L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de juny del 2011

Els acords són possibles... si es volen fer possibles.

L'aclaparador domini electoral del PP a les eleccions municipals del passat 22 de maig ha tingut excepcions i en aquestes places es conformen a poc a poc, en aquestes setmanes prèvies a la constitució dels nous ajuntaments, acords de progrés per a evitar que aquesta hegemonia sigui encara més completa. 

El pacte està tancat a Vila-real entre socialistes, Bloc, Iniciativa i Esquerra Unida, que convertirà el socialista José Benlloch en alcalde, s'ha unit el d'Oriola, que permetrà obtenir l'alcaldia a la socialista Antònia Moreno. A Oriola, encara que no està formalment tancat, és a tres bandes entre PSPV-PSOE, Centre Liberal Renovador-És clar i Els Verds i permetrà desallotjar de l'alcaldia a Mónica Lorente, del PP. 

El mapa dels acords municipals entre les forces d'esquerra, doncs, avança a poc a poc. Aquesta mateixa setmana, representants del PSPV-PSOE i del Bloc-Compromís mantindran una reunió per parlar, sobretot, de mitja dotzena de ciutats. Les dues més importants són Alcoi i Ontinyent. Tant els socialistes com el Bloc han assenyalat que hi ha un bon clima de cara a aquests contactes.

El cas d'Alcoi entra en un paquet que des de Compromís volen diferenciar perquè els seus resultats han crescut molt i s'acosten als del PSPV-PSOE. És el mateix que passa a Oliva, amb sis regidors socialistes per cinc de Compromís. La coalició valencianista busca en aquests municipis un pes més gran en els equips de govern i no renuncia a aspirar fins i tot a l'alcaldia. En sentit invers, Compromís, amb cinc regidors, necessita els tres del PSPV-PSOE i un d'Esquerra Unida per obtenir l'alcaldia de Tavernes de la Valldigna, on el PP va quedar en minoria amb vuit regidors.


- Extractat d'El País
-

33 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegint el tema, que es repeteix en altres diaris, queda clar que les forces a pactar son PSOE i Compromís o Bloc.
Tot fa pensar que els pactes es faran quasi globals, respectant sempre les particularitats de cada situació.
Supose que el PSOE dirà als seus que aci cal recolzar Bloc perquè en Vilareal o Villena, ja han rebut ells el recolzament de Compromís-Bloc (per si no ho sabeu los Verdes de Villena estan dins de la coalició Compromís), sense parlar ara dels casos que diu el diari a negociar.

Enllaçant amb la nota d'EU, si s'arriba a un pacte Bloc-PSOE, ¿que farà EU de Tavernes? presumptament haura de votar el mateix candidat per fer fora el PP encara que no vulga formar part del govern com ja va fer en Simat.

I d'aci 4 anys què? Com es presenta davant l'electorat? La nota de hui, crec que li ha fet mes mal que una pedregà.

Anònim ha dit...

Per suposat que és possible el pacte. I la nota de premsa és disculpable i corregible.

Avant!
Cal canviar les coses!
El pacte és possible!
El pacte és necessari!

Anònim ha dit...

Si bloc i pspv fan pacte, EU tindrà tot el pes en les votacions no? serien 8 vots del pp, 8 de bloc-pspv i el restant es el que decideix. Sempre tindrien ells l'ultima paraula

Anònim ha dit...

Si Bloc i PSOE fan pacte necessiten com a mínim el vot d'EU per a tindre alcalde.

Anònim ha dit...

ARa compromis es bloc? i iniciativa?
Esteu destapantse a la carrera.

Anònim ha dit...

Anem a vore si t'aclarixes tu:
Et repetisc el que ja s'ha explicat aci mateix moltes voltes:

Compromís és una coalició per a presentar-se a les autonomiques on estan Bloc, Iniciativa i Els Verds.
Ha anat a les eleccions autonòmiques amb un únic nom: Compromis.

A les municipals, cada partit podia presentar-se independent com ha passat a Tavernes. Per això has vist Bloc i Iniciativa a TAvernes, com fa 4 anys vas vore Bloc i EU en les municipals i nomes el nom de Compromis en les autonòmiques.

Hi ha pobles, cas d'Almoines, on Bloc i Iniciativa també han fet coalició a les municipals, i aleshores s'usava el nom Compromis + el nom del poble: Compromís per Almoines.

