L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de setembre del 2011

El Bloc de Tavernes va participar a les tradicionals paelles de festes amb un homenatge visual a Ovidi Montllor



Un nombrós col·lectiu de militants, simpatitzants i amics del Bloc de Tavernes participarem a les tradicionals paelles nocturnes,  una de les celebracions amb més arrel i que més ha augmentat any rere any l'interés de pràcticament tots els sectors d'edat de la població. 

Hem estat més de 300 els participants del Bloc a la festa culinària del passat dijous passat, i hem cuinat les paelles amb una doble satisfacció: d'una banda, evidentment, la pròpia de menjar el nostre plat valencià més internacional, però per altra banda també perquè amb els diners que hem pagat per cadascun dels tiquets hem contribuït a ajudar a una associació, enguany ADISVA, per tal que puguen acabar el centre que estan construint. Donem la enhorabona a ADISVA i als veïns de Tavernes per eixos 3360 euros recollits anit, i que foren entregats per l’alcalde Jordi Juan i la regidora Pilar Altur a Maruja Ibáñez, la seua presidenta.

 A més, hem lluit una samarreta d'homenatge al gran cantautor i actor valencià Ovidi Montllor, desaparegut al 1995, recordant amb el lema una frase seua: “Companys, estic de vacances”. Més de 5000 persones gaudirem de la festa a la zona “Els Sequers” de Tavernes i vàrem  comptar amb la presència de Fran Ferri, del Bloc Jove i diputat de Compromís a les Corts Valencianes, a qui podeu vore en la foto que vos enviem al costat de l’alcalde, Jordi Juan, i els regidors Josep Llácer i Vanessa Martí.


 Per a la gent del Bloc ha sigut una jornada molt especial, perquè enguany hem compartit amb tots els veïns i veïnes, una festa que contribueix a reafirmar el nostre sentiment com a poble, però a més, enguany amb la satisfacció de comptar amb Jordi Juan Huguet, amb qui tenim dipositada la nostra confiança, com la tenim amb la resta de regidors que formen l'equip de govern.

 Perfecto Benavent
Secretari Local del Bloc de Tavernes

- Remés pel Bloc de Tavernes
-

1 comentari:

Un simpatitzant ha dit...

Perfecto, en nom d'una generació implicada en la politica local i especialment en la del País Valencià no tinc més que agrair-te la capacitat organitzativa que has demostrat des que estàs al Bloc traguent la cara per tants que no ho poden fer. Felicitats a tu i a tants que no conec però em consta que actuen quasi igual que tu. Sort.