L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 d’agost del 2011

L’Ajuntament de Tavernes considera que l’actuació de la Policia Local en la zona de Pa Dur ha sigut eficaç i correcta



El regidor  de   Seguretat  Ciudadana, Evarist Sansaloni,  ha  disposat des del començament de l’estiu  del servei  policial necessari  per assegurar el dret al descans del veïns.  És la resposta que l'ajuntament ha donat a la queixa sobre presumptes molèsties en la zona de Pa Dur efectuada pels veïns de l’edifici Marivent  de  la  platja.

El mateir regidor Evarist Sansaloni ha confirmat que " es disposa del nombre d’agents que asseguren una  bona   actuació  per evitar que enguany es repetesquen els  “botellons”  i els sorolls que  han hagut de suportar els veïns  en anys anterior" . El regidor reconeix el dret al descans dels veïns pero ha assenyalat que les  molèsties són,  moltes vegades, més per la  gran  afluència  de  gent  en la zona que del local que acomplix l’horari i normes establides.

El regidor ha confirmat que l’actuació policial al llarg de l’estiu en esta zona “ha sigut constant i eficaç, havent-se realitzat moltes intervencions policials amb incautació  de  begudes  alcohòliques”. També que hi ha vigilància  d’una patrulla  en el   parking   per  evitar  el botelló, que s'ha anat a requeriments  de  veïns  a tallar la música  alta  en  llocs de  la  platja i que s'han evitat les curses de  ciclomotors per la nit, a més de fer el control d’establiments d’oci perquè complesquen l'horari.
 
El regidor, en nom de l’Ajuntament de Tavernes, efectua una crida als ciutadans perquè les conductes siguen cíviques i permeten tant el descans dels veïns com la diversió. 

- Segons la nota oficial de l'ajuntament.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde Padur ens felicitem per la resposta de l'ajuntament en aquest asssupte, a més volem mostrar la nostra preocupació per l'estat que l'oci presenta a la nostra platja, necessitem el suport d'uns i la comprensió d'altres per a que aquesta platja torne a recuperar l'esplendor que es mereix. A més volem recalcar el nostre dret a treballar i oferir un oci de qualitat, cosa cada vegada més difícil per l'actitut d'alguns. Gràcies als nostres clients per la seva fidelitat en aquests moments de dificultat i gràcies també al nostre equip per tornar a demostrar que Padur és i serà sempre Padur...

Un client que vol festa. ha dit...

El problema el tenim quan un bar de l'avinguda canvia els preus d'una setmana a una altra pujant un vint per cent més els seus preus. Aixina es difícil mantenir una platja de qualitat, els joves que varen anar eixiren escamats d'una setmana a una altra. Coneiximent per part de tots i totes, caldria que l'Associaicó de comerciants mantinguera preus i nerviosisme de part del sector. Pense que en temps tan difícils fa que la gent ixca menys i estiga més en casa. Demanariem control per totes les parts, i està bé mantenir l'eix de l' oci com a negoci però no de la estacada sense mirar caràcters. Esperem que algúna associaicó puga regular el tema. Pel bé de la platja.