L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 1 de juliol del 2011

El govern municipal lamenta les molesties de les obres de l'Avinguda de la platja i recorda que les obres no són municipals ni han estat adjudicades per l'ajuntament


El govern municipal de Tavernes lamenta la situació creada en les obres  de l’Avinguda de la Marina de la platja per la fallida d’una de les i adjudicatàries.  El govern municipal,  davant les molèsties a comerciants, veïns i turistes en general, recorda que les obres  no són municipals  sinó un projecte del Pla Confianza de la Generalitat.
 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat com a negatiu el fet que un pla com el Pla Camps que hauria de potenciar i dinamitzar l’economia i el treball de les empreses ”està servint en molts casos per crear més problemes a unes empreses que ja pateixen la crisi”. 


L’alcalde valler recorda que moltes empreses han d’avançar els diners de les obres que executen a càrrec de la Generalitat i, posteriorment, l’endarreriment de la Generalitat en el pagament les porta a situacions de fallida econòmica, amb un munt de problemes afegits als propis treballadors. 


El govern municipal, en manifestacions de la regidora d’urbanisme, Carmen Canet ha remarcat que la situació que travessen les obres de l’Avinguda de la Marina de la platja “no és imputable a l’ajuntament de Tavernes ni menys a l’actual govern.  Les obres de la urbanització de l’avinguda no són municipals, no tenim res a vore amb la seua execució ni adjudicació. Son obres contemplades dins del Pla Camps i ha sigut la Ganeralitat qui ha adjudicat el projecte i a qui se li hauria de demanar les responsabilitats del que està passant”.


La regidora explicava que l’actuació de l’ajuntament en tot l’afer “ha estat romandre a peu d’obra, vigilar, estar damunt dels responsables i treballadors per tal de demanar-los celeritat. Hem col·laborat amb les empreses implicades en tot allò que ha estat en les nostres mans amb l’objectiu  que les molèsties foren les mínimes”.


La regidora afegia que el govern municipal no s’ha desentés del problema “però s’ha de reconéixer que davant una obra de la Generalitat, amb la situació de fallida d’una empresa que nosaltres no hem contractat, i amb uns treballadors que porten tres mesos sense cobrar, poc marge de maniobra tenim i poc podem fer si l’empresa no soluciona els seus problemes econòmics”. 


La regidora ha confirmat que aquests problemes han endarrerit l’execució de l’asfaltat de la via, anunciat inicialment pel passat dimecres i dijous, però es confia acabar al llarg del dia d’avui divendres.

- Segons la nota del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No és suficient lamentar-nos.
Sabem que les obres les paga la Generalitat però les obres estan fent-se a Tavernes i el nostre ajuntament ha d'anar a la Generalitat a exigir una solució immediata.
Ja sabem que tenim un color diferent del de la Generalitat però en estos moments cal demostrar el que pot fer el tripartit.
Si al primer problema només se'ns ocorre lamentar-nos mal però que molt mal comencem.

Anònim ha dit...

No és un lament, és informació de qui té la culpa i perquè passa el que passa: LA GENERALITAT DEL PP NO TÉ DINERS. Però no patiu, l'any que ve tindrem Formula1 i si vol vindre el Papa que vinga, ho té tot pagat!!! Anar a la Generalitat? A què? A que ens diguen allò que ja sabem? NO HAY DINERO!! EL PP HA ENFONSAT LA "COMUNIDAD VALENCIANA". Per culpa de la seua gestió, així ens va, de pena!! Empreses en fallida econòmica per no tindre diners, famílies en atur i sense possibilitat d'aplegar a fi de mes; mentrestant, Formula1, visita del Papa, la Onassis muntant a cavall, Copa Amèrica, diners a ONGs de dubtosa moralitat... i els del PP del poble donant presa al nou equip de govern. De pena peperets, de pena.

Comerciant de la platja ha dit...

No el problema vindrà quan caiga una ploguda com les que fa a l'agost o final de setembre. A la part de l'oest de l'avinguda ens cobrirà d'aigua tots els negocis. Si al menys hagueren fet cas als comerciants de la platja, que els costà ensenyar-nos el projecte i els diguerem que no ens agradava. Però quemés els donava a ells , als del PP, per això ferm la Plataforma, per això entre altres coses pergueren les eleccions. I ara venen donant lliçons els que han estat uns incendaris. No hi ha ningú a la platja i vorem este any com queda.

Amparo la rubia ha dit...

Es trist passejar per la platja i vore les barricades. Vore que si para un cotxe fa una cua impressionant. I salvada la pols a l'esfaltar només faltaven que com sempre Camps no paga, i ho paguen les empresses quan no cobren. Valga'm déu quins polítics de boqueta és que no saben previndre ?
Tots passejant esta nit a la una per l'avinguda ocmnetavem el mateix, els anteriors del Pp s'han cobert de glòria en aquesta obra. Com va la gent a la platja??