Tot això ha aparegut en la premsa diaria moltes i moltes vegades, perquè els noms eren de vegades diversos com Els Verds-Compromis.

I això de que esteu destapant-se a la carrera no té ni ric ni roc, quan tot el mon ho sap.
Ara Sempre hi ha qui no s'entera o vol posar llenya.

Anònim ha dit...

Oblidava:
I crec que ho deixe ben clar:

les forces a pactar són PSOE i Compromís o Bloc.
(Això clar segons quins pobles)

Anònim ha dit...

El comunicat d'EU sols demana calma i dona a entendre que EU contempla 2 opcions reals (pactar i no pactar). S'han establit uns dies per a reunir-se i parlar del pacte )si EU no volguera pacta no es reuniria, si ho fa es perquè contempla eixa opció). Això si, vegent els comentaris d'alguns en la notícia anterior, us dir-vos que s'esteu carregant el possible pacte, no us sembla?

Anònim ha dit...

No cal descobrir Amèrica per saber que les opcions són pactar o no pactar.
Però, si ells s'han autoestablit uns dies per parlar i aclarir-se ells mateix en el pacte ¿Per què han enviat dos voltes a negociar a tres persones del partit?
¿Per que han acceptat el calendari de reunions per a negociar amb els altres dos partits?

No té lògica. El comunicat d'avui: ¿Ganes de protagonisme de Karina? ¿Karina fa el que li manen des de Gandia?

Em sembla bé que vulgueu protegir la vostra regidora, però es que no te logica que tres persones - i de pes dins d'EU- es reunisquen amb Bloc i PSOE i ara vinga un comunicat, de Karina pero totalment orquestrat i dirigit des de Gandia, on desautoritza tot el que s'ha fet fins ara.

Anònim ha dit...

Anem a vore. Jo no vull protegir Karina, ni fer-li cap mal. L'únic què vull protegir, és la possibilitat d'un pacte. Desconec les reunions de que em parles (soc un simple espectador del que està passant). També he de dir al comentari en el que afirmes que això que el comunicat vinga "totalment orquestrat i dirigit des de Gandia", que Karina ha demostrat ser amb diferència, la candidata amb més personalitat i ara no crec que diga el que li diuen desde Gandia. La veritat és que no trobe ninguna raó per poder assegurar que no siga possible el pacte, incloent els comentaris de certes persones que no conseguiràn evitar que Jordí, Carmen i Karina es senten per trobar-li una solució a Tavernes.

Anònim ha dit...

Seria massa demanar que els partits de l'esquerra a Tavernes donaren d'una vegada per totes una lliçó de fer bé les coses als soberbis del PP local?

El pacte ha de ser ferm, perquè els atacs de la dreta local estarien assegurats per a tota la legislatura. Però el pacte tindria darrere a la majoria absoluta del poble.

Els acords són possibles i han de ser possibles per demostrar que a Tavernes hi ha una alternativa a un govern de la dreta.

Anònim ha dit...

Jo també vull protegir el pacte.
I per això em calle.
I això de la personalitat son apreciacions personals. Ara si un es deixa portar i deixa el cul a l'aire a gent del col·lectiu que està negociant en el seu nom...
Xe, calle.
Que pacten i prou. Amb el trellat que no he vist en el comunicat

Anònim ha dit...

Pense que haurieu de crear un bon ambient per a que siga possible un pacte. S'està creant un mal ambient i això no beneficia el pacte. Espereu que es senten per parlar Jordi, Carmen i Karina i segons com quede la cosa ja discutim. Estem anant massa depressa i estem fent que la gent que es sente a parlar vaja amb certa predisposició, quan haurien d'anar amb tranquil.litat i sense cap pressió per poder decidir el millor per a Tavernes. Hem de ser respectuosos amb els 3 candidats.

atots els del BLOC, PSOE i EU ha dit...

A tots els del Bloc, PSOE i EU, vull dir-vos que l'anonimat i les ganes d'intoxicar estan fent que molts del pp estan fent-se passar pels nostres als diferentes comentaris d'este blog.
AIxò cal tindreu en compte.
No vos deixeu enganyar, el que importa és que hi ha educació, seny, i ganes de traure a Tavernes del clot on ens han clavat els peperos, en la gent que està portant les negociacions. I que encara tenim molt de temps per davant.
No es poseu nerviosos. Els nerviosos son els del pp, que no caguen merda bona pensant en que van a perdre el seu feudo.

