L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 d’agost del 2011

L’ Associació per a un Tracte Ètic amb els Animals (ATEA) felicita l'Ajuntament



 L’ Associació per a un Tracte Ètic amb els Animals (ATEA) ha remés una carta a l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, on li han transmés la seua felicitació per haver clausurat el minizoo que l’anterior corporació va ubicar en el Parc dels Vents.

ATEA, segons indica en l’escrit, celebra la decisió presa per l’Ajuntament de Tavernes i la considera con un pas cap a la consecució d’una societat més justa per a tots, inclosos els animals, éssers amb els quals compartim desitjos, com per exemple el no patiment.

Per si és del vostre interés, en document adjunt annex, us incloem la carta de ATEA.

- Remesa pel Bloc

- La carta il·lustra la notícia. Si feu clic damunt, la voreu en gran.
-

6 comentaris:

Toni Cabàs ha dit...

La veritat és que si, enhorabona. En estes condicions no podien estar els animals, casi morint-se i sense tindre el permisos que pertoquen. Sa desmontat atre xiringuito fet al burro barra del partit popular. Vamos, un de tants empastres que ara, per estiu, comencen aflorir... Comparable a les 900 i pico factures sense pagar. De risa

MV ha dit...

com pot ser q les eleccions foren el 22/Maig i la carta va datada a/a Jordi Juan, el 28/Abril????

Jordi Juan i equip, a treballar i continuar donant transparència a les desfetes del PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Molt bona observació, i que tampoc nosaltres havíem notat.

Descartant el do d'adivinació de l'entitat, suposem que serà una conseqüència del "tallar i enganxar" en copiar l'adreça de l'Ajuntament d'una primera carta de protesta enviada a Manolo Vidal. Això es deixa vore quan diuen "hecho que fue denunciado por esta asociación" i que ve a ser més o menys en el temps quan va hi hauré aquelles protestes per internet i faceboox, arreplegades fins i tot en la premsa.
No se'ns passa pel cap altra explicació, descartat el do d'adivinació de l'entitat.

O també una errada en escriure, i posar abril en compte de juliol.

Anònim ha dit...

una pregunta ... aquesta carta està publicada al tauló d'anuncis o de forma pública? per què sinós ... com té la cotorra aquesta carta??.

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho diguem:
Remesa pel Bloc

Anònim ha dit...

Les coses com són, això era una vergonya, una "xarlotà" populista que qui té dos dits de ceny veia que era un pas enrere per a la societat. El següent pas: més concienciació social e implicació pública en els animals abandonats.