L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de juny del 2011

Jordi Juan, del Bloc, alcalde de Tavernes


       Jordi Juan en el seu discurs després de l'elecció

 Jordi Juan i Huguet, del Bloc-Coalició Compromís, és el nou alcalde de Tavernes després d'haver aconseguit el suport del PSOE i EU en l'acte de constitució del nou ajuntament de Tavernes. El denominat "Acord de Progrés" tanca 16 anys de govern del PP a Tavernes, d'ells 12 en majoria absoluta.

Després de les tensions viscudes els darrers dies, on perillava el possible acord de les tres forces progressistes, el pacte es feia realitat quan entre les primeres 11 paperetes escrutades, 9 havien elegit el candidat del Bloc.

Jordi Juan ha rebut la vara de comandament del secretari de la corporació vallera, i després s'ha iniciat un torn de parlament dels portaveus dels partits representats al consistori.

Manuel Vidal, del PP, en un parlament en un cert to crític va recordar que el seu partit ha estat el més votat de Tavernes en haver rebut més de 4.200 vots i el canvi d'alcaldia considerava que no responia a la voluntat popular. Dins del parlament va desitjar sort al nou alcalde i li demanava que sempre fora "ell mateix" i que les decisions les prenguera segons els seus propis criteris i que no fora titella de ningú i de cap assessor, i que pensara en el bé del poble.

Carmen Canet, del PSOE, va destacar el fet que eren més de 6.000 vots els que no havien recolzat el PP i la decisió de Tavernes era una aposta ferma pel canvi de Tavernes, cosa per la qual havien apostat ja els tres partits en la campanya electoral.
 Jordi Juan saluda als concentrats a la Plaça en acabar l'acte

Karina Vercher, d'EU, es va emocionar en el seu parlament  potser per la tensió nerviosa viscuda els darrers dies i va interrompre el seu parlament entre plors. Eixa situació   portava a fer un recés en la sessió.  La regidora va assenyalar que ella havia apostat pel canvi en la campanya i el seu vot estava d'acord amb el que havia proclamat.
Per últim,  el recent elegit alcalde Jordi Juan va felicitar Tavernes per la gran participació en les urnes el 22 de maig passat i agraïa la confiança dipositada en el BLOC i al PSPV-PSOE i a EU el recolzament a la seua investidura. Igualment va agrair Manuel Vidal els anys de dedicació a Tavernes.

Jordi Juan manifestava la disposició del BLOC, el PSPV-PSOE i EU a  crear un equip de govern homogeni i estable que treballe de forma lleial en benefici del poble i on totes les regidories col·laboren pel bé comú.

Va deixar clar que l’eix central de l'acció de govern serà la participació ciutadana i recordava la greu crisi que perjudica les famílies i la delicada situació de les administracions publiques i del nostre Ajuntament.

Jordi Juan va detallar els objectius de l'Acord pel Canvi, que són: pla de sanejament de les arques municipals, racionalitzant les despeses i practicant polítiques d’austeritat; foment de la creació de llocs de treball: treball amb respecte i a favor d'un millor medi ambient i  salut pública; potenciació de l’agricultura; foment del turisme de qualitat, tant de platja com d’interior i foment de l'oci participatiu, cultural i festiu.

Jordi Juan va dir que volia ser l'alcalde tots i encoratjava als ciutadans i regirod a treballar per Tavernes.

En acabar l'acte, els reunits a la plaça aplaudiren tant el nou alcalde com a l'equip de govern que a partir d'avui passa a regir els destins de la ciutat els pròxims quatre anys.

 
El nou equip de govern saluda als reunits a la Plaça Major
-

56 comentaris:

Anònim ha dit...

Primero que todo, felicidades, pero en esta vida sin peros no hay mejoras.

Sobre els parlament tens tota la rao, pero no hi ha que faltar a la totalitat de la veritat, has retallat molt i molt important del parlament de Karina, i aixo no esta be.

El que ha dit Karina es molt fort, pero que molt fort i no me vingau ni uns ni altres ni el meu germa tan sols a dirme el rotllo de la disciplina de partit uns.....,

Si la Concejala Karina a estat coacciona, per a que votara una o altra eleccio, me pareix una burla a tots els que votem.

Si jo e confiat en eixa persona el meu vot no es per a que cada vegada me pregunte o jo dirli que es el que te que fer e confiat en ella fes lliurement i fes be, aixo es la base de la confiansa, i no entenc si jo confie amb ella, el perque te que demanarme pareixer cada vegada, asambleari si, consultiu per a sempre consultiu, sino que estem dient al carrer i que fem a casa, si li he confiat la campanya a ella ella que fatja i desfatja que ella es no es el partit.

L'acta no va a nom de EU karina vercher amb nº de afilia al partit nº 11111, va a nom de Karian Vercher DNI, es ella no el partit el partir apoya ajuda acompanya.

Pero Gustos colores.

Disciplina de partit, si un agent de la policia local li manen algo que no es correcte o ell sap que no es correcte te que fer-ho?, nooo, per supost. I carina tal volta el que li proposaben era incohern o no era un projecte correcte tal volta per aixo no volia donar una cosa a uns o a altres, pero obligar por decreto ley una accion de una persona Fisica, no Juridica a hacer algo. tic tic tic, tengo dudas.

Yo Propondria una comision de esclarecimiento de los actos ocurridos hoy, para mi, se puede haber cometido una falta, o delito (qui lo sap).

Pero la verdad Yo si Fuera Jordi Juan, en estes condicions no haguera acceptat, sempre estara damunt d'ell el dubte i la sospita no de que ell fera, sino que els seus si han fet.

Ahh, i una coseta, la veritat sempre per davant la veritat, sempre arrastra veritats, les mentires porten mentires, i les mitjes veritats no porten a res bo.

