L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 1 de juny del 2011

Sembla ser que tornen vells fantasmes...



Reproduïm la nota de premsa que ens ha arribat: 


Tras comentar la situación de Tavernes con miembros de la dirección comarcal de EU, la concejala electa ve con preocupación que un pacto entre PP y Bloc en Oliva pueda ser la antesala de otros pactos en la Safor-Valldigna .

KARINA VERCHER PIDE TRANQUILIDAD PARA PODER DECIDIR LO MEJOR PARA TAVERNES


La candidata d’Esquerra Unida, Karina Vercher, considera que desde algunas fuerzas políticas de Tavernes se está intentando ejercer una presión desmedida sobre el colectivo de Esquerra Unida para intentar forzar un acuerdo sin un debate serio sobre el futuro de Tavernes.

Karina Vercher ha advertido que Esquerra Unida no entrará en ningún “pacto del pollo” centrado en un reparto de cargos sin tener en cuenta lo que realmente necesita Tavernes. “Lo único cierto es que los votantes que apoyaron a Esquerra Unida lo hicieron para que llevase adelante su programa electoral”.  Por este motivo ha adelantado que el calendario asambleario de Esquerra Unida está claro: el próximo viernes dia 3 de junio a las 21:30 se efectuará una asamblea del colectivo local para consensuar los requisitos programáticos y las áreas de interés primordial para Esquerra Unida de cara a un posible acuerdo.

A partir del dia 3 de junio se tendrá un plazo de una semana para realizar las reuniones necesarias para averiguar las posibilidades de formar gobierno o, por el contrario, continuar en la oposición. Esta decisión se tomará en otra asamblea a realizar el 10 de junio y ha advertido que no tolerará ningún intento de forzar la situación para obtener un acuerdo no estudiado ni meditado que simplemente reparta los cargos y sueldos del ayuntamiento y ha recordado que la primera moción que llevará al plenario es la de la reducción de un 25 % en el gasto en sueldos de los políticos.

Finalmente, Karina Vercher ha admitido sentirse preocupada por lo que está ocurriendo en otros municipios de la comarca en los que, como Oliva, parece ser que el Bloc va a permitir un gobierno del PP.


Tavernes de la Valldigna, 1de juny 2011

61 comentaris:

vicent ha dit...

Acabe de vessar un comentari en una altra informació i tornant a la pàgina principal del blog m'he trobat aquesta nota. Què us deis jo? Ja va ja. Sembla que encara no han començat ni a parlar i ja van. Resulta que els d'EU estan rebent pressions, segons diu la nota, i ells no pressionen als altres assenyalant possibles pactes que puguen tindre lloc en un altre poble. Tu apanyat ta casa i deixa estar la dels demés. Què collons té a veure Oliva amb Tavernes? Ells sabran què els interessa més? Probablement els del Bloc d'Oliva han quedat farts del govern conjunt amb els del PSOE durant la passada legislatura i ara volen canviaro ves-te'n tu a saber. Oliva és Oliva i Tavernes és Tavernes. A Oliva fins ara l'alcalde ha estat del PSOE i ha gopvernat amb la col·laboració del Bloc. Si ara deixen que governe amb minoria el PP, ells sabran.

Igual pot passar a Bellreguard on la passada legislatura el Bloc es va votar a ells mateix i va deixar el PSOE governar amb minoria. Des de l'esquerra això es veure amb bons ulls i consideraven que era un exercici de coherència. Ara què el Pp ha estat la llista més votada, si els del Bloc fan el mateix, veureu com ja no són tan bons.

Anònim ha dit...

Ací els teniu: els més esquerrans, els que més en contra estan del PP, els que més volen el millor per al poble... Ara ja sabem qui són els culpables de que el PP mane a Tavernes: els d'EU i la seua cap de llista.

Anònim ha dit...

Karina Vercher de dinamitera del pacte quan encara no han començat en pla seriós?
Parles d'Oliva i demostres que no tens ni p.i. del que ha passat allí i passa. Normal si no tenes representació.
El Bloc fa 8 anys que li dona l'alcaldia al PSOE i ells - i la gent del Bloc- sabem el que ha tingut que tragar el Bloc allí per les desavinències internes del mateix PSOE perquè tot anara endavant. Llig el Levante-EMV de hui.
I tu segueix, segueix escoltant la comarcal de Gandia. I no acudint a les reunions que es fan per aplanar el camí d'un possible pacte. El PP estarà ara mateix fregant-se les mans.

Al final, tindrà rao Candido Jiménez, quan deia que qui manava era Gandia?

Anònim ha dit...

Karina dimiteix i deixa que gestione EU la gent que sap de política, que és el que cal ara en els moments que viu Tavernes i el teu mateix partit.

