L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 9 d’agost del 2011

El porrat de Sant Llorenç obri el Festival Internacional de Músiques del Món Sete Sóis Sete Luas


El Festival Sete Sois Sete Luas entra en la seua setmana gran amb l’actuació en l’ermita de Sant LLorenç demà dimecres, a partir de les 8 de la vesprada, de la cantautora d’Alboraia Aitana Ferrer. L’acturació es fa dins dels actes del porrat de Sant Llorenç i per tal de potenciar-ne la presència de veïns, l'ajuntament de Tavernes facilitarà l'accés a l'ermita amb un servici de microbusos permanent des de les 18 fins a les 22.30 h de la nit.


El festival continuarà el dijous, dia 11, amb el grup Galandum Galundaina, gran divulgador de la música tradicional de la Terra de Miranda, la regió del nord-oest de Portugal. El seu repertori inclou melodies tradicionals combinades amb ritmes de modernitat.


El divendres 12 es compta amb l’actuació de Parto Nuvole Pesanti, grup de la regió de la Calàbria, situada al sud d'Italia. El conjunt visita la Valldigna després d’innumerables aparicions televisives i radiofòniques i milers de concerts celebrats per tota Itàlia.


El dissabte és un dia gran amb la posada de llarg a Tavernes del nou projecte multicultural del Festival, “Les Voix du 7sóis”.  Participació en el grup de set prestigiosos artistes procedents de diferents cultures musicals al voltant del Mediterrani.


 I diumenge, com a cloenda, el guitarrista Custodi Castelo junt amb Cristina Maria, una de les veus més destacades de la nova generació del fado portugués, posaran fi a l’edició d’enguany del festival.
Els concerts, excepte el d'Aitana Ferrer demà a Sant LLorenç, estan programats al Cine Olimpo de la platja a partir de les 23 hores i tenen un preu simbòlic de tres euros. 
 -