I altre detalle, o detall, El Senyor Alcalde no ha ordenat un reces, li ha demanat pareixer a la persona que al meu entendre estaba molt afectada que no es claro que no esta en condiciones, no preguntes actua ordena el receso, pero esa duda la aceptare Jordi como una duda puntual pero no podemos dudar asi durante cuatro años, las dudad conducen a mas dudas y cuando mas dudas hay menos claridad obtenemos y mas fracaso obtenemos.

Bona nit/ buenas noches.

CUP ha dit...

La CUP de Benifairó felicita a Jordi Juan.

CUP ha dit...

La CUP de Benifairó felicita a Jordi Juan i esperem que siga l'inici d'un brot esplendorós de consciència plenament nacional, i que culmine, temps a venir, en la veritable sobirania dels PPCC que molts anhelem.

Anònim ha dit...

si karina s'ha emocionat,pero que diguen el perque. ha sigut presionada i amenaçada pel seu partit. podeu vore el video on es veu com ha sigut el vot de karina. mireu el video a la veu de la valldigna i opineu, simplement vergonyos. anim karina<. Ale cotorra, a vore lo democratic que eres i si penges este comentari

Anònim ha dit...

Espere que algun dia s'explique perquè l'actitud de Karina en contra de les decissions de la seua assemblea (de Tavernes) i a qui beneficiava i a qui volia defensar o beneficiar; perquè o qui l'obligava a no voler votar Jordi Joan i perquè volia votar com alcalde a Carme Canet i perquè havia demanat ser la representant de l'ajuntament de Tavernes a la Mancomunitat de la Valldigna i de la Safor,quan sap que per la nova llei eixa representació correspon als alcaldes.
Tota la seua actuació semblava dirigida a que no es firmarà el pacte? Per què?
Com diguem els valencians, amb diners.... torró.

Anònim ha dit...

Amic, no saps ni coneixes com es ni com funciona un ple ni com es el reglament d'un ple.
I ho deixes ben clar que no tens ni p.i quan dius:

I altre detalle, o detall, El Senyor Alcalde no ha ordenat un reces, li ha demanat pareixer a la persona que al meu entendre estaba molt afectada que no es claro que no esta en condiciones, no preguntes actua ordena el receso, pero esa duda la aceptare Jordi como una duda puntual pero no podemos dudar asi durante cuatro años, las dudad conducen a mas dudas y cuando mas dudas hay menos claridad obtenemos y mas fracaso obtenemos.

O siga, que el senyor alcalde li pregunte a la regidora com es troba i si estan en condicions de continuar li sembla inadequat?
A mi em sembla que fa el que calia: interessar-se per la regidora i saber si estava en condicions de continuar.
Va ser una actuacio adequada, coherent amb la funció que té l'alcalde en el ple, i normal en un cas atipic que afectava a un membre: preguntar-li si estava en condicions o no de continuar.

Valler progressiste ha dit...

Sobre el tema Karina:
Textualment diu que "molta gent del poble l'havia acusat d'estar amb el PP, que la direcció d'EU ha volgut condicionar el meu vot als seus interesos, alguns inclòs amenaçant-la amb que votara Jordi Juan". D'altra banda, diu que "volia fer complir el seu programa", que "amb els meus companys no vaig tindre cap discussió política" i finalment "he votat el canvi, que és el que van demanar els electors".

- Ningú t’acusa d’estar amb el PP si no el deixes governar. Quan la direcció imposa els seus interesos, no dius quins són. No són els mateixos que els teus? Quins són els teus interesos? En que et beneficiava que manara el PP?
- Si dius que volies fer cumplir el teu programa (el d’EU, per cert) estaven les reunions amb els altres partits. O creus que governant el PP el faría cumplir? I respecte a les negociacions amb els altres partits, tinc entés que no tenies interés en cap cartera en particular (en esta crisi molta feina i pocs pressupostos), però t’en pujes a la parra en competències (2 Mancomunitats) i en els sous que tant has criticat dels demés polítics (21.000 € a ½ jornada). Com si vullgueres que et contestaren que no i es trencara el pacte. I lo de consultar condicions de pacte LOCAL al teu novio polític foraster… ja és de jutjat de guàrdia. Això sí és coaccionar als teus companys de partit.
- Després de polèmiques amb varios partits, ja has aconseguit estrenar-te en política, i sembla que has entrat amb força, per damunt del partit. Per al poble, i sobretot per als teus companys, el millor que podries fer és desapareixer políticament, i no convertir-te en altre Càndido (també molt ben avingut amb el PP, per cert).
- I si com dius no has tingut cap diferència política amb els teus, i la única manera de dur el vostre projecte és com a progressistes perqué no votes el BLOC? Per qué finalment dius que votes com volía l’electorat, pel canvi? Que tenies pensat votar en contra del teu electorat?
Ah, bonica, les acusacions que has fet de coacció, es fan a la caserna de la guàrdia civil, no al plenari, o demana perdó al partit. No pots pendre decissions polítiques en contra de tot un partit i els seus electors. O sí, com altres Ajuntaments on han expedientat fora dels seus partits els trànsfugues. De totes maneres crec que hui has començat i has acabat ´la teua carrera política, com no siga en el PP.

Tanta llàstima a Manolo Vidal? Li deus algo?
Massa contradiccions, Karina, algo fa mala olor, si no ho expliques…

P.D. Pperos hi ha algo que no té preu: la dignitat i la lògica. Esta vegada us ha eixit mal la jugada, i això que encara estaveu confiats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues: hem estat callats moltes dies. Hem mantingut un silenci prudent, no hem obert la boca i no hem dit res per no entorpir unes negociacions que s'estaven enrocant i complicant només en un sentit tal com avançaven.