Com acaben de dir, has demostrat que no tens ni idea del món de la política.

Per cert, eixa nota és el sentiment i posicionament d'EU o el teu particular? Perquè si es així...

Anònim ha dit...

Es normal que el bloc es senta molest pero EU el que esta fent es mirar per els seus electors i no donarli protagonisme al bloc.
Esta clar que en un tripartit el unic que guanya es el bloc.

Anònim ha dit...

Molt be Karina.

Posa condicions que estos del BLOC volen tot el merit per a ells, pensen que han guanyat les eleccions i la veritat es que el guanyador es el PP.

Com diu la canço de Amaral "Sin ti no soy nada"

Tots els vots del BLOC no son res sense els de EU.

una dona d'EU ha dit...

Jo ho tinc mol clar. Com a votant de tota la vida d'EU, no li perdonaria a Karina que no pactara per fer fora als del pp. Els del Bloc i els del PSPV no son sants de la meua devoció, però els preferixc mil vegades a deixar governar al pp.
Karina, si no pactes, ens arroines el colectiu. D'ací 4 anys no ens votarà ni la familia. Ni la teua.

Anònim ha dit...

no, si pel poble ja vas escoltant comentaris de que amb diners, torrons. I els del pp en tenen molts. Quin despago. Que fort.

Anònim ha dit...

ole ahí, Karina. Això si que es voler el teu poble, utilitzant-lo com a moneda de canvi per influir des de la direcció comarcal en altres pobles com Oliva.
T'has deixat utilitzar, o també està en el all?

Que vergonya.

Anònim ha dit...

el pp de Tavernes podrà seguir governant gràcies a Esquerra Unida i a Karina Vercher?

Això quina merda és?
Que algú m'explique com els d'EU podran anar pel carrer amb la cara en alt després d'això, si és de veres.

Jo vos he votat per fer fora al pp. I m'importa una bona merda com ho feu, pero vull que s'en vaigen!!!

Anònim ha dit...

Karina, jo se qui eres, i tant sols dir-te que tens el meu vot de confiança, no passa el mateix amb el Bloc, que ja ha demostrat en varies poblacions del País Valencià, que no li importa donar els seus vots a la dreta que ara mateixa vol eliminar el català de les escoles.... si direu que Oliva és Oliva, que Favara és Favara, que Almussafes és Almussafes, però, jo dic, que als enemics de la nostra llengua, no li poden donar els vots per a governar, per molt farts del PSOE que estiguen.....

Anònim ha dit...

"Tots els vots del BLOC no son res sense els de EU".

I per a traure el PP calen els del Bloc. I PSOE i EU no son res sense el Bloc.

"Esta clar que en un tripartit el unic que guanya es el bloc".

L'únic que guanya és Tavernes

Anònim ha dit...

Davant el "torpedo" al pacte d'esquerres llançat per EU només calen dos accions:

1. Donar com acabades les converses iniciades i el dia 10 a mitja nit, quan EU haja decidit que vol, seguir. Que l'alcaldia es vota el dia 11 a migdia? I qué? Hi hauran 12 hores per negociar, i entre el dia i la nit no hi ha paret.

2. Seguir Bloc i PSOE conversant i si arribeu a un acord, endavant. El dia 11 que EU vote el candidat que hageu triat com alcalde i en pau.

Ara, és de risa, dir que el dia 3 es reuniran per vore quin programa, ¿i iniciaran converses el dia 6 que es dilluns? ¿o dimarts perquè dilluns estarem de ressaca de cap de setmana?
I si arriben a una alguna cosa, ¿encara votaran si o no el dia 10 per la nit?

Digueu clar d'una: no voleu pacte, ni que un regidor del Bloc siga alcalde. Comenceu per ací, i no enganxeu el poble.
¿Qui mana a Tavernes el col·lectiu de Tavernes o el de Gandia i Simat, llegiu la comarcal?

Anònim ha dit...

rectifique una frase del anterior:
no enganyeu i no enganxeu com he dit per error.
Gràcies

vicent ha dit...

Em podrieu dir els que acuseu el Bloc de pactar amb la dreta, quin govern hi havia a Benifairó els darrers anys? El qui ho sàpiga que m'ho conteste, per favor.

Anònim ha dit...

estos del pp, quina manera de sembrar comentaris interessats per desbaratar el pacte, que fort!!!
Karina, has de deixar clar si estàs a favor o en contra del pp. Així de senzill.
Pacte si, en contra del pp
pacte no, a favor del pp.

I cadascú que traga les seues conclusions. NO HI HA MÉS OPCIONS DE CARA A LA GENT DEL POBLE.

Anònim ha dit...

Un govern Bloc-EU-PP.

gran errada ha dit...

