L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 4 de setembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: LA PALMERA



Un dels nostres lectors ens envia la foto que veieu per tal de demanar a qui corresponga  - ¿la discoteca Bambú, on està? - que talle les branques de la palmera per l'evident perill a la seguretat dels usuaris del carrilbici de la platja.

Dit queda i gràcies per la fotografia.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

¿PERO ALGUIEN USA EL CARRIL BICI?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs sí, podem assegurar-te que sí, perquè hem vist tant bicicletes com vianants passejant com altres practicant footing.
Què potser no fos el que tots voldríem? Doncs potser que també. Qué és cert que no està del tot ben usat, i això nosaltres ho atribuïm a que pensem que és un projecte fet pel PP sense cap estudi previ de les necessitats reals i de com havia de ser un carrilbici que fora d'utilitat per a tots. I no cal més que pensar amb els problemes que té en arribar a la rodona, com està la conexió amb l'estació i no cal ni parlar de quina manera es fa la conexió amb Tavernes: Inexistent.
Simplement, i per resumir: projecte fet només de vista a unes eleccions i sense valorar costos-rendibilitat-necessitat-utilitat.
És la nostra opinió front a vora 200.000 opinions, perdo euros.

Anònim ha dit...

Que envien a los operarios a que lo arreglen como acen con las del pueblo.

Anònim ha dit...

creo que las del pueblo, son del pueblo. Éstas, parece que son del propietario de los terrenos de la discoteca BAMBÚ.

Si es así, ya que están, podrian los del ayto venir a mi jardín, a cortar las de mi casa también...

Anònim ha dit...

jo sí que vaig intentar provar el carril bici, però una y no más, conforme diuen, perquè estava tot ple de badens (pujades i baixades), ple de faroles on pràcticament, te la pegues si et descuides, o si no vols atropellar als vianant que també passen o una bici que ve en sentit contrari...
i per si fóra poc, si passa algun vianant o bici, i no vols xocar contra la farola i t'arrimes a la dreta, salves la vida de miracle per la caiguda que té el límit entre el "carril bici" (per dir-li a això d'alguna manera) i la carretera... no et mates de puro milagro!!!!
O siga, que una y no más per un carril bici en eixes condicions.
a voltes pense si el PP, que va ser qui va fer eixe projecte i les obres, no tenien com a objectiu, ja no un carril bici, sinó la conversió al catolicisme de la gent que transita per alli, perquè lo primer que penses és: "que Déu ens ampare i ens salve d'esta"!!!!!
Bromes a part, eixe carril bici deixa molt molt que desitjar...

Anònim ha dit...

Eixes palmeres estan dins del terreno de bambu,aixi que la feina es dells......!!i el carril bici pense k es un fracas,com moltes coses al poble,per exemple:perque no asfalten el carrer que va desde la bombonera fins al taller mecanic de camions....els agrada que s' inunde cada vegada????

Anònim ha dit...

Això segons va dir el govern del PP ja fa 8 o 9 anys, estava Eugenio d'alcalde, s'havia de fer dins de la urbanització de la zona que hi ha entre el carrer que dius i el riu.
Però no ho han fet mai.