Això no vol dir que no estiguerem assabentats del que passava. I no solament del que passava a nivell de Tavernes, perquè la partida d'escacs es jugava en un tauler que s'escampava cap a altres indrets de la nostra comarca.

En sabem i molt de fets i actuacions aquests darrers dies, fins a condicions "sine qua non" del passat divendres. Els "off the record" han sigut la norma aquests darrers dies i es quedaran com a "off the record" per la nostra part.

Com a responsables del que es publica en el blog, no anem a publicar cap comentari més que faça referencia als problemes de la regidora d'EU amb el seu partit. Els problemes interns considerem que se'ls han de solucionar en sa casa.

Podeu estar o no d'acord. Però no anem a fer el joc a qui només busca la gresca i la ingovernabilitat de Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

2 comentaris en un sentit i 2 en sentit contrari sobre la postura politica de la regidora d'EU.

Una part (encara que estiga dins i al final d'un comentari polític) que comenta en un sentit el recés i un comentari en un sentit diferent.

Equanimitat total.

un ciudadano escarmentado ha dit...

molt ben dit cotorra cada escu que solucioneels problemes en sa casa

Anònim ha dit...

Els entxufes de l'ajuntament tenen dret a enfadar-se per no poder continuar xuplant del pot... No passa res, aneu i oreu amb Rita i Camps que jo pose l'arros i el fem al forn... (mogollo xoriço i poc arros, clar).

Pd.- Despres de llegir tots els altres comentaris continue sense enterarme del que ha passat...

Anònim ha dit...

A l'últim peu de foto deuria posar "grup" i no "equip", perquè de treball conjunt no tenen res de res. Són un grup de persones amb una finalitat comuna: fer fora al partit més votat.
Ho han aconseguit, però ara cal estar a l'altura durant 4 anys. Deixeu-me que dubte que ho aconseguisquen, a la vista de com ha començat tot.

Ens esperen 4 anys d'inestabilitat política, pràcticament assegurada.

Anònim ha dit...

Visca el nou alcalde!

Temps era temps ha dit...

Un equip comença essent un grup.
I és cert que ara hi ha sols un grup, però Jordi farà equip, un equip que funcionarà.

Veig encara molta gent escaldada, que no entén la democràcia i que no sap perdre.

És qüestió de temps

Anònim ha dit...

Vull felicitar a tots i cadascun dels nou regidors que governareu la ciutat de Tavernes, especialment a l'alcalde de TOTS els vallers, Jordi Juan Huguet. Sé que és un jove prudent, culte i sobretot bona persona. No ha sigut mai cap titella de ningú -i això ho he vist amb els meus propis ulls- sinó ben al contrari, té molta més personalitat que no se li pressuposa i és ben capaç de liderar el govern municipal.
Hem de donar-los el nostre vot de confiança perquè treballen conjuntament per fer front als reptes del nostre poble i deixen de costat les intoxicacions de les males llengües. Amb diàleg i dignitat podeu formar un bon equip. Governeu amb transparència, expliqueu al poble la situació actual de l'Ajuntament, prioritzeu l'interés general per damunt dels interessos particulars o de partit, sempre en benefici del poble de Tavernes. Cal que vos uniu i treballeu de valent per sanejar la hisenda municipal i per solucionar els problemes de la població. I com diu el nostre himne:
Tavernes, desperta!
desperta del somni,
que la llum d'una alba
nova està apuntant!
...
Que l'opressora incultura
muira baix les nostres mans!
Lluitem, lluitem, lluitem
per fer un poble gran!

Anònim ha dit...

jo, la primera mesura que prendria es suprimir les dietes per assistència a plenaris i comissions de tots els regidors. De tots. De govern i d'oposició.

Anònim ha dit...

Un 10 Cotorra per la informació. La noticia important és que tenim nou alcalde i que el PP ha perdut l'alcaldia despres de 12 anys de fer el que li venia de gust.
Eixa és la noticia que interessa al poble i no el morbo, que a més nomes faria que socavar el pacte.
I AIXÒ SEMBLA SER ES EL QUE INTRESSA A ALGUN SECTOR. NOMES CAL VORE QUIN VA SER EL TITULAR QUE POSSAVA LAS PROVINCIAS I DEIXANT DE BANDA LA NOTICIA: TENIM NOU ALCALDE I NO ES DEL PP.

Al Cesar lo que es del César ha dit...

"jo, la primera mesura que prendria es suprimir les dietes per assistència a plenaris i comissions de tots els regidors. De tots. De govern i d'oposició."

Jo crec que una cosa és demanar austeritat i altra molt diferent prendre a la gent per imbècil.

Perquè de segur que l'anònim firmant treballa cobrant (com és normal). Altra cosa molt diferent és passar s'en d'allò que és raonable.

Responsabilitat ha dit...

Enhorabona, ara vos toca a vosaltres governar. Perfavor demane que sigau conscients d'aquesta responsabilitat. Els del partit popular deguem treballar amb la nostra nova situacio, ''oposicio constructiva '' treballarem d'una manera responsable, aixo no vol dir que estigam callats. Teniu 4 anys per dur a tavernes on penseu que siga el nostre lloc, aneu a governar per a 4.300 persones que han votat al Partit Popular a mes dels vostres votants. Al PSOE i ESQUERRA UNIDA tambe demane responsabilitat. Per a mi la politica es la manera que tenim de relacionar-nos a tots els ambits de la vida. La POLITICA es necessaria, no ens tirem pedres sobre el nostre sostre. BLOC-PSOE-EU. No vos paseu 4 anys tirant-nos la culpa de tot el que passa, VOS TOCA A VOSALTRES. Molta sort i anim

Palometa ha dit...