és una greu errada esta nota de premsa, perquè perjudica als 3 futurs governants de Tavernes, però se li torna en contra a la mateixa EU. La limita en la seua maniobrabilitat, dificulta les negociacions, li dona aire al partit popular i l'alimenta (al pp) amb les seues crítiques i postura.

O siga, una gran cagada de comunicació.

L'autor de la nota pot estar satisfet/a. Ha aconseguit més amb estes declaracions que dues setmanes d'atacs i soltada de rumors del pp.

Mare meua, com està el pati!!

Anònim ha dit...

EU ha deixat clar que el pacte li importa una figa. I ara si que em crec el que va dir un dels seus militants: per a què tinga l'alcaldia el Bloc, preferisc que mane el PP.
Res estrany si pensem que antecedents en tenim ben aprop: Simat, on EU no va voler integrar-se al pacte que va tirar fora el PP.

Després de 10 dies de les eleccions encara s'han de reunir divendres per tractar el programa d'un hipotètic pacte? I que haveu fet fins ara? Jugar a corda?

Això en el meu poble es diu falta d'interés i/o entrebancar.

NO M'HO PUC CREURE ha dit...

al final tindran raó els comentaris del poble. HAN COMPRAT A KARINA ELS DEL PP PER TRENCAR EL PACTE!!!!

Anònim ha dit...

Tant de dir" A Tavernes impulsa la renovació" i quan es pot fer realitat, un pas enrere????

Però quin nivell teniu els d'EU?
A que jugueu??

quin asco de politica ha dit...

que lamentable. No tinc paraules. En la puta vida els torne a votar...ni a ells ni a ningú...Que asco de polítics que diuen una cosa davant, i darrere en fan una altra.

Anònim ha dit...

jo si fora els del Bloc i els del PSOE, els enviava a fer companyia als del pp. Faran bona parella.

Anònim ha dit...

Com haveu enganyat al poble!!!

BONICO ha dit...

Tots i totes necessitem el nostre moment de glòria. Si mirem el passat a Tavernes no hi ha cap problema, EU estarà amb l'esquerra. Però hem d'entendre que per forçar un pacte favorable es fa a l'últim moment tot i que siguen les nou del matí del dia 11. Per tant sense nervis, que el tema va bé. I el Pp que es prepare per a traure la majoria les properes eleccions. La segona volta entre Jordi i Manolo, que per cert no la volen els grans partits, sempre en parlen de qui traga mes vots. No, la democracia que ens permeten es com una segona volta i cadascú que es posicione. Ara lio toca a Jordi per principis i el que diga que no que es retrate. Tranquils, el pacte eixirà bé per l'interés democràtic de Tavernes.

Pep ha dit...

Jo crec que al final els d'esquerra unida si que faran pacte. No tenen altre remei. Això, o reconèixer que els han comprat els de la dreta per poder continuar manant al poble. I això no té nom.

vicent ha dit...

Per a comentaris bons el que ha fet un anònim que entre altres barbaritats diu: "Karina, jo se qui eres, i tant sols dir-te que tens el meu vot de confiança, no passa el mateix amb el Bloc, que ja ha demostrat en varies poblacions del País Valencià, que no li importa donar els seus vots a la dreta que ara mateixa vol eliminar el català de les escoles...."

Ara va i resulta que els del Bloc són els traïdors del poble valencià. Els que estan encontra de la nostra llengua, la història i tot el que siga però són els únics que ampren la nostra llengua com a eina de comunicació diària: a les Corts, al carrer, al treball, a casa i fins i tot als mitjans de comunicació i les notes de premsa que es remeten als mateixos, encara que després es publiquen en castellà perquè és la política del mitjà en qüestió.

En quina llengua s'expressa Marga Sanz, la candidata a les Corts per EU? No ho sabeu? Ho fa en castellà i quan diu això de País Valenciano em sona a banya cremada perquè justet, els d'EU, sols usen el terme País Valencià per a complementar les seues sigles a casa nostra EUPV igual que fan els del PSOE amb les enyorades sigles del PSPV. Ai, mare! Qunats ne cria la farina i ella, fina que fina.

En quina llengua s'expressa Ángel Luna, portaveu del PSOE a les Corts i el candidat Jorge Alarte? Doncs, en castellà. En la llengua del imperio, faltaria més.

Per això, perquè els dirigents i la majoria dels militants d'eixos dos partits al País Valencià s'expressen en castellà, no crec que cap militant del Bloc o dirigent haja desqualificat mai a EU o PSOE, ni ha considerat que són menys valencians ni cap altra cosa semblant, ni traïdors a la pàtria.

