L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juny del 2011

Sis components del Centre Excursionista fan 11 cims superiors als 3000m en només dos dies


                     Els valldignencs del CETV fan el cim

Els sis componentes (Carles Plancha, Vicent Felis, Cristina Grau, Fabian Fuerncarral, Fortu i Julio) del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna han fet la "Travessera de Sierra Nevada (Granada)", arribant al al refugi de Posteón Alto, al terme de Jeres del Marquesado.

L'activitat s'iniciava el diumenge, dia 19, a les 7 del mati, en una jornada en que feren els cims de Cerro Pelao, Picón de Jeres, Puntal de Juntillas, Los Cervatillos, Pico del Cuervo, Cerro Mojón Alto i l'Atalaya, tots de més de 3.000 metres d'altitud. A les 9 de la nit descansaven després d'haver seguit una ruta amb un desnivell acumulat de 1.700 metres de pujada i 600 metres de baixada. Eixe dia es pernoctava a la Cuneta de Vacares en tendes.

El dilluns, dia 20, giraven pel Puntal de Goteron, de més de 3.000 metres i, per la Loma de l'Alcazaba, arribaren a "Las 7 Lagunas" on van muntar les tendes després de tot el dia de marxa. L'endemà, dimarts 21, va ser el dia gran en assolir el cims del Globo, l'Alcazaba i el Mulhacén, de 3.483, el més alt de la península. Després van baixar fins a la població de Trévelez.

Els membres del CETV han comentat que hi ha molta neu i caminar per damunt dels 3.000 metres és molt difícil. A més, cal tindre en compte el pes de les motxilles, el calor durant el dia i el fred de la nit, amb una gran oscil·lació tèrmica i  la manca d'aigua en aquestes altures.

- Nota de premsa del CETV
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

...mira què estàn forts i forta Cristina !!!!!

Anònim ha dit...

Ànim i endavant que esteu fent-ho molt bé.