L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de setembre del 2011

Al Xavi Castillo, a Tavernes si que el vorem (si el temps ho permet, clar)




 La nova alcaldessa de Novelda, l'expresidenta de les Corts Valencianes, Milagrosa Martínez, del PP, ha vetat una actuació de l'actor alcoià Xavi Castillo al Centre Cívic prevista per al proper 18 de setembre, i que estava contractada des del mes de maig.

L'Ajuntament al·lega que en temps de crisi econòmica "no pot pagar les hores extra d'un conserge el diumenge a la vesprada". L'actuació està organitzada per l'associació cultural El Rogle.

Xavi Castillo ha declarat  que "no m'estranya res, és un cas més de censura com molts altres que estem patint". L'humorista, conegut per la seua paròdia mordaç dels polítics valencians, afirma que "si és un problema de diners per pagar al conserge, jo li dic a La Perla, (En referència a Milagrosa Martínez) que no patisca que això ho pague jo. Serà per Diners?". L'associació del Rogle està buscant un altre local, encara que siga privat, per poder acollir l'actuació de Castell en la data anunciada.

L'actor el passat mes de juny va patir també un altre cas de censura per motius polítics. A la localitat valenciana d'Anna, els organitzadors d'un festival de rock van sol.licitar permís a l'Ajuntament, governat també pel PP, per actuar a l'aire lliure al costat del estany de l'Anna. I l'alcalde no va concedir l'autorització: "No vull que ningú vinga a riure's de ningú", sembla ser que va dir l'alcalde.

Segurament amb Arevalo, que és una persona que no fa bromes de ningú i  no es riu de ningú, - ja m'explicareu com fa humor-  això no hauria passat.

Xavi Castillo actua a Tavernes el dimecres dia 14 a les 11 de la nit a la Plaça Major. 
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Anem a vore. Es normal que desde el pp no vullguen vorel ni en pintura. Si lo unic que fa es clavarse en el pp de mala manera. Tu fas referencia a que critica als politics valencians pero aixo no es cert. Critica el pp i prou Ademes de mol males maneres.
Jo vaig tindre oportunitat de vorel a tavernes i el va dur el pp, cosa que no entenc, i hem va pareixer irreverent i ofensiu. Hem pareix del molt mal gust.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la seua opinió. A d'altres molts no els ho sembla.
I si vol saber la nostra, a nosaltres ens pareix més bé una falla feta paròdia teatral escenificada. Però sobre gustos...

A nosaltres el que si ens sembla irreverent i ofensiu son actuacions com les de Julio Iglesia a Gandia, després de "l'assumptillo" que va tindre ( o té?) amb Hisenda per actuaciona en contractes de la Generalitat Valenciana, governada pel PP, i no sé quines cosetes de cobraments en paradisos fiscals.

I sense entrar amb tants espectacles, figures "espanyoles", etc. que hem de vore als programes musicals i d'entreteniment de Canal9 pagat amb els diners de tots els valencians, mentre valencians no hem vegem cap.
Però bé, com deiem, qüestió de gustos. I cal recordar que a Xavi Castillo, no obliguen a ningú a anar a vore'l.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

Si plou, ¿no es podria fer l'actuació en la Casa de la Cultura? per exemple?...

Anònim ha dit...

És una bona idea si fa mal temps fer les actuacions alli, crec q altres anys tb s'ha fet...
Un dubte q sé q no ve al tema, perdoneu: on és la plaça teodoro llorente?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La plaça Teodor LLorente està al costat del carrer Sant Agusti al qual dona eixida així com cap al Carrer Barranc. És una plaça tancada.

Anònim ha dit...

cotorra, tot el que dius es correcte, i efectivament jo no aniré i prou. Tampoc anire als bous i tampoc vaig anar el any passat.
El que dic es que no esperes que a la gent del pp li agrade i que podria clavarse amb zapatero, el bloc i no centrarse tant amb el pp, rita, camps i poc mes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això és la servidumbre del poder. És normal que es clave en els que manen, sempre són més motiu d'acudits i xirigotes que els perdedors.
I per què no tant amb Zapatero? Doncs pensem que es perquè no és un polític valencià. Ara, clavar-se també els clava amb PSOE, Bloc i EU, menys, però es clava.

També reconeixeras amb nosaltres que el PP amb el cas Gurtel, la visita del Papa, tots els xanxullos dels trages de Camps, la nostra Rita i les regates... hi ha un filó per aprofitar. De fet, hem vist falles a València el passat març que feien critica més àcida als governants del PP que el mateix X. Castillo.
Però falles, falles són i com ho tenim per normal, no passa res. una altra cosa és que ho faça un actor.