A Catalunya, els vostres dirigents haurien aprés el català com el primer i si no no estarien dirigint cap prtit polític. Que no us càpiga dupte d'això. La llengua no es defensa amb discuros de bones intencions i predicant-ho als quatre vents. La llengua es defensa a l'escola (no és culpa del Bloc que els governants del PP la maltracten i menyspreen) i parlant-la dia a dia en tots els àmbits.

No cal us pregunte quina llengua parlen els del PP. Alguns, pocs, quan els interessa parlar valencià (català) ho fan, els que en saben. Si la celebració i l'aforament axí ho permet, els mandataris del PP parlen en valencià, si no, usen la llengua dels espanyols. No he vist això en els candidats valencians d'EU ni del PSOE.

Anònim ha dit...

SERENITAT.
Meditar les coses no és mal.

I en aquest moment cal fer les coses a poc a poc perquè el pacte siga ferm.

Tinc tota la confiança que Karina, Jordi i Carmen (i els partits respectius) sabran estar a l'altura de les circumstàncies.

I per això no vullc donar-li canxa al PP amb especulacions,
que ja farà el PP per intoxicar al carrer i als mitjans de comunicació tot el que puga. No saben ja que fer per no perdre el poder!!!

vicent ha dit...

Supose que l'anònim que diu: "Un govern Bloc-EU-PP." Ho farà en resposta a la meua pregunta de ¿Quin govern ha havut a Benifairó els darrers anys? Si és així. Gràcies, però una altra vegada no costa res especificar-ho i explicar-ho un poc més. Quan la conversa no és verbal no es pot tan esqüet.

Doncs. Ahí teniu la resposta. Els autèntics esquerrans, els més purs, els salvapàtries d'EU resulta que també pacten amb la dreta. No valen excuses ara de què cada poble és un món i en cada lloc s'actua en conseqüència. Menys mal que sols són tres regidors a la Safor-Valldigna perquè si foren més, aviats anàvem.

LLeveu-se la màsquera d'una punyetera vegada. Digau ben clar que odieu el Bloc i tot el què representa i així tots sabrem amb qui podem comptar o no. De qui ens podem fiar o no.

Anònim ha dit...

Els peperos podran dir missa si volen pero aixó es un comunicat de esquerra unida i no es un comentari de ningun manipulador de ningun partit polític.

Per el amor de deu. Feu el favor

vicent ha dit...

Al meu poble això que ha fet EU se li diu: poca vergonya.

Per a que el PP mane no cal pactar amb ell com ha fet el Bloc (el dimoni), però amb pactes de govern transparents. Amb llum i taquígrafs. Simplement no arribant a acords amb altres forces polítiques també és dóna pas a la dreta per a que mane. En què es diferencien l'un de l'altre? Doncs, ho deixaré al vostre gust.

És més fàcil i millor usar eixe tipus d'estratègia que negar-se a negociar amb altres formacions, siga quina siga la sigla o nom. No cregau que ens enganyeu.

Anònim ha dit...

Als d'EU els encanta dir que els del Bloc són de dretes, clar que sí, de dretes no, d'ultradretes. El que sí sé, és que mentres ells tenien lluites internes, el Bloc era l'únic que li feia vertadera oposició al PP, per això estos del PP li tenen eixa mania. Els d'EU podeu buscar fantasmes on vulgau, però si aquest posicionament és el vostre, el que no podreu fer és anar amb la cara ben alta pel poble. Vosaltres si que sou de dretes, tot i que les vostres samarretes siguen roges, esgrimiu la falç i el martell o canteu 1000 voltes la internacional (que per cert la conec prou millor que vosaltres). El bloc ja ha quedat clar que de dretes no ho és, i vosaltres?

vicent ha dit...

Escolteu. A mi no cal em demaneu serenitat. Ja s'apanyareu. El tema no ha estat cap comentari interessat ni cosa semblant. ha estat una nota de premsa oficial d'EU. No és perquè estigam nerviosos. Allà vosaltres, els del Bloc-PSOE i EU. Però tal com van les coses puc avançar-vos que en el cas de que pacteu, la legislatura va ser una comèdia el temps què dure.

Vosaltres aneu així, que aneu moltg bé.

Anònim ha dit...

Al Bloc-PSOE i EU:

Per favor, deixeu-vos de comunicats i parleu.

Parleu sense posar-vos límits.

Parleu del poble i dels seus problemes.

Parleu de solucions i d'iniciatives possitives.

Parleu honèstament i amb sinceritat.

Parleu i feu volar la imaginació en la recerca de la llum i de l'aire pur.

Parleu i quan es canseu, doncs mengeu i begueu, i seguiu parlant.

És el que espera la immensa majoria de gent d'esquerres de Tavernes que no mira ni cap a Oliva ni cap a Bellreguard ni cap a altre lloc més enllà de la Valldigna.