Esteu tranquils. Les negociacions van al seu ritme normal en estos casos, i una errada la pot fer qualsevol. Però sols és una errada. I ja està.

Tavernes tindrà pacte d'esquerres. I el pp s'en anirà on té que anar. I

Ja està be ha dit...

Jo no li veig complicació. Si volen el millor per a Tavernes és fàcil, pacten per damunt de partits i d'interessos personals respectant el programa de cadascú. Si volen el millor per al partit, que se'n vagen del poble.

falcó ha dit...

Pactar o no pactar? Eixa és la qüestió. L'anònim que diu això s'ha quedat més ample que llarg.

Anònim ha dit...

Crec que el coemtari de "atots els del BLOC, PSOE i EU ha dit..."
és molt pertinent i aclaridor.

Està passant com en e l'assumpte de les cogombre, sols que en aquest cas els alemans intoxicadors són els del PP.

Avant xiquets, que la majoria del poble està amb vosaltres.

falcó ha dit...

La constitució dels ajuntaments és el proper dissabte, 11 de juny. Pressa? Cap pressa. Vosaltres, els negociadors de cada partit en qüestió, sabreu. El que si us puc assegurar és que, tractant-se de tres partits d'esquerra i afegint-hi que no són massa bons amics i es miren amb recel i que hi ha moltes coses que consensuar, crec jo, i moltes coses que acordar, cal anar per feina i com diuen al meu poble: "feina feta no porta estorb".

Em fan gràcia els comentaristes què diuen que, sota l'anonimat que dóna aquest blog, els peperos van fent la seua. No diré jo que no, però ells poden dir i fer i els dirigents dels tres partits en lliça fer el que els convinga. ja són prou majorets. Donar-los la culpa als peperos d'intentar desestabilitzar o dinamitar el possible pacte tripartit és una excusa de mal pagador.

El que estem tractant és una nota de premsa oficila d'EU, tan si val si és de Gandia o de Cullera, és una nota oficial d'un partit concret en la que supedita el bon fluir de les negociacions i arribar a acords al que es produisca en una altra població acusant a uns dels interlocutors de coses que són totalment una falàcia. A la premsa comarcal vaig llegir la informació que tractava sobre el cas d'Oliva i en cap moment deia que el Bloc vullga pactar amb el PP.

Que jo sàpiga, una nota de premsa no pot ser suplantada per cap persona o col·lectiu ja que, a més d'incòrrer en delicte, els suposat suplantador, el suplantat té fàcil la solució. Desmentir-la immediatament.

Anònim ha dit...

Està clar que la nota de premsa és d'EU. Hui ve en la premsa comarcal.
I està clar que EU no l'ha desmentit ni l'ha tornat arrere.
Tan cert com que ha deixat amb el cul a l'aire a les persones que dilluns i dimarts negociaven en nom del seu partit.
Realment i vist això ¿qui mana en EU? ¿Qui pren les decisions? ¿El coordinador local, Karina o la comarcal?
No es compren que estiguen negociant 3 persones d'EU dilluns i dimarts amb regidors del Bloc i PSOE i dimecres isca una nota que ve a dir que res de res, que divendres l'assemblea ja dirà.
Per favor, aclariu-vos.

Anònim ha dit...

Cotorra. Si continuen els missatges tergiversadors que tots sabem passen pel filtre del Bloc es carregareu les negociacions.

Pel que jo se, Karina va demanar una reunió prèvia dissabte o diumenge ja que per motius laborals fins demà divendres no podeia tornar a parlar i el Bloc no va voler celebrar. D'ahí la nota de premsa d'EU diguent que encetaria converses.

Per tant, EU va acordar realitzar una o dues reunions, no per a negociar res de res sino per a quedar en dia i hora per a negociar seriosament.

Davant la lentitut del Bloc resulta que l'assemblea d'EU encara no ha decidit condicions programàtiques de la negociació. Això ho farà aquest divendres... com ja sabien tots (com a mínim la gent d'EU) el passat cap de setmana.

De sobte a algú li va entrar molta pressa aquesta setmana i va voler forçar reunions, assemblees, etc... d'aquí la segona nota de premsa. Per cert, on diu que el que passe a Tavernes dependrà d'Oliva? El que diu és que podria ser que PP i Bloc estiguen d'acord en Tavernes... això, per cert, explicaria moltes coses.

Pel que fa a Gandia i València. Fins ara els únics dirigents que han parlat de Tavernes han estat els del Bloc. Ve't tu per on...