El que està clar és que Tavernes volia un canvi i per fi, l'hem aconseguit. Ja ho tenen bé els del PP de xuplar del pot i de gestionar l'Ajuntament de Tavernes con si fóra la seua empresa privada amb contractacions i col·locacions a dit, amb opacitat absoluta, amb mentires i amb fer dels diners de tots el que els venia en gana (com els 40.000 euros a l'any que cobrava l'EX ALCALDE).

Jo he votat a Jordi perque confie en ell i sincerament, espere que no em defraude ni a mi, ni a la resta de gent que li han votat tant a ell com als altres membres del nou equip de govern a Tavernes.

Pel que respecta a l'assumpte de Karina, és normal que ara els peperos vullguen desacreditar la figura del nou alcalde, però ni ell ni el seu partit ha tingut res a vore amb el que ha passat al si d'Esquerra Unida.

Per cert, PePeros, que no se vos oblide que la majoria de Tavernes ha votat a l'esquerra i que el nou equip de govern ha estat el més votat en les eleccions passades. Solament esteu contra els pactes quan vos interessa. No sé si és que encara no s'heu enterat amics de la dreta més rància, però ja fa anys que vivim en democràcia.

Anònim ha dit...

Em feia gràcia l'altre dia, en acabar el ple d'investidura i mentre centenars de persones esperaven a les portes del consistori per rebre els nous regidors, escoltar a diverses persones pereguntar-se: On està la gent del PP? Per què ha vingut tan poca gent a recolzar els seus regidors?

La resposta és senzilla. El Partit Popoular de Tavernes no es va enrecordar de fletar autobussos i cotxes privats per a portar a la gent de la residència ni a tots aquells als que sí que van acompanyar a votar, papereta en mà, casualmente entregada per membres del partit, el dia de les eleccions.

Crec que si restarem tota eixa gent i per supost, la gent agraida que li ha de votar sí o sí per tornar-los el favor fet durant la legislatura, al PP no li hagueren votat ni 3.000.

BONICO ha dit...

Traure conclussions d'una elecció que la història ens contarà però que ha servit per unir en un nom, en un equip, a l'esquerra progressista de Tavernes. Per cert, ja era hora.
La primera ve a ser que els temps canvien i amb aquestos canvis ñla societat confecciona uns nous models sempre innovant, es el que s'anomena joc de trans formacions i per a altres praxis. Que importants veure aquestos canvis abans que els demés. Si parle d ela història tots sabem que a Grècia la condició més singular era esser bell; a Persia, esser valent, i ací teniem a Alexandre Masgne. Però a Mèxic, fins fa ben poc era esser mascle ostentós. I en aquestos moments es fixa la singularitat en esser persona de notable intel.ligencia. I ara entendran el fet de Jordi Juan, la seua campanya i la seua humilitat al respecte. La resta al plenari al intentar donar una consell enverinat el que fa es marcar en quin sentit ha de ser atacat un alcalde democràtic, que siga ell, que siga individual, s'enten que l'alcalde eixint ni ha contat nio esperava fer-ho amb el seu equip de regidors, i menys en el seu partit, entenc jo. Mireu, la campanya ha estat prou neta. I hem pogut veure que tots hem intentat presentar-nos per agafar el maxim nombre d'electors, però teniu clar la dita castellana " el buen paño en el arca se vende". No vol dir que no s'haja de presentar i que el vegen i el toquen, el que vol dir es que si es bò, com ha estat el del Bloc, es ven no sols el cap de llista sino l'equip que esta darrere i tot. Es a dir, es ven l'arcó conjuntament, que es el que li dona valor al texit excel.lent. I vostes en el sentit més neo-lliberal, al individualitzar volen desfer al nostre alcalde com si fora un texit més. Doncs no. Va saber, encaixar el moment de la seua elecció amb molta intel.ligencia ,que sense impediments haguera estat un altre, ben segur. Sense cap ostentació va saber estar i demostrar com es responen en les circunstaàncies tan dificils que li havien possat durant aquestos catorze dies: quan el mateix dia de les eleccions ens diguerem que el pacte era un fet. NO m'agaradaria que el Pp haguera de passar un tràngol com aquest en persones que porte en la seua llista d'una singularitat especial que es notarà quan vagen propostes bones per a Tavernes. Per cert, eixe fou el crit de la gent amb educació quan va eixir els nous regidors que tenen el dificil repte de governar en aquestes circunstàcies tan complicades. Però tots i totes ,d'una forma modèlica, estarem al costat de l'equip de JORDI, al costat de COMPROMIS.
Els estils fan la democràcia, i les dificultats es resolen democràticament, per tant acompanyem al Bloc i desitgent-nos tota sort econòmica del món.

Anònim ha dit...

Que el exalcalde Eugenio Pérez ha sigut un habitual visitant de l'ajuntament es conegut per tots i totes, i també les reunions que l'exalcalde Manolo Vidal ha mantingut amb ell tancats als seu despatx ho coneixem tots i totes.
Que qui manava i mana en el PP és Eugenio Pérez i que Manolo Vidal no ha pintat mai res això es sabut per tots i totes.
Serà per això eixa mania de dir que Jordi Juan també és una titella d'altres?
Senyors del PP... arregleu-vos la vostra casa, despatxeu als dinosaures i penseu a fer un partit modern per ací quatre anys.

Anònim ha dit...

La meua pena es no haver pogut presenciar la presa de possessió de l'alcalde, després d'haver assistit a tots els anteriors, des del 79. Espere que no em torne a passar. Vaug ser a l'ajuntament dos hores i quart abans que obriren l'acte. No hi ha dret, tot amagat, lluny del poble de Tavernes. Jordi, mai més un acte del poble sense el poble. No tenim res que amagar.

Anònim ha dit...