I segur que després de parlar, doncs tindreu molt adelantada la victòria en la lluita per un poble millor.

Per favor, parleu, parleu i parleu. No us canseu de parlar

Anònim ha dit...

Vicent, no et poses nerviós, perquè els nervis i la llengua el poden jugar una mala passada, si no a tu, sí al col·lectiu al que està molt clar que pertanys (i amb mol d'orgull, igual que jo). Però deixa que el temps passe, tranquil, què les tècniques negociadores cadascú les ampra com millor sap o pot.

A Tavernes hi haurà pacte per la senzilla raó què si no hi ha pacte, EU a les properes eleccions no trau regidor. Pactant pot rendibilitzar i anar-se'n a 2 regidors.
Però com molt bé ha dit algun comentarista, fins el dia 11 de matí hi ha temps. Tranquil.

CONFIE EN KARINA ha dit...

Karina, tranquila, els d'esquerres estem amb tu, comfiem en que faras el millor per a representar-nos, per això t'hem votat. I sabem que ara no pegaras la cabotada sense pensar perquè alguns isquen fets uns bous.
Això de que t'ha comprat el PP no s'ho creuen ni ells, no saben que inventar-se per a pressionar-te.

Jo tenia prou clar que ens interessava fer pacte, però després de vore la racció d'alguns que defenen el Bloc...espere que eixos comentaris no vinguen de boca dels que volen governar amb tu.

Anònim ha dit...

Vicent, de vegades qui més parla és qui més té que callar. Al menys ells, els d'EU, donen la cara pels seus, i no s'allunyen quan no els va de plé la cosa, com a altres que jo sé. I crec que ja està bé de fer-li el joc als del pp, hostia!!!

Anònim ha dit...

EStic llegint els comentaris i estic alucinant.
Els del bloc nomes penseu que o es va a la vostra o es va contra vosaltres.
Pues mireu es pot ser d`esquerres i no voler pactar en el Bloc per molt mal que vos sapiga.
Xe que no sou el centre del mon es deu de ser un poc mes tolerant.
No es pot insultar a un colectiu o a Karina directament perque no pense el mateix que vosaltres.
Pues axina encara ho tinc mes clar, com tenim que treballar i dur un govern si a la primera de canvi solteu els gossos.

Anònim ha dit...

fins on jo se el pesoe tampoc ha dit que si.

refranyer ha dit...

Tu també t'apanyaràs, què és molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà.
La merda quan escampa embruta a tots. Ningú s'escapa. Jo pense que amb amics com tu, qui vol enemics?

la dona tranquila amb preses ha dit...

Jo alucine amb Esquerra Unida i amb Karina; fa uns dies, a una nota de premsa dien textualment:
"La dirigent d’esquerres i ecologista ha mostrat la seva estranyesa per la paràlisi en la que sembla haver entrat la política vallera després de les eleccions municipals i ha anunciat que Esquerra Unida va a posar-se a treballar des de ja mateix per a tirar endavant propostes que dinamitzen l’economia de Tavernes i milloren la qualitat de vida dels ciutadans".(La veu)

Ara, pocs dies després, diuen:
"KARINA VERCHER PIDE TRANQUILIDAD PARA PODER DECIDIR LO MEJOR PARA TAVERNES".(La Cotorra).

O sease...acò com és menga? S'aclariu? Tanta pressa i ara tanta calma? Qui està manejant els fils a EU de Tavernes? El simater que tots sabem, o Karina? O els dos? o anem canviant d'estratègia com els xiquets xicotets? O juguem a las muñecas de famosa?

Dèu, quin nivell, mare...

Karina pide celeridad!
Karina pide tranquilidad!

...Karina no sap ni el que vol...

LSP ha dit...

Cal recordar que EU ha perdut vots en aquestes eleccions, eh Karina!!! Però, Jo et disculpe, no ets culpable del que et diuen que digues des de Gandía... Cal que els digues als teus caps i que,si de veritat, representes als teus electors, menys que fa 4 anys, però al cap i a la fí 800, que tens un "COMPROMÍS" amb la gent de Tavernes, amb aquells que volen un canvi de rumb al baixell mig enfonsat que tenim i cal que els 3 capitans blindeu un bon pacte, que sense cap dubte fareu, i enfortiu el poble... Més de 5000 persones, així ho hem decidit i estem al darrere i d'ací 4 anys, tornarem a véncer... al temps.

Paco ha dit...

Està clar que açò no beneficia res a un possible pacte. Si el Bloc té la voluntat, com ja va dir en un comunicat, el Psoe de moment no se sap res, i EU va intoxicant.... Què fem? Tenen idea els de Eu que volen? Què pretenen? No tenen prou amb els seus problemes interns que ara intenten intoxicar al més pur estil PP? Per favor... Parleu clar!

