L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 17 de setembre del 2011

Dema diumenge IV partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes,




L’associació Valldigna Accessible i el C.B.Tavernes conviden els vallera al IV partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes, que tindrà lloc demà diumenge, 18 de setembre a les 19:00h al pavelló d’esports. El partit d’exhibició serà a càrrec del C.B. Rangers de València, i es l’última de les activitats programades per l’Ajuntament i que tanquen les festes de Tavernes.

Aquest partit forma part de la “V Xarxa de Marxes per la Visibilitat de les Persones amb Diversitat Funcional”, que va començar el passat 10 de setembre a Madrid, i va comptar entre d’altres amb el recolzament de diverses personalitats intel·lectuals, artístiques i del món de la comunicació, que han deixat el seu suport a la pàgina web del Fòrum de Vida Independent i Divertat (http://www.forovidaindependiente.org/apoyos_V_marcha): Ana Belén, El Reno Renardo, Guillermo Fesser, Miguel Rellán, Mojinos Escozíos, Andrés Pajares, Federico Mayor Zaragoza i Xavier Bermúdez. Algunes d’elles,  com Pilar Bardem i Gema Hassen-bey, participaren a la Marxa de Madrid.

En acabar el partit, i com cada any, els xiquets i les xiquetes que s’apropen, podran experimentar l’emoció de practicar aquest esport, emprant les cadires dels mateixos jugadors i veient la vida des d’un altre punt de vista.

Valldigna Accessible vol dedicar aquest esdeveniment en memòria del que sigué el seu vicepresident, Mariano Carbó, el qual ens va abandonar el febrer passat. Ens ha quedat un gran buit als cors dels vallers, tot i que l’amor a l’esport i les ganes de viure que tenia no ens abandonaran mai. Descanse en pau.

- Remés per Valldigna Accesible
-

1 comentari:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

Alli ens vorem i disfrutarem de l'exhibició amb els amics!!!!!!!