L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 22 de juny del 2011

Ja tenim nou govern valencià!



        Lola Johnson és el rostre més conegut del nou Consell
 
Francisco Camps donava a conéixer el nou Consell. Ni Rambla, ni G. Camps, ni Blasco, ni Flores... Després de mai no voler moure fitxes per a millorar l'eficàcia de l'anterior govern, Franciso Camps esborra el vell Consell (solament repeteixen Paula Sánchez de León, Vicente Rambla i Maritina Hernández) i en nomena un menys nombrós i amb el paper destacat d'un dels rostres de la manipulació en RTVV: Lola Johnson.

De tres vicepresidents se'n passa a un, de tretze carteres a deu. Només la seua protegida Paula Sánchez de León, Serafín Castellano, i Maritina Hernández, repeteixen en el seu equip. La resta, pel que sembla, no estaven preparats per a solucionar els problemes de la crisi, que ara sí, després de tres anys patint-la amb especial duresa, Camps sembla voler abordar. 

Paula Sánchez de León és sens dubte la més reforçada amb la cartera de Presidència i l'única vicepresidència del Consell i l'absorció de la conselleria de Solidaritat i Ciutadania de Rafael Blasco, que passa a ser portaveu del grup parlamentari popular. Serafín Castellano es mantindrà en Governació i Maritina Hernández romandrà en la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació.

La resta, rostres nous. I solament un conegut per tots, Lola Johnson, que de secretària política del govern Camps en el seu lloc de directora de Canal 9, passa a formar part del govern  assumint la nova cartera que agrupa Turisme, Cultura i Esport, i també les funcions de portaveu del Consell.

Enrique Verdeguer assumeix la cartera d'Economia Indústria i Comerç, i José Císcar, que farà el mateix amb la nova Educació, Formació i Ocupació. José Manuel Vela, fins ara secretari autonòmic d'Economia, assumirà la cartera de Ciència i Administracions Públiques  i Jorge Cabré, assumirà la de Justícia i Benestar Social. De la mateixa manera, Luis Rosat, fins ara secretari autonòmic de la Conselleria de Sanitat, passa al capdavant de la conselleria. Isabel Bonig, alcaldessa de La Vall d'Uixó, assumirà les competències d'Infraestructures, Territori i Medi ambient, que inclou les competències d'Habitatge. 

Torn de preguntes: 
"Ha influït la implicació de Vicente Rambla en un cas de presumpta corrupció en què no forme part del seu govern?" li preguntaven, i "No" responia Camps. La Sexta insistia en eixa línia i Camps la interrompia dient que no anava a comentar res sobre això.  El corresponsal de Catalunya Ràdio i col·laborador de l'Informatiu preguntava: "President, deduïsc de la seua resposta que considera impertinent que li pregunten pels presumptes casos de corrupció. No creu que és normal que hi haja certa part de la societat valenciana que senta inquietud perquè el seu president estiga imputat?". I la resposta de Camps era "Gràcies".
 
Reaccions de l'oposició:  
Jorge Alarte afirmava que “un Consell amb tants canvis com l'anunciat hui per Camps certifica el fracàs del Govern anterior: hem perdut tres valuosos anys de lluita contra la crisi econòmica i que hagueren pogut servir per a crear més ocupació”.
 
Enric Morera deia que el nou Consell, "aporta noms nous però no és cap novetat perquè es tracta de secretaris autonòmics, consellers i altres alts càrrecs vinculats a Camps i que són corresponsables de les desastroses polítiques que han portat a la societat valenciana a la pitjor crisi institucional, econòmica, cultural, democràtica i de valors"

Marga Sanz afegia que el nomenament de la Directora de Canal 9, Lola Johnson, com a portaveu del Consell “presagia la continuació de l’estratègia d’opacitat. Mentre al carrer la gent demana transparència, Camps confia la comunicació de la seua política a qui no ha tingut vergonya d’aplicar la més burda manipulació partidista en un mitjà públic”.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirma l'actuació berlusconiana de Camps, amb C9 com a TELE-CAMPS. Visca l'opacitat informativa!!

Anònim ha dit...

Anem aviats...

Tomaqueta i pimentó ha dit...

ENHORABONA PRESIDENT CAMPS!!! M'HAN AGRADAT MOLTÍSSIM AQUESTOS XICOTETS CANVIS!! SEMPRE ET RECOLZARÉ EN TOT ALLÒ QUE FACES I ET PORTARÉ AL MEU COR!!

Anònim ha dit...

... a tomaqueta i pimentó:

contestar-te:

supose que..."al cor"... i a la butxaca,
mentre seguisca un individu com aquest al front del govern valencià...
butxaques omplint-se amb els diners de tots...
ara,...TOT ARRIBA..."arrieros somos"...