RESUM: a que juguen alguns? Quin problema hi ha en parlar amb tranquilitat de programa, de com "xorren sang" el pressupost municipal etc? Qui té pressa després de perdre més de 8 dies sense parlar res?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No entenem això que diu que si " continuen els missatges tergiversadors que tots sabem passen pel filtre del Bloc es carregareu les negociacions".
És una acusació gratuïta que vosté ens fa i sense cap base. Però bé, si ho veu així, sempre té el recurs de "ventilar-se" cap algun altre blog.

Per a la seua informació s'estan publicant tots els comentaris. No hi ha filtres. Bé, per ser més exacte no n'hem publicat alguns per motius obvis, com aquell que que començava dient "Karina t'hem votat perquè defenses les nostres cases il·legals..." etc i etc. i que no cal dir què buscava i quin sentit tenia.

No tenim nosaltres la mateixa informació. Vosté diu lentitud del Bloc, però ens consta que el Bloc es va reunir dilluns dia 23 i dijous 26 en assemblea i en va fer una decisoria diumenge, on aprovaven establir negociacions i els negociadors amb carta blanca. Es veu que el Bloc confia molt en els negociadors.
No sabem si els demés partits implicats eixos passos els tenen ja fets. Sembla ser que no. Per cert diumenge es poden fer assemblees i si no està el candidat no passa res. A la del Bloc de diumenge no estava el candidat.

No comprenem tampoc que ha de vore la lentitud del Bloc - diu- una lentitud que no ha existit al nostre parer perquè sis dies es temps normal per decidir coses despres eleccions, amb que l'assemblea d'EU no haja decidit condicions programatiques de les negociacions. Creguem que son dos partits independents i el que decideix un no depén de l'altre quan a programes. TEma a banda serà després el consens en les negociacions.

I ens sembla gratuït i molt fort pel que coneixem que diga voste que potser el Bloc i el PP estiguen d'acord en Tavernes.

I una matisació. Diu que "Fins ara els únics dirigents que han parlat de Tavernes han estat els del Bloc. Ve't tu per on..."
Cap dirigent del Bloc que sàpiguem ha parlat de Tavernes com a moneda de canvi. Eixa es una altra afirmació gratuïta i que posa més llenya al foc.

I el que ens crida més l'atenció
es que diga que " EU va acordar realitzar una o dues reunions, no per a negociar res de res sino per a quedar en dia i hora per a negociar seriosament".

Una o dues? ¿Com es menja això quan es conegut que dilluns i dimarts es reuniren 3 persones de cada partit -no cal dir noms -, quan avui hi ha prevista una altra reunió i dissabte una altra? Quatre reunions total i 9 persones implicades per marcar un dia i un hora i negociar? ¿I el dia i l'hora ha de tindre després el permís de l'assemblea d'EU?

Bé, com veu, tot és opinable.

Anònim ha dit...

Molt bé cotorra! Jo anava a contestar el mateix però tu redactes molt millor. No entenc eixa fixació d'EU amb que el Bloc i PP s'entenen?? Podríem dir el mateix d'EU amb el PP, els rumors que van pel poble són en eixe sentit i sabeu qué?? JO NO M'HO CREC!! Per què són rumors intoxicadors del PP i els d'EU hauríeu de confiar més amb el Bloc i no creure el primer que diuen 4 "ventilats", feu com jo i no escolteu eixes coses. Vos heu equivocat amb eixe comunicat, però no passa res!!! " errare humanum est" i ja està!!! Recordeu qui és el vertader enemic, recordeu que juguen brut. Comenceu a treballar, junts i units, recordeu que les esquerres sou la solució i que el poble vos necessita als 3!! Com diu un amic meu d'EU: SALUT I REPÚBLICA!!

Seny, senyors, seny.. ha dit...

No veig què puga aportar de possitiu, en la dinàmica de negociacions que està en marxa, tota una sèrie de comentaris i especulacions barrejats amb informació que donen com resultat un allioli sentidet d'all.

Em dona la sensació que, per sort, ací hi han dos nivells.

Un es el del fetge, el de la víscera que, a l'estil dels hooligans del futbol, estan amb un equip "a muerte". El partit per damunt de tot, el nostre programa,
els nostres afiliats, nosaltres, nosaltres i més nosaltres. És un plantejament identitari que té el perill de caure en el sectarisme.