Anònim ha dit...

Poden hi haure comentaris o gests de Xavi Castillo que no ens agraden o semblen de mal gust. Però és el seu humor. Ningú és perfecte.

Però jo recomane anar a vore'l-ho i així vos estalviu durant una bona temporada molts eurakos( que no eurets) per a pagar psiquiatres,psicòlegs, visionaris, tiradors de cartes, timadors de les desgràcies dels demés. Si alguna cosa que fa no vos agrada, no passa res, té més propostes per fer riure i baquejar-se de riure.Fixeu-se en el que vos agrada.

Com a metge vos aconselle que veu la prova, porteu un amic o una amiga, agún familiar amb l' ànim decaigut per la crisi o perquè no sap que fer amb tants diners i ja em contareu.

Risoteràpia assegurada.

Anònim ha dit...

"És normal que es clave en els que manen".

Es clavarà, doncs, amb el triparty? Jo crec que no, o ho farà per a cumplir i prou. Poses Xavi Castillo al Google i apareixen videos de youtube contra Rita, el Papa i altres. No contra Zapatero i la crisi, ni Rubalcaba, i mira que per ahí també tindria "un filó per aprofitar".

O siga, em sembla que el que van a fer és riure's amb molt poca elegància de part de la societat.
I ho dic havent-lo vist. Jo no aniré a vore un espectacle de MAL GUST.

Anònim ha dit...

Anonim del PP, també et pareix mal el que surt a Intereconomia, PopularTV, 13, Canal9, VeoTV i compañia? (se que son canals de tele, no obstant i ja que estas criticant el contingut i no el medi, i ja que aixo tambe ho pagues tu, em pareix valida la pregunta). Ahi si que fan un alarde de objectivitat clavantse amb tots (sarcasme).

el amic de tots ha dit...

qué passa cotorra, no t´ agrada el comentari que t´ he enviat sobre les paraules mal sonants del xavi castillo?
En el seudonim " el amic de tots" Pareix que el que va en contra de les vostres idees ho tireu a la paperera de no reciclatge,pues es una llástima de d´ aquesra manera tan cinica estigau creant antipatia en algúns que en tenen encara alguna mica al components del bloc,pero si els que domineu esta página sou la censura i talleu el que no vos interesa, entonces en pregunte: quin dret teniu a criticar canal nou per fer el que fan?
Tal vegada en dirás que ells ho fan en dimers de tots i tú ho fas en els teus,dons be, tens raó,pwro ja m´ estás demostrant el que faries si agafares el ramals de tvv. I has de saber que jo també canvíe de canal cua senc alguns dels politics del concell en tv, pero t´ he de dir que si vols criticar els calsotets del teu vehï,procura tindre primer els teus ben rentats.
A que tampoc me ho publiques!
Salut per tots

La Cotorra de la Vall ha dit...

A "amics de tots " (sembla ser que de tots excepte la gent de La Cotorra, nomes cal llegir com ens tracta)

Resposta: Veus com si que ho hem publicat? O es que el penses que tots som iguals?

I ara en correspondència,volem fer-te unes preguntetes:

Tu saps segur que el teu comentari anterior l'hem censurat? Tu pots demoostrar a tots els que ens lligen que l'hem censurat?

I per últim ¿Tu estas segur que ens ha arribat eixe comentari?

Esperem reflexiones les respostes i com a mínim.

I no tallem cap comentari per contigut polític ni res semblant. Els tallem (i ben pocs) perque hi ha gent que creu que comentar és insultar, despreciar la postura d'uns altres o escriure coses com

"pues es una llástima de d´ aquesra manera tan cinica estigau creant antipatia....! "pero si els que domineu esta página sou la censura i talleu el que no vos interesa"

tot això quan el seu comentari no ha arribat.

Enrique Estruch-membre UPyD Tavernes ha dit...

Pues espere vos agradara el seu cul i les seues manifestacions sexuals ante menors, per lo demés una bona actuació si no eres del PP ni católic, en lo segon s'en va pasar un rato llarc, pero a la que li sobraba lo dit primer. Diferencia del Castillo de fá uns anys en la plaça de la Casa de La Cultura al de ara. I jo em pregunte, pa que li fa falta a un bon humorista com ell eixex soeces? A mi m'ha decepcionat un rato llarc....