Les Sevillanes”.

El jurat que va visitar els carrers i va puntuar-los estava format per membres del consistori. L’ajuntament de Tavernes vol agrair els veïns la seua participació i l'enorme treball i il·lusió que han dipositat en la decoració i l’engalanament dels carrers participants en aquesta tradició, tan apreciada en les festes patronals.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

s`hagueren pogut ficar les fotos dels tres primers, al menys haguerem pogut voer els carrers aquells que no hem pogut anar. Si les teniu,jo al menys vos ho agrairìa.

Anònim ha dit...

Con el que es promés es deu,jo vos agraix que hageu ficat les fotos.Gracies

Anònim ha dit...

Propose p' atres anys, com s'ha fet pa la paeella i han molt bons resultats, menos paelles pero lo que es repartí es va fer allí, que endavant es cobre una cantitat a aquells que vullguen engalanar, que no enmerdar, un carrer, pues es de vergonya vore qu' alguns en cuatre canyes i un llensol, tanquen un carrer pa sopar un grupet i que els seus xiquets puguen jugar al carrer lliurement , si eu volen fer qu' eu fagen podent reservar un tros de carrer a un lateral, sense tallar el circulant, guanyará en dignitat la festa dels engalanats, de segur.