Ah! I al País Valencià, esta denominació que tant el psoe com eu utilitzen quan els convé, els que sempre han fet una oposició correcta, vertadera i coherent ha sigut Compromís. I són els qui utilitzen la nostra llengua i la defenen.

Podeu dir misa que si dretes o centro, però digueu clar que preferiu: si pp o bloc-psoe-eu.

Anònim ha dit...

Estic llegint els comentaris, i de veritat, hi ha coses que no comprenc: la nota de premsa és d'EU, això sembla estar clar.
Provoca unes reaccions, i ara resulta que els malos de la pel·lícula són els del Bloc per comentar sobre eixa nota. No ho comprenc.

I es compren menys si, amics i amigues, son certes les noticies, que dieun que fa dos dies que es venen reunint els tres partits.

Eixa nota de premsa estaria perfectament dissenyada com s'ha dit perquè fora un torpedo a la via de flotació de les negociacions i representa un total despreci a les persones que en nom d'EU estan negociant, i com no, també a la dels demes partits. ¿Està la candida present o està al PV del nord? ¿Què negocien i amb quin valor si l'assemblea EU no s'ha reunit?
Jo ho consideraria per banda del PSOE i del Bloc com una presa de pèl, quan sembla ser que els negociadors no tenen cap poder decisori, almenys això sembla voler dir la nota.

xe xe xe ha dit...

Estiga'm tots tranquils. No té perquè significar entrebancs al pacte esta nota d'EU.
Pense que le sformacions s'haurien de posar en contacte i aclarir que volen. Pensar pel bé del poble i no del partit en particular.
I jo crec, alenys a nivell de carrer, i les moltes opinions que he sentit i m'han donat, que la gent jove preferix un pacte a que mane el pp.
Feu cas a les noves genereacions d'aquest poble que s'han vist hui en dia perjudicades per favor.

Anònim ha dit...

Està clar que Gandia ho ha dirigit tot amb el valor moral que li dóna els resultats obtinguts allì: una ciutat on any rere anys es queda sense cap regidor.
I com que els seus resultats són tan bons allí, ara ha de donar lliçons de com s'han de fer les coses.

Jo ho tinc clar: no els importa Tavernes, ni el pacte ni res. Els importa fer el possible perquè el Bloc no tinga l'alcaldia. Estic segur que si intercanviarem els resultats, 5 el PSOE i 3 el Bloc, EU ja faria dies que hauria pegat la cabotà i sense condicions.

Senyor Eduardo Bononad, o posa vosté ordre, o tenim PP per quatre anys més. Gràcies.

Anònim ha dit...

Una mica més de seny.

Per sort, encara que la gent del PP així ho voldria, aquest blog no és la taula de negociacions.

Cal ser generosos per a negociar i començar per interioritzar que el més important és el poble i no els partits que no són un objectiu per ells mateixos.

Si açò no està clar per a tots els partits (Bloc-PSOE-EU) més val deixar governar el PP (encara que la decepció per als votants d'esquerres seria difícil de superar).

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, amic.
I tanqueu temps passats...

Anònim ha dit...

Estic d'acord. Molt be

Al final parexera que la culpa de tot, passe lo que passe, es del Bloc. Quina mania persecutoria!

... Tots a una!!! Fem fora el PP!!! ha dit...

Els del Bloc amunt, els del Bloc avall... Ens donen canya els del PP, també els d'EU... tranquils, no es poseu nerviosos, que al Bloc som moltissima gent i no tots són Bloguers... i a més a més, tan sols volem treballar pel nostre poble, per la nostra industria, per la nostra cultura, per la nostra natura, pels interesos de tots els ciutadans de Tavernes. No es poseu nerviosos els d'Esquerres, que com va dir el Sr. Bilardo, entrenador del Sevilla CF, "LOS DE COLORAO SON LOS NUESTROS" i eixos que van de blau i deixen volar gavines i algun que altre fum, si són els veritables culpables de la mala situació en que han deixat el nostre poble, tan sols busquen el seu pròpi interés, no els importa que no tingam industria, ni natura, sols volen PAIS i diners per a quatre, fer-se "rics i grosos a la carrera", els importa molt poc la nostra cultura, els nostres arrels i la nostra llengua, simbols de identitat com a poble orgullós de ser Valencià... Molt poc els importen aquells més de 1800 aturats, aquells que cada matí fem uns quants quilòmetres per anar a la feina, ja que la incapacitat dels que han mal-governat el nostre poble, no ens han deixat altre camí. Eixos sí són els contraris... , eixos són l'enemic a batre... La dreta sempre ha pensat el mateix , divideix i guanyaràs!!! No els fem el joc!!! TRANQUILITAT I PACIENCIA... Els del Bloc ja ho hem dit, volem PACTE per a donar un cert alé d'esperança a un poble, el nostre, que està a la UVI... Senyors i Senyores, ara més que mai, cal empenyer fort tots junts cap a una mateixa direcció, cal mantindre la mateixa sintonía que a les taules electorals tinguerem tots, menys els auto-exclosos del PP, si ho fem, Tavernes té solució... al temps!!!
Fins la victòria, Sempre!! Salut!!!

