L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de setembre del 2011

ARTICLE D'OPINIO: UN “SENYOR” QUE NO ÉS CAP SENYOR.


L’any 2010 , governant el PP i sent Manolo Vidal alcalde, es va contractar i adjudicar la remodelació del camp de gespa natural de rugby del Vergeret a una empresa altament especialitzada perquè es pensava que era la millor indicada per a dur a terme aquestes obres i el resultat va resultar aclaparador. Per fí els equips de rugby tenien un camp de gespa com cal. 

L’any 2011 , governant el PP i sent Manolo Vidal alcalde , es va contractar i adjudicar la reforma d’una zona verda al Vergeret i el seu condicionament com a campet de futbol 7 de gespa artificial a la mateixa empresa perquè es pensava que era la millor indicada per a dur a terme unes obres d’aquestes característiques. Obres que li costen al poble al voltant de 70.000€ , quan l’altre camp de semblants característiques i sense asfaltar  - té collons la cosa-  li ha costat al poble prop de 350.000€. 

Les obres s’inicien governant el PP, la primera certificació d’obres la signa la regidora del PP, Raquel Escrivà, que em sembla que no és del Bloc precisament. La llàstima per al PP es que fracassen a les eleccions locals i ja no governen quan s’acaben les obres.  

Mira tu per a on, ara diuen que les obres s’han fet per una empresa de la qual un dels socis té relació familiar amb una edil del Bloc. Doncs bé les obres les va adjudicar el PP, les va contractar el PP , les va certificar el PP i a més a més el Bloc va votar en contra.  La ajuda que suposadament va rebre aquesta empresa del Bloc és que els regidors del Bloc votaren en contra de què es feren eixes obres. Una gran i estimable ajuda senyor Vidal, bé això de senyor ja li queda massa gran.

Es cert que avui en dia un soci d’aquesta empresa té una parentela amb una  regidora en el govern, també un cosí en el govern i un altre a les files del PP, a l’oposició.  També es cert que no un simple soci de l’empresa i que a més no treballa en  ella, sinó el propi gerent i  administrador únic,  té un cosí germà “concejal” del PP.  En un poble , “senyor” Vidal tots tenim amics, familiars i coneguts no a un partit si més no a molts partits polítics i més ara que hi ha més partits que mai. Totes aquestes coses l’únic que fan es cabrejar a les famílies, veïns i amistats dels pobles entre elles. Més val tindre una miqueta més de trellat i coneixement  i menys mala bava i pitjor llet “senyor” Vidal. Cal saber perdre i ser un senyor.

Jo per la meua part tan sols em resta agrair-li a l’ex regidor del PP Salvador Ribis , a la regidora del PP Raquel Escrivà i a vostè mateix, ara un simple regidor del PP, la confiança dipositada en una empresa que ha demostrat com s’han de fer les coses ben fetes i que té la ferma voluntat de seguir treballant amb aquest consistori pese a qui pese i li pique a qui li pique, sempre i quan puguen pagar perquè gràcies a vostè no sé si ho podran seguir fent per molt de temps.

Felip Sansaloni i Arlandis
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el que em preocupa és això que es diu que es facen dos camps semblants i un coste 350.000€ i l’altre 70.000 €.
L’un el fa una empresa que és la mateixa que ha fet l’institut nou i que deixa sense asfaltar la part de baix de la gespa i l’altre el fa una empresa xicoteta del poble asfaltant i tot.
En la butxaca de quí estan tots els diners de la diferència.?

Anònim ha dit...

Aixo si que es una veritat com una casa,si tots parlaren aixina de clar cambiaria la politica,que manera mes rastrera de atacar al nou govern quant els manolos boys
si que han contratat a qui han volgut per a fer les obres que els interesava ó es que tenen que vore algo en eixes empreses.
Que pasa que els manolos boys no diuen res de aixo?

Enrique Estruch membre UPyD Tavernes ha dit...

Molt bé, Felip, puc certificar que aixina son els fets, i teu diu un "nacionalista espanyol del bunker barraqueta exterminador de nacionalistes" i atres burrades més en que en definires l'atre dia, pel fet tan sols de perteneixer adés a UV i ara a UPyD pero temps al temps, éste ens posara a cada ú al seu lloc, i ja vorás lo errat qu'estás.
P.D. Me he apuntat al curs de valenciá de la EPA , espere en breu temps poder escriure corréctament, mentres tant, perdoneu les meues errates , pero pense que n'i ha que intentar escriure en la nostra llengua, la definim cada ú com la definim...

Anònim ha dit...

I això per què no està en cap jutjat?
Per que si això no és malversació, digueu-me que és.