L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 7 d’agost del 2011

El resultat de la reforma de l'Avinguda de la Marina sembla ser que no agrada massa

L’avinguda de la Marina, tal com esta quedant, no acaba d’agradar massa als veïns. A l’hora que han avançat les obres s’han alçat veus critiques davant els nous aparcaments, la imitació d’ones en planxes de ferro cortex o la situació de les palmeres.

Hem rebut correus al respecte. De les ones metàl·liques es diu que tallen la visió de l’avinguda, són una barrera al pas del vent i, com no, que s’han fet massa altes les peces de ferro. De les palmeres, la gent diu que no es reguen, que moltes s’estan morint i que no reben l’aigua de rec que els cal. 



Un dels lectors, en una carta explicativa, toca el tema detalladament i a mes de recordar que no s’han regat adequadament, afirma que si no les reguen aviat, totes les palmeres trasplantades moriran. I, afirma, que no estem per tirar diners amb la pasta que val una palmera.

Hem seguit el tema de prop durant uns dies i el que hem sabut és que els executors de l'obra de l'avinguda han tapat les boques de reg existents, amb la qual cosa, els operaris no poden regar els jardins ni les palmeres. L’ajuntament  ha demanat a les empreses una solució, però els problemes derivats de la paralització de les obres han jugat en contra. La solució podria ser regar amb la cuba, amb el conseqüent trastorn al trànsit de l'avinguda. I sobre les palmeres una persona que es dedica a això afirma que poden aguantar molt de temps, fins un any sense rec. Sembla ser que el problema que hi ha es diferent: s’han trasplantat un tipus de palmeres que són delicades i que se solen morir moltes quan es trasplanten.



Una cosa també hem pogut esbrinar: l’entrada del nou govern municipal no ha fet variar el projecte contemplat dins del Pla Confiança en res: no s’ha modificat ni una coma d’eixe projece els darrers mesos. S’està executant tal qual es va aprovar i l’única modificació que sabem, ja estava aprovada i executada d’abans: la variació del diàmetre del col·lector que corre per davall de l’avinguda, un tema del qual parlarem en una pròxima ocasió. 

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara es el moment de que el nou govern prenga decisions.

L'obra esta parada i s'ha parlat amb la Conselleria.

Si al govern no li agrada la reforma de l'avinguda que actue, que parle amb la Conselleria, que propose modificacions, que faça algo. Al menys que rege les palmeres.

Si no ho fa ara asumira el projecte i no podra queixarse despres.

Anònim ha dit...

totalment d'acord , el govern a governar

Anònim ha dit...

algú em pot dir el motiu pel qual han llevat els banquets de pedra que hi havien al voltant de la plaça que hi ha en la zona de padur?? No ho entenc perquè eren molt utilitzats especialment per gent major...
hi ha que dir-ho tot...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord.
Ja porte'm una setmana sense banquets i ningu dona explicacions.
De qui depen esta actuacio?
De l'alcaldesa, del regidor?
Estan tots de vacances?
No son operatius a l'agost?
Ay mare quin desgovern!!!

Anònim ha dit...

Supose que estarEU parlant de la placeta del rei Fahd Ben Abdelaliz.
Es nota que no sou ni de la zona.

Allí s'han retirat els banquets vells per posar-ne uns de nous.
Que poca paciència tenen alguns!!!

Anònim ha dit...

senyor geni/gurú de la paciència: el primer que he de dir-te és que si que soc de la zona de padur, per tant la primera en la front. I he de dir-te que tota la gent major que estava ahir allí estava molt calenta davant la situació (per cert, ho van dir parats perque no tenien on sentar-se com ho feien tots els dies).
No cal ser un geni (com sembla que tu ets) per intuir que volen canviar-los, el que passa és que una ment no tan privilegiada com la teua (és a dir, la meua) no entén com fan això en ple mes d´agost... tan costava esperar almenys a setembre??
Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Jo no sóc de la zona de Padur ni tampoc l'autor de cap comentari abans d'este.
ARa, després de llegir em pregunte.
Eixa obra i tot el que va al voltant dels nous bancs, ¿qui l'havia projectada i adjudicada?
¿El govern actual o l'anterior?
No sé, no sé, pero casi posaria la mà en el foc que l'anterior i damunt al adjudicar l'obra estarien clars els terminis de començament i d'execució.
A vore si algu ens ho pot aclarir. Igual passa com l'avinguda, que hi ha gent que comença a tirar-li la culpa del que passa al nou govern.
¿Ací no serà un cas idèntic? Pregunte.

Anònim ha dit...

Ja que parleu d´alguna cosa semblant... no entenc per què a la plaça bolomor (baix del san isidro) s´han lluït tan poc en els columpis. En totes les places que han fet a la platja han posat columpis "d´última generació" i allí van posar quatre columpis i dos repetits (unes tristes tauletes que tenen ben poc de divertides). No ho veig just... no es podria canviar una d´eixes tauletes per algun columpi de trellat com els que van posar al canal???

Bonic ha dit...

La veritat es que l'avinguda és menys sorollosa, es nota muntó. Els cotxes ara semblen elèctrics. Sols es trenca el benestar que ha donat quna passa una d'eixes motos sorolloses. L'avinguda no queda mal. Dona vida les tauletes a l'exterior. Només indicar el tema de les palmeres, alguna cosa hi hauria que fer, algunes estan molt malaltes al ser transplantades, altres sembla que mortes. Esperem a vore-la tota però no apunta malament, sols falta la prova de les fortes pluges, esperem a setembre. Però a mi m'agrada al passetjar per ella.