FORA EL PP!!! ha dit...

Xeeeeeeeee!!! Que un pardalet m'ha dit que ahir va vore al Sr. Manolo Vidal fent una entrevista de Treball a València i ara m'ha tornat a dir, que igual s'ho repensa i torna per agafar l'alcadía... no sigau soques i no els feu el joc!!!

al.lucinada ha dit...

al•lucinada

Estic al•lucinada, amb el soroll de tantes veus, no crec que els que estiguen negociant puguen sentir-se. I si callem tots i els deixem a ells parlar i escoltar-se. És cert que jo pensava que parlaven entre ells i en tot cas al final si hi havia acord farien un comunicat conjunt i si no cadascú explicaria perquè creia que no s’havien entés. Em sembla millor idea que parlar-se cara a cara que a través de comunicats de premsa. Però en tot cas el que no deuriem fer és tant de soroll de veus divergents i a sovint difamadores, al menys els que esperem un resultat positiu de una entesa entre forces d’esquerres per a impulsar un canvi i una renovació a Tavernes. Així que per favor deixeu que rode la roda sense posar més pals.

Anònim ha dit...

Crec en la gent jove del Bloc del PSOE i de EU que van assumir la responsabilitat de fer possible una alternativa d'esquerres a Tavernes i ho han aconseguit.

I estic segur que no ens defraudaran i que amb ells tindrem el millor govern per a Tavernes.

Sempre en possitiu i cap avant!

Avant xicots que el futur és vostre!

en positiu ha dit...

Espere que els d'EU hagen deprès la lliçó, i no tornen a llançar notes de premsa tan contradictòries com esta.

Ha fet molt de mal a la percepció del pacte al poble. Mol de mal. Caldria reflexionar més i valorar pros i contres amb este tipus d'estratègies.

Però rectificar sempre és de savis. Ànim a tots i si al pacte!!!

Anònim ha dit...

hi ha molta gent del pp fent-se passar per gent del Bloc, del PSOE i d'EU. Es veuen a mitja hora de camí. No caigueu a la trampa. I una errada, tot el mon la pot tindre (la inexperiencia).

Vinga, aneu endavant!!

Anònim ha dit...

EU de Tavernes diu que el Bloc negocia desde València i Gandia el pacte de Tavernes per tal d'afavorir els seus dirigents: http://bit.ly/mBZ95x

Que vol dir que tavernes es moneda de canvi per a que els dirigents del BLOC tinguen sou de Senador a Madrid?

Anònim ha dit...

Com diu el diari, no hi ha res fet, tot son comentaris, m'han dit que i elocubracions d'un diari. Un partit com EU havia de saber valorar eixes coses per haver-ho patit massa vegades en les pròpies carns.
Però bé, sembla ser que prima més l'interés d'EU de posar pals en les rodes d'un pacte a Tavernes.
Fins ara l'únic partit que ha obert la boca és ell: primer ahir amb un comunicat i ara avui amb això.
Les moltes noticies de premsa on es parla de pactes PSOE-Bloc per traure el PP, eixes no mereixen l'atenció d'EU.ben
¿Casualitats?

Jo si fora el Bloc ho diria ben clar: em vote a mi mateix i els demes feu el que vos done la gana.
I ja no perdria més el temps amb reunions quan veig que per banda d'un partit no hi ha interés que vaja avant.
Després del comunicat d'ahir en porteu dos perdudes. ¿Hui serà la tercera?

vicent ha dit...

A l'anònim que demana: parleu, parleu, parleu...Aneu parlant i per parlar que no quede perquè així es quedareu, parlant i el poble també. Així, així.

A l'anònim que sembla conéixer-me dir-li que està totalment equivocat. Si ell pertany a un col·ectiu jo, a hores d'ara, encara no. Potser puga fer-ho però possiblement la última opció fora el Bloc. Quan parles, sàpigues de què parles i amb qui parles i si no, limitat a contestar i no a assenyalar a ningú. I per a que et quede clar, pot ser tu estigues més nerviós que no pas jo. Si opinar d'un tema d'actualitat què per a mi no té massa interpretacions és mostra de nerviosisme, ves fes-t'ho mirar perquè lo teu és de psiquiàtric. Espere no sigues dels negociiadors perquè l'any vinent pot ser encara estigau parlant, negociant, esmorzaret ací soparet allà. No us ho critique, feu el que us vinga en gana però no enganyeu el personal i si no esteu preparats, a casa i deixeu altres.