Abans de res vull felicitar a Jordi per la seua nova alcaldia i desitjar-li tota la sort del món, que crec que la va a necessitar...
i arribat a aquest punt m´agradaria que abans de res facen el que tots eixos partits van prometre que farie: baixar els seus sous. Durant els últims mesos han dit moltes vegades (amb raó) que els sous estaven per damunt de la mitja, que era una vergonya... i que el primer que farien en arribar a l´alcaldia era rebaixar-los a l´altura de les circumstàncies actuals. Espere que no ens fallen, complisquen la seua paraula i no comencen en mal peu, tots volem que facen el que han promés.

Pep Grau ha dit...

Vulll donar la enhorabona al nou alcalde, al seu partit i al tripartit, ja era hora que es fera un canvi a Tavernes, ara cal fer una auditoria a l'ajuntament a vore on anat els diners, els contrats a dit, a tota la colla de simpatitzants que han col.locat i un llarg etc...........per lo que respecta al PP, no patiu, Manolo es diu que ja te feina segura i el mes que ve potser comence a treballar en una empresa de Carlos Fabra, el de Castelló.

13/06/2011 11:53:00

falcó ha dit...

Enhorabona a tots! I felicitats a Jordi Juan.

He vist el video de l'acte d'investidura i escoltant Manolo Vidal, a més de vergonya aliena em venien ganes de saltar. Li recomane que per a una altra vegada no es confie tant dels seus assessors o manipuladors (el mateix que li demana a Jordi éll fins el darrer moment ho ha fet) i repasse la història i l'entenga perquè és molt fàcil i cridaner referir-se a fets històrics narrats per saber qui i després no tenir-ne ni idea. Zapatero a tus zapatos, diu la dita castellana. Si una cosa no la saps, més val callàrte-la.

De titelles haver-ne ni han, i malauradament massa per al meu gust. Una cosa és tenir assessors i una altra ben diferent és comptar amb persones que t'aconsellen bé perquè t'estimen, com sembla té el nou i flamant alcalde de Tavernes. Pel que he vist des que visc a Tavernes, això no pot dir-ho el senyor Vidal. No ser titella ni deixar-se aconsellar no implica ser autoritari, ni pressumptuós, ni intolerant, ni cacic. Així és com està acostumat a treballar el senyor ex alcalde (què bé sona això de ex en el personatge al que em referisc). Si per a éll els seus companys de govern primer, els de partit després i les persones per a les que en teoria governava (manava per a éll) no han significat res, per a l'actual alcalde i crec que per a la resta de persones que formen el nou i renovat govern municipal tot això significa molt. Els que no estem donant la cara som simples votants que els hem prestat el nostre vot (de les poques coses que encara puc dir són meues) volem se'ns respecte i ens considere. Volem que ens certs aspectes se'ns demane parer, que no siga sols el seu punt de vista i el dels seus militants. Volem que quan necessitem, el nostre ajuntament ens atenga amàblement i amb celeritat. I moltes coses més que fins ara no teniem i crec que des d'ara gaudirem.

Els partits seran el que seran, podrà agradar més o menys el seu funcionament però els candidats què formen les llistes electorals es deuen al partit pel qual s'han presentat i si no, haver-ho fet de manera independent o en formacions creades per a l'ocasió com és el cas de Gent per Tavernes o Alternativa, tan lloables com qualsevol però independents. Darrere de'lls, dels candidats, hi han moltes persones que des de fa molts anys estan treballant i han col•laborat amb ells en la campanya electoral des del primer dia fins l'últim. També crec han de tindre veu i vot per poder decidir i no per això els regidors electes d'un o altre partit són titelles de ningú.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és censura, ni falta d'interés, ni res del que podeu dir al respecte:

Ho vam dir:

no anem a publicar cap comentari més que faça referencia als problemes de la regidora d'EU amb el seu partit. Els problemes interns considerem que se'ls han de solucionar en sa casa.

Anònim ha dit...

Felicitats a la nova corporació de govern i al seu alcalde!!!
Dit això, vull fer referencia a que sòc dels pocs afortunats que va poder estar dins l'ajuntament aquest dissabte. No entenc com "la casa del poble" va estar tancada al mateix poble. Quí tenía por???
Però bé, deixant al marge eixe fet, he de dir que he vist les reaccions de dissabte i diumenge al poble i la gent està molt, però que molt contenta amb el canvi. Aquells que teníen por del caciquisme imperant ja respiren tranquils. Estic completament convençut que al sí del PP tan sols quedarà la dreta mes rància, aquesta gent voldrà manipular, des de la sombra, el esdevenir del seu grup parlamentari, que com tots sabeu són gent sense cap ideología, per que sóc dels que creu que Manolo Vidal no arriba ni pels torrons de Nadal.
També vull dir que al PP li durarà la rabieta un parell de setmanes, però que després de sentir al poble fart d'ells, aniràn retiran-se per vergonya.

LSP ha dit...

M'agradaría fer referència i dedicar aquestes paraules del poeta entre poetes, el mestre Miquel Martí i Pol, a tot l'equip de govern que avuí comença a treballar per Tavernes.

"Ara mateix enfilo aquesta agulla
amb el fil d'un propòsit que no dic
i em poso a apedaçar. Cap dels prodigis que anunciaven taumaturgs insignes no s'ha complert, i els anys passen de pressa.
De res a poc, i sempre amb vent de cara, quin llarg camí d'angoixa i de silencis.
I som on som; més val saber-ho i dir-ho i assentar els peus en terra i proclamar-nos hereus d'un temps de dubtes i renúncies
en què els sorolls ofeguen les paraules i amb molts miralls mig estrafem la vida.
De res no ens val l'enyor o la complanta,ni el toc de displicent malenconia que ens posem per jersei o per corbata quan sortim al carrer. Tenim a penes el que tenim i prou: l'espai d'història concreta que ens pertoca, i un minúscul territori per viure-la.
Posem-nos dempeus altra vegada i que se senti la veu de tots solemnement i clara.
Cridem qui som i que tothom ho escolti. I en acabat, que cadascú es vesteixi com bonament li plagui, i via fora!,que tot està per fer i tot és possible".
Salut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem rebut un comentari "anònim" que diu entre altres "lindezas":

PD2. Pregunteu-li a l'alcalde si ha anat o no a l'Ajuntament a preguntar si pot tindre assessors per a anar a les comissions o no. Si vos diu la veritat dirà que sí. I que li han dit que, en els termes que ell volia, no en pot tindre. (I les maneres i enuig del seu familiar acompanyant ho rubriquen).