L'altre nivell va més a l'altura del cervell i, des dels partits, fent us d'allò que es diu el "sentit d'estat" es planteja un disseny del futur integrant idees i gent amb capacitat per executar les idees. I en aquest nivell els partits són conscients de la seua realitat que no és més que tenen els vots en prèstec durant 4 anys per fer que la gent perceba que les coses van millor i, el que és més important, que les coses vagen en veritat millor.

Indignat ha dit...

M'agradaria dir una cosa, i espere per favor que això ixca publicat.

Jo se de bona tinta i se que la persona que meu ha dit no va en bulos ni rumors..., que vist a la desesperació del PP a Tavernes que es veuen que hi ha possibilitat de tripartit i al vore que de moment ningun dels partits es volen ajuntar en ell (almenys de moment), han amenaçat al partit del bloc a que si el pp no governa en la ciutat de Tavernes, faran el possible per a que no aplegue cuasi ninguna subvencio de la generalitat, que a vore com ixen d'aquesta. Per a que vegau lo que els del PP es preocupen de Tavernes, supertrist...

Pero a mi eixa amenaça no em fa por, pk de segur que si entra a governar el tripartit, les coses aniran molt millor, ja anirem veguento.

Pero per a mi me pareix una poca vergonya que els del PP amenacen de eixa manera.

Pues si abans tenia ganes de tripartit, ara per eixes coses que diu el PP encara tinc mes ganes que no governen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No dubtem de la bona fe de la persona que t'ho ha dit però.... no feu cas de coses com aquestes.

Si ho fan, no seran tan babaus d'anar fent-se eixa propaganda.
Ho faran i callaran.

vicent ha dit...

Comentant amb una altra persona el que està passant amb la nota de premsa d'EU i els comentaris que això està provocant a la Cotorra de la Vall, em va aconsellar deixar d'intervindre i que, els que esteu ficats en política, es calfeu el cap. Em va donar un exemple molt il·lustrador i que venia a dir que si tu veus una parella o matrimoni estan tirant-se els trastos al cap, no et fiques per posar pau perquè al final eixiràs escaldat.

Doncs, he decidit fer-li cas i no tornar a fer cap altre comentari a aquest blog. Per això, si no vull comentar no hauré d'entrar al Blog (o Bloc?), crec que és la mateixa cosa. Des d'ara, si tinc alguna cosa que dir ho faré en un altre lloc.

Abans vull dir l'última i què ja he dit en altres ocasions, cosa què supose sabeu tots ja a estes alçades.

Fa quatre anys (2007), poc més de mes i mig abans de les eleccions municipals i autonòmiques, es va presentar formalment la candidatura COMPROMÍS, coalició electoral formada per: Esquerra Unida, Bloc, Esquerra Verda, Izquierda Republicana -que no ERPV- i Els Verds. Segons la premsa, en concret Levante-EMV, mitjà què amb més interés seguia el devenir de la possible coalició, les negociacions per configurar eixa coalició electoral venien de lluny però no arribaven a terme. Les raons? Ells sabran. Depén qui escoltes són unes o altres. Com he dit, apunt de tancar-se el termini de presentació de candidatures, es va presentar la coalició COMPROMÍS. Segons alguns lletraferits i columnistes del diari en qüestió, EU havia forçat la coalició en veure's fora de les Corts, probablement per disposar d'algunes dades o enquestes que així ho reflectien. Com que l'interés únic era no perdre presència a les Corts, pel que tot allò suposa, una vegada aconseguit l'objectiu, es va produir la desfeta, el trencament d'una coalició que podria haver funcionat bé o regular o fins i tot molt bé però que, malauradament, estava comdemnada a trencar-se com així va passar. Les coses fetes a desgana, de pressa i malament solen acabar pitjor que han començat.

Amb això i vist el que està passant a Tavernes amb les suposades negociacions a tres bandes, molt m'enganyaria, i voldria enganyar-me per Déu! Però crec que l'estratègia és la mateixa. Deixar passar el temps i al final arribar a un pacte que en poc de temps es trencarà. Si no es trenca, serà un niu de lios. No puc imaginar-me el que això podrà suposar.

