L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de juny del 2011

Els alumnes de l'IES Valldigna han fet vaga


Ho vam anunciar dilluns 


i ahir dimarts, els alumnes de l'IES La Valldigna feien vaga per la falta d'electricitat en el centre. 

El centre, que funciona des del passat mes de gener, encara no té subministrament normal d'electricitat i és un grup generador qui s'encarrega d'eixa funció.  I no cal ni dir els problemes que això representa: pujades i baixades de tensió, parades i els problemes per a equips informàtics i de taller. Tot perquè sembla ser que el generador no té prou potència.

Els alumnes han estat patint estoicament la situació, però cansats, avisaren a la direcció del centre que dimarts, 31 de maig, no anirien a classe com a mesura de pressió per tal que s'acceleren les solucions. ¡¡Ai, les solucions!! Calen moltes solucions per a l'ensenyament públic al País Valencià!!

I és que el problema del fluid elèctric no és l'únic. Com fa temps ací apuntarem, les primeres pluges varen posar en evidència altres problemes derivats de la manca de desaigües en alguns llocs - parlàvem de l'aparcament- i això provocava filtracions cap a aules i taller.

¿Va ser convenient fer el canvi de centre a meitat de curs? ¿Va ser convenient no esperar un any més i que els alumnes, com demanaven les AMPAs, continuaren en les escoles COM HO HAN FET DURANT 10 ANYS i que passaren quan el centre estiguera en totes les condicions que cal per a donar un servei de qualitat i sense problemes? ¿A qui cal demanar responsabilitats?

I és que al final, els problemes són de les families que els pateixen, generalment aquelles que porten els fills a centres d'ensenyament públic, la Ventafocs del sistema, però no solen tindre'n les famílies que els duen a centres privats. 
-