Hem fet les gestions oportunes i La Cotorra està en condicions d'assegurar que eixa gestió de l'alcalde, Jordi Juan, NO HA EXISTIT NI S'HA PRODUIT MAI.

bonico ha dit...

Cantavem Indesinenter de Raimon i deiem allò de " mai no hem pogut però desesperar del vell vençut..." I em sorpren que ara ataquen a una edad que solen demanar-li el vot: els jubilats. Com no heu llegit Indignat no podeu entendre que passa a aquest " Pais que ja anem fent..." Cantavem a les esperances, i es cert una de Llach, un valencià del nord, amb l'estaca. Però la resta era l'himne a Tavernes, diferents albades i moltes de Raimon. Però no ocmprenc, ni vaig a permetre des de la meua intel.ligencia, que ara que tenim gent dedicada a trebalalr pel bé del poble, ara que no hem d'apel.lar a la seua cobardia durant la fosca nit de la dictadura, que no els deixen aportar el millor que tenim: la collita politica dels anys vuitanta, quan no cobraven i ho feien per ideologia.
Gràcies a persones de cada partit que heu fet per la vostra edat que tot no fora un se compra i se vende. S'ha acabat. I contra això la indignació, contra això cal rebelar-se del que s'atreveixen a atacar a unes persones que no s'han ficat amb ningú i des de la dreta comparar-los amb la dictadura. Vinga ja!
DE Simon de de Beauvoir agafe una frasse de Jules Romain que diu: " "Esser de dreta es temer per tot el que existeix."
Avis a navegants, al PP no tota la gent es de dreta però ocmforme veig els atacs son els que manen a Tavernes amb els atacs personals a Jordi ocm a Titella i als col.legues que han possibiltat el pacte de dinossaures. Que sabran ell de la vida, si sempre tenen por del futur que no controlen. Tranquils, serens, i continuem que Tavernes ens necessita a tots i totes en aquest projecte que ens deuen de deixar començar. Minim cent dies de respecte democratic, per si de cas no ho sabien alguns, crec que altres de la llista del PP si ho poden saber però ho han manar, ja. I podrem arribar als cent dies gràcies a que es paga ara l'IBI. La resta, Perfecte.

Indesidenter ha dit...

"I elevem en la nit
un cant a crits"

Com diu la cançó, jo m'hauria apuntat a eixe chor que dius vau fer, i més si vau cantar "Indesidenter", una de les cançons que més m'aprecie del Raimon.

Jo també hauria elevat el cant amb vosaltres i hauria brindat en eixe moment per l'esperança d'un Tavernes i un País Valencià millor.

"Salvat En poble,
ja l’amo de tot,
no gos mesell,
sinó l’únic senyor.

Anònim ha dit...

Xe tu, ara a les veritats se li diu "lindezas"! Pots dir-li el que tu vulgues: és el que hi ha! I també pots tornar a fer les gestions oportunes amb qui necessites, fins i tot amb el propi ajuntament; que em pense que no estàs ben informada.
Em referme en les meues exposicions.

Crec que no he faltat al respecte a ningú, sinó que he exposat el meu punt de vista clara i ordenadament. Ja m'explicaràs per què no publiques i per què no ens podem qüestionar la fidelitat de Karina a un pacte inexistent.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I nosaltres ens reafirmem en les nostres:
Jordi Juan no ha fet cap gestió sobre assessors.
Ara, li donarem una pista: pregunte a vore si va ser un exalcalde.
No cal ens done les gràcies.

I simplement no publiquem res de les opinions sobre Karina per haver-ho decidit així i per respecte a la seua persona. Més clar aigua.

Anònim ha dit...

Ara no voleu publicar res sobre una regidora?! Pensava que no anàveu a publicar res de la relació entre Karina i el seu partit.
Com considereu. Aquest és el vostre blog, clar. Però no crec que estiga de més que ens deixeu opinar sobre el seu futur, que això no té res a vore amb el seu partit, no?
No parle de problemes interns, sinó de coses que tenen a vore amb tot el poble.

(I si t'estàs equivocant??)

Anònim ha dit...

perquè no vos interessa parlar de karina, perque teniu por de que el tripartit vaja a pique, mal comences cotorra. Realment sou tots iguals, heu utilitzat les armes del PP per aconseguir el poder, Manipular, manipular i més manipulació... després es queieu del PP, però vosaltres feu el mateix.

La Cotorra de la Vall ha dit...

1.
(I si t'estàs equivocant??)

Reconeixerem que ens hem equivocat. REalment no tenim cap problema a parlar i que parleu de Karina Vercher, el que pot fer a l'ajuntament pel poble, etc. però convindràs amb nosaltres que ara mateix, destriar la persona del que ha passat amb el partit, és una utopia.

2. perquè no vos interessa parlar de karina, perque teniu por de que el tripartit vaja a pique, mal comences cotorra.

Efectivament, tenim por de què amb l'excusa de Karina s'amolle per aci tot l'odi i destrellat que hi ha pel món. No tenim por que l'Acord de Progrés se'n vaja a pique, sinó que Tavernes s'acabe d'enfonsar.