Encara no ha passat un més i ja estic lamentant-me haver prestat el meu vot al Bloc perquè alguns comentaris de militants, simpatitzants o candidats, a més de reaccionais rocen la intolerància. Si alguna opinió és diferent a la vostra no es limiteu a contradir-la sinó a desautoritzar-la, menysprear-la i situar-vos per damunt de tot. "Som els més llestos". Es penseu alguns de vosaltres. Quan una cosa no us agrada maneu callar i més encara, es poseu agressius usan termes com "hostia!", per sentenciar el vostre punt de vista. Quan més crides més raó tens.

Adéu, Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Adéu Vicent. Ja saps on tens casa.

Esperem que siga una rabieta momentània i tornes. Amb el que deduïm de la teua experiència, saps que en època de pactes, se'n viuen de pitjors i al final, tots acabem, nerviosos.

Carme, Karina, Jordi, pacteuuuuuu i feu fora la dreta!!! ha dit...

Hi ha gent del PP que diu que si el proper dissabte hi ha tripartit, hi hauràn galtades... Estic acollonat, jejejej!!! Però hi aniré, a vore que passa i estic per fer-me una samarreta que diga:

JO VULL PACTE, JO VULL FORA EL PP!!!

Anònim ha dit...

També hi ha gent, que quan aconsegueix el que vol, deixa de donar la vara!

Anònim ha dit...

Si l'unic objectiu del Pacte es fer fora al PP apanyats anem.

Segur que els representants dels partits tenen mes trellat que algun comentariste de este blog.

Pobre Tavernes. A les proximes eleccions vote PP

Clar que sí ha dit...

Si l'unic objectiu del Pacte es fer fora al PP ....

Per suposat que sí.
L'objectiu és fer fora al PP.

Fer-lo fora per posar ordre al poble.

Fer-lo fora per sanejar l'ajuntament.

Fer-lo fora per acabar amb l'època dels panxacontents.

Fer-lo fora per donar més la paraula al ciutadà.

Fer-lo fora per demostrar que altra política és possible.

Fer-lo fora per fer les coses millor.

Fer-lo fora per tantes coses...

Anònim ha dit...

SI YO FUERA EL SECRETARIO DEL AYUNTAMIENTO DE TAVERNES DESPUES DE OIR LO QUE HOY SE HA OIDO EN EL PRIMER PLEO. DARIA PARTE A LAS AUTORIDADES, PORQUE SI ES CIERTA LA PRESION QUE HA RECIBIDO KARINA, ES VERGONZOSO QUE NOS LLAMEMOS DEMOCRATAS O SIMILARES.
LA LIBERTAD AL VOTO Y A EXPRESARSE LIBREMENTE ES DE TODO LOS CIUDADANOS, NO DE UNOS POCOS (DA IGUAL EL COLOR LOS SIMBOLOS O IDIOLOGIAS) LA LIBERTAD DE UNO Y LA DE ORTRO EMPIEZAN EN EL MISMO PUNTO TERMINA PARA MI DONDE EMPIEZA LA DEL VECINO.

HA SONADO COMO CUANDO VAS A CASARTE AL JUZGADO O DONDE QUERAMOS, VINE USTED LIBREMENTE DE COACCIONES SIIIIIIIIIIII (I RESULTA QUE EL PARE DE LA NOVIA ABANS TABIA AGAFAT DE LA .... O TE CASES O ...), PUES EL DERECHO A VOTAR A UNO, A OTRO, O A UNO MISMO, ES LA PLENA LIBERTAD, INCLUSO EN BLANCO, TODO TIENE QUE SER HONORABLE Y RESPETABLE.

JORDI, MOLT ELEGANT, NO HA MENCIONAT UN POSIBLE ACORD AMB EU, PERQUE SI LO HUBIERA REALIZADO HUBIERA SIDO CLARA LA COACCION, UN SENYOR I EL SEU EQUIP DE COOPERADORS UNS ELEGANTS.

SOLS ESPERE QUE TAVERNES MILLORE POC A POC O MOLT RAPIDAMENT PERO QUE MILLORE.

KARIA, UN VOT AL TEU FAVOR, PERO NO HI HA QUE NAR A ESCOLES PUBLIQUES, NI DE PAGO, PER SABER O ENTENDRE, A BUEN ENTENDEDOR POCAS PALABRAS BASTAN.

BONA VESPRADA A TOTS, BUENAS TARDES A TODOS.

Anònim ha dit...

Un detallet només:

Hi ha una cosa que es diu disciplina de partit o decisio majoritaria de l'assemblea.

No sembla molt normal que el presentes per un partit i després faces el que vulgues sense atendre el que decidix el partit.