L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de juliol del 2011

Reunió informativa sobre el projecte de canalització del riu en passar l'estiu

La premsa d'avui arreplega, com ampliació de la noticia que ací mateix publicàvem sobre el projecte de canalització del riu Vaca, que a finals de setembre o principi d'octubre, l'ajuntament de Tavernes celebrarà una reunió informativa sobre el projecte i que serà oberta a tota la població.

L'alcalde Jordi Juan es va reunir ahir divendres amb responsables de l'empresa pública Acuamed per tractar diversos punts del projecte i de la reunió va eixir la idea de celebrar eixa assemblea informativa en la Casa de la Cultura. Es comptarà amb la presència de les autoritats i tècnics municipals, responsables i tècnics de les empreses oficials impliades, a saber, Acuamed com empresa publica depenent del Ministeri de Medi Ambient i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

El projecte té previst un cost sobre els 40 milions d'euros i serà pagat integrament pel ministeri, sense cap cost a les arques municipals.

Més informació:


-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé pel tarannà informatiu i participatiu del nou govern municipal!
Continueu així i treballeu de valent, com esteu fent, que ja anirem eixint del pou a poc a poc. Amb dignitat, amb responsabilitat compartida i amb elegància!

Anònim ha dit...

Sobretot transparència, ole ahi.

Anònim ha dit...

Deurien de fer una reunió informativa per explicar els comptes de l'ajuntament. Que la gent de Tavernes volem saber en què s'han gastat els diners l'antic govern.

Anònim ha dit...

Se sap el dia de la reunió informativa de què parles?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que sabem ho diguem:

a finals de setembre o principi d'octubre.