3. Realment sou tots iguals, heu utilitzat les armes del PP per aconseguir el poder, Manipular, manipular i més manipulació... després es queieu del PP, però vosaltres feu el mateix.

No hem manipulat res, que no som Canal9. El que volem evitar és que es manipule una qüestió interna d'un partit i servesca per els interessos partidistes d'algun partit de color totalment contrari.
Ens considerem prou major i responsables per a no ventilar tanta merda (amb perdó) com alguns voldrien per esguitxar tot el pacte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

1.
(I si t'estàs equivocant??)

Reconeixerem que ens hem equivocat. REalment no tenim cap problema a parlar i que parleu de Karina Vercher, el que pot fer a l'ajuntament pel poble, etc. però convindràs amb nosaltres que ara mateix, destriar la persona del que ha passat amb el partit, és una utopia.

2. perquè no vos interessa parlar de karina, perque teniu por de que el tripartit vaja a pique, mal comences cotorra.

Efectivament, tenim por de què amb l'excusa de Karina s'amolle per aci tot l'odi i destrellat que hi ha pel món. No tenim por que l'Acord de Progrés se'n vaja a pique, sinó que Tavernes s'acabe d'enfonsar.

3. Realment sou tots iguals, heu utilitzat les armes del PP per aconseguir el poder, Manipular, manipular i més manipulació... després es queieu del PP, però vosaltres feu el mateix.

No hem manipulat res, que no som Canal9. El que volem evitar és que es manipule una qüestió interna d'un partit i servesca per els interessos partidistes d'algun partit de color totalment contrari.
Ens considerem prou major i responsables per a no ventilar tanta merda (amb perdó) com alguns voldrien per esguitxar tot el pacte.

Anònim ha dit...

Cotorra jo no dic que manipules, pero tu i jo sabem i tinc les probes que retalleu pegue i poseu, mes val dir s'han llevat comentaris per trobarlos no apropiats amb la politica de publicacion de la cotorra, pero no me faltes a la veritat. Si fores sincer desde el primer escrit de no ficar res de karian que jo acepti i que no vaig ploriquejar sols un poc, hi han aparegut molts.

Aver seguit aixina no se publica res, mala sort, menys visites menos publicacions baixa un poc la cotorra, no pasa res temps al temps. si hi ha que tallar se talla per a mitjes, no molen les mitjes.

Tinc una novia a mitjes o un novio a mitjes, la realitat no tens res o per el contrari o perts tot.

Anònim ha dit...

L'enhorabona a Jordi Juan per el nou carrrec d'alcalde de Tavernes de la Valldigna.
Sols voldria fer un xicotet comentari:
Cal recordar que per damunt de tot som valencians i no catalans.
I dic aço sols per una rao,perque abans de ser catalans tindriem que ser aragonesos,ja que abans perteneixiem al regne d'aragó,i no a la provincia de catalunya.
Fent aquest xicotet comentari,espere que el nou alcalde no es deixe influenciar per altres gents i vullga imposarnos el catalanisme,perque seria llevarnos les nostres arrels.
Confiem amb tu Jordi.
Gracies.

Indesidenter ha dit...

Series tan amable d'explicar-nos que és això del catalanisme? I de dir-nos quan pertanyíem al regne d'Aragó?

No és per res, sinó perquè si Jordi Juan ens imposa el catalanisme poder-nos adonar i fugir com del dimoni.

Ja veus, jo això ho sent des què era menut i l'unic que he vist és que cada dia "por justo derecho de conquista" sóm més iguals que els castellans i menys valencians, i la invasió catalana no l'he vista enlloc. Bueno, si que he vist gent del Barça celebrant copes de futbol i coses així. El refereixes a això?

Ja veus. Jo que vaig camí dels 50 sempre ha sentit dir que ens va conquistar als moros Jaume I, rei que era alhora de catalans i aragonesos. I que ens va donar els Furs per a crear-nos com a regne independent.

Ja veus: ara gràcies a tu m'assabente que no, que primer vam ser aragonesos. I si que està amagat això, tan amagat que no ho he trobat ni al google. Si fores tan amable i em dius quina cerca he de fer per trobar que pertanyíem a Aragó i que Catalunya era una provincia i de qui, t'ho agrairé.

I efectivament som valencians, pero mai castellans. Precisament, l'unic enemic exterior que ha tingut el poble valencià i contra el cual hem guerrejat ha estat contra Castella: Guerra dels Peres, de Sucessió...

Anònim ha dit...

"La Cotorra de la Vall ha dit...
No és censura, ni falta d'interés, ni res del que podeu dir al respecte: no anem a publicar cap comentari més que faça referencia als problemes de la regidora d'EU amb el seu partit. Els problemes interns considerem que se'ls han de solucionar en sa casa. "

Com, aixi???

http://www.diariocriticocv.com/noticias/marga-sanz/eupv/nacionalistes-desquerres/not360758.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixe problema va esclatar ahir dilluns (són 0l.12) i la nostra decisió de no entrar en un tema intern d'EU és molt anterior.

De tota manera, això no canvia res ni modifiquen les causes que motivaren la nostra decisió.

Anònim ha dit...

En resposta a "indesidenter" que pregunta on es pot informar de que si erem aragonesos (any 1250 d.c.) o no,escriu al google"corona de aragon,la historia en mapas".
Alli trobaras l'historia detallada amb mapes inclosos.
I al mateix temps t'asabentaras de que cuant lluitarem contra Castella era perque estava en guerra contra la Corona d'Aragó per invadir el sur d'Espanya.
Tambe i podras vore,que les illes balears tambe perteneixien al meteix regne.
Tambe asabentat de que el rei "Jaume I" era rei d'Arago,de Mallorca i de Valencia,comte de Barcelona i d'Ugell,i senor de montpeller,ciutat on va naixer.
Aixo es tot lo mes proxim que a estat Catalunya de nosaltres en l'historia.
Espere averte solventat els teus duptes i que tambe o veges.
Gracies.

