L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 18 d’agost del 2011

El “Punt de Platja Accessible” acull un dia d'activitats per a persones discapacitades



El “Punt de Platja Accesible” de Tavernes acull a grups de jóvens amb discapacitat amb l’objectiu de que gaudesquen d'un dia de platja. L’activitat compta amb l’ajuda dels voluntaris i els jóvens realitzen una gran varietat d'activitats amb els monitors mediambientals assignats per l’Ajuntament de Tavernes. 

Les activitats muntades amb la col·laboració de la Fundació Espurna s’iniciaren el passat dia 5 i per al divendres, dia 19 d’agost, hi ha una segona jornada a començar a les 11 del matí i fins a les 6 de la vesprada aproximadament. 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha lloat la tasca de la Fundació Espurtana en pro de les persones discapacides i ha fet una crida perquè els vallers col·laboraren i ajuden a l’entitat en la consecució dels seus objectius. Al respecte, l’alcalde indica que “l’ajuda a la  Fundació Espurna serveix per a aumentar els serveis que presta a la societat i que siga una realitat l’objectiu de integrar el màxim posible de persones discapacitades”.

La Fundació Espurna porta 15 anys dedicada a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual. A través de l’Ajuntament vol donar les gràcies a les persones contractades en el “Punt de Platja Accessible” per la col·laboració en les activitats i a més a més, ha felicitat a l’Ajuntament de Tavernes per el suport donat tant a l’activitat del passat dia 5 com a la prevista del divendres.

-Informació segons la nota oficial
-