Després hi ha un altre anònim que sembla coneixer-me també. Esteu molt equivocats. Igual no sóc el vicent que es penseu. I si esteu de mala hostia, allà vosaltres. Jo no i per això dic el que em ve en gana i el què pense, igual que tots els comentaristes de la Cotorra. Si no us agrada el que dic, una de dos: o passeu de mi o feu les coses bé i com cal.

Quina mania teniu alguns de voler adoctrinar la gent i fer-nos comulgar amb rodes de molí. "Estiga'm tots tranquils. No té perquè significar entrebancs al pacte esta nota d'EU... Feu cas a les noves genereacions d'aquest poble que s'han vist hui en dia perjudicades per favor. Al final hauré de prendrem un vàlium perquè ens dieu tantes vegades que tranqils, no ens fiquem nerviosos, què ja estic tremolant.

D'altra banda, feu els discursos que vulgau. Ploreu llàgrimes de cocodril i disfresseu-se de bondabosos i tot el que vulgau. Ningú dels comentaristes i menys jo, crec tingam la capacitat i poder per dinamitar un pacte ni cap cosa semblant. L'únic que estem fent, almneys jo, és opinar sobre una acció concreta i real que no ens l'hem inventat ningú. Una nota de premsa la qual, lliurement, interprete un torpedo a la línia de flotació del pacte. Una falta de respecte als components de la messa negociadora i als votants del partit en qüestió. No vulgau donar-nos ara les culpes als que participem a aquest blog. Si no, no haver publicat la nota i ningú ens hauriem assabentat.

Jo no diré el que diu un altre anònim bastant derrotista: que el Bloc es vote a ell mateix i que envie el pacte on brama la tonyina, però si que us puc assegurar que aquesta legislatura anem a passar-nos-ho molt bé. Riurem més que mai i el PP, en 2015, si trau 12 regidors em quedaré curt.

falcó ha dit...

Jo no diré que no hi hagen peperos emetent comentaris per tal de ficar llenya al foc. Jo faria el mateix si amb això em jugara molt. Però, en aquest cas, i no vull posar-me al costat de ningú, la punyalada trapera no ha vingut del PP ni de cap comentarista de la Cotorra. Això tingueu ben clar els que voleu disimular i posar-li terra al cas. Feu bé intenant tapar-ho però no ens feu idiotes a la resta. No descarregue les vostres frustacions contra els vostres votants, siguen del partit que siguen, ni contra els que tenen una visió més crítica de les coses.

Vist en fred, el cas és que s'ha emés o filtrat una nota de premsa —amb capçalera idenficatòria— bastant desestabilitzadora i que dóna peu a interpretascions diverses però cap, ni una, favorable a un possible pacte, tant pel contingut com pel que això puga ofendre als possibles socis i companys de camí en el dur trajecte que suposarà governar el vaixel Tavernes de la Valldigna cap a bon port per tal de reparar-lo i reposar-lo de noves viandes i de nou fer-lo a la mar per navegar cap a noves i millors destinacions.

Els del Bloc i PSOE podreu dir el que us vinga en gana i intentar apaivagar els ànims però, per a això, no s'enfronteu amb els que opinen a aquest blog ni els doneu la culpa del què no tenen. Possiblement perdreu el seu vot i un vot perdut costa molt de recuperar.

El que heu de fer és lligar les coses ben lligades amb el vostre possible futur soci, EU, i deixar-li les coses ben clares: o juguem tots a es trenca la baralla. Si no estem tots disposats a jugar amb les mateixes condicions, amb cartes sense marca, més val no començar la partida perquè la tenim perduda d'entrada.

Anònim ha dit...

Si no podeu fer pacte estable que goberne el mes votat i en cada ple intenteu imposar els vostres criteris.

Anònim ha dit...

Tal y conforme está este Ayuntamiento, el que entre a gobernar lo tiene bien pero que bien mal, si sanea la economía y logra que cobre todo el que es acreedor del consistorio, será un milagro, asi que, salud y paciencia para quien coja las riendas, porque va a estar muy pero que muy estresado, vigilado y juzgado por todos los valleros.Una de dos, o lo que han ensuciado los del PP estos años es tanto que no quieren que el resto lo veamos y por eso aun con el marrón no quieren perder el mando o es que ser el Alcalde, concejal y claro, sus consortes, da mucho prestigio y es muy ambicioso para ellos. Pobres gentes de espíritu.