Indisidenter ha dit...

Amic el problema que tens és que confons l'actual Aragó (territori) amb la CORONA D'ARAGÓ, institució POLITICA on el cap visible és el monarca siga Jaume I, Jaume II... I no és el mateix. Ni paregut.

Tradicionalment a l'antiga Corona d'Arago s'assimila el territori de l'actual Aragó, Catalunya, València, les Illes i tots els territoris que hi havia al Mediterrani (Napols, Sicilia, Neopatria...).

O siga que quan dius estavem en guerra, ho estavem en tant que formavem part de la CORONA D'ARAGO,institució politica amb un rei comu com element aglutinador perquè cada territori te els seus furs diferenciats, I NO PAS PERQUÈ PERTANYIEM AL REGNE D'ARAGO. Per això el nostre rei, el de la CORONA D'ARAGO, ha d'anar a cada Corts respectiva a jurar els Furs dels diversos territoris.

I per això, com a tal CORONA D'ARAGO, el distintiu COMU de tots els territoris són les quatre barres reials, que al llarg de la història i sobre tot ara en l'etapa autonòmica es modificara "per a difenciar" territoris. Uns amb blau, altres posen escuts.

O siga deixa tranquil el Regne d'Aragó al qual mai no hem pertangut en el sentit que du vols donar-li i parla si vols de Corona d'Aragó, institució amb un rei comú, però amb territoris perfectament diferenciats i Furs diversos per gràcia de Jaume I.

I tanque ja la meua participació en aquest minidebat.

Anònim ha dit...

Per a "Indisidenter".
Et demane disculpes per haver dit regne i no corona.
Pero al mateix tems tambe has de admetre que en cap moment de l'historia Valencia i Catalunya em segut el mateix(pais,regne o corona).I amb aixo en refereixc al catalanisme.A la gent que vol dir que Valencia i Catalunya es lo mateix.I al final es creuen mes catalans que valencians,arribant casi a pedre la seua identitat com a lo que son,VALENCIANS.
Amb aquestes paraules crec que ara si que podem posar punt i final a aquest minidebat.
A segut un plaer.
Gracies.

Anònim ha dit...

"La Cotorra de la Vall ha dit...
Eixe problema va esclatar ahir dilluns (són 0l.12) i la nostra decisió de no entrar en un tema intern d'EU és molt anterior.
De tota manera, això no canvia res ni modifiquen les causes que motivaren la nostra decisió."

COTORRA, PENSAVA QUE ERES PLURAL I OBERTA AL DEBAT CRITIC CONSTRUCTIU... ESTAS A TEMPS DE RECTIFICAR. ELS PROBLEMES INTERS DE QUALSEVOL PARTIT QUE ESTIGA AL GOVERN MUNICIPAL, SON D'INTERES PER A LA POBLACIO EN GENERAL. NO PER NO REMOURE LA MERDA DEIXA DE FER PUDOR... ¿QUE EN PENSES, COTORRA?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Que tens tota la raó quant a la merda i la pudor. Però mentre hi ha qui li agrada la merda i la pudor i la busca com un desesperat, com que no és el nostre cas, no la volem a casa nostra.

falcó ha dit...

A l'anònim discutidor d'història. En l'ortografia valenciana que tu tant defenses, i jo també, existeixen els accents sinó, com collons vols s'entenga el que dius? O és que tu ets d'eixos que per voler diferenciar-vos fins i tot es diferencieu de vosaltres meteixos i renegueu de la vostra pròpia història i llengua?

Anònim ha dit...

Quanta raó teniu els dos, anònim i Cotorra!!!
Tranquils, que la merda sempre s'acaba sabent d'on ha eixit i netejant-se,i la pudor, tots la sentim...
i tampoc no fa falta remoure-la tant ni clavar-se-la en cada d'u...ens ho diu l'experiència dels anys.
Cadascú en sa casa, s'arregle les seues coses el millor que puga.
La resta, el temps, tot ho madura.
Temps al temps.

Anònim ha dit...

Que mal perdre teniu... ara que no podreu xuplar del pot... ALE A TREBALLAR! jajaja

Anònim ha dit...

Hi ha gent a la que cal recordar-li que la primera volta que va entrar el PP a Tavernes també ho va fer per coalició. Però està vist que la gent només recorda allò que li ve de gust

Anònim ha dit...

no sou canal 9. (igual vos agradaria sas) pero sou prou pijors que ells i manipuleu al doble ale ai eu tens. i ara no au publiques. igual que sempre. COTORRA9 JAJAJAJAJAJAJAAJAJAJJA

Anònim ha dit...

El PP presidirà el parlament d'Asturies gràcies al recolzament del PSOE per evitar que el president siga de Foro Asturias, el partit de Alvarez-Cascos, i la força amb més escons.

Segur que això els del PP de Tavernes ho veuen normal i molt ben fet, com veuen molt bé que Rita Barbera amb els vots d'UV li llevara l'alcaldia de València al PSOE, que era el més votat.

Com diu el refrany "nada es verdad o mentira, todo es segun el color del cristal con que se mira".

Anònim ha dit...

Algú, i m'incline per alguna, ha dit:

no sou canal 9. (igual vos agradaria sas) pero sou prou pijors que ells i manipuleu al doble ale ai eu tens. i ara no au publiques. igual que sempre. COTORRA9 JAJAJAJAJAJAJAAJAJAJJA


La veritat: Què mal escriuen valencià els fills del PP!!! ¿Serà cosa dels col·legis de pago??
Reina, a vore si aprens un poc de valencià.

Almenys en queda el consol que reconeguen que Canal9 manipula.