L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de juny del 2011

El PP demana al govern municipal que impulse nous aparcament a la platja

Llegim a "La Veu de la Valldigna" un comunicat de premsa en el qual

"el Partit Popular de Tavernes ha demanat al nou executiu que no menyspree la seua idea de crear nous pàrquing en la zona de l'Avinguda de la Marina. 

El portaveu popular, Manolo Vidal, ha assenyalat “demane al nou govern que seguisca amb la idea que ja va impulsar el PP de crear noves zones d'estacionament en el carrer Balears de la platja vallera  i Pintor Segrelles. Així es dotaria a l'avinguda de dues zones on poder estacionar”.

El popular afig “aquesta és una gran idea que vam tenir en l'anterior legislatura i esperarem que no s'aplique la tècnica del corró per a eliminar-la, ja que seria molt positiu per a la població. En la platja hem creat en els últims anys deu nous pàrquings en el perímetre de la urbanització, i aquestes dues noves zones d'estacionament descongestionarien la zona de la Avinguda de la Marina”.

Manolo Vidal afirma “les bones obres han de seguir, aquests projectes conten amb el suport dels comerços de la platja i per tant hem d’esperar que no s'eliminen pel fet d'haver estat iniciats pel govern popular”.

- Pres de "La Veu de la Valldigna"
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuidao, cuidao, que la proposta de buscar llocs d'aparcaments a la platja és del PP, conte amb això eh!!! Llàstima que aquesta notícia no haja eixit a Canal 9... quin gran gestor era l'ex alcalde... igual és que vol que ejecuten les obres, les empreses afins al PP... dale con finale!!!
Más de lo mísmo, Xeeeeee!!!

Anònim ha dit...

Jo estic convençut que eixa nota és un moviment de distracció per a desviar l'atenció i que no es parle de "l'empastrà" del PP en les obres de l'avinguda.

Tants anys que han tingut per solucionar el problema dels aparcament platgers ¿Són 16 anys? i no ho han fet. Ara per a fer com en el parking del poble, millor no fer res. Ara eixe parking ens constara pagar-lo entre tots, un parell de milions d'euros.

Anònim ha dit...

Estic molt d'acord amb l'anònim de les 18:32.

Anònim ha dit...

I continuen burlant-se de tots...

Anònim ha dit...

No senyors, no.
El que recorda és que hi ha sobre la taula propostes per a reforçar l'aparcament a la platja i que, si volen penedir-se'n en agost, caldria posar-se mans a l'obra.
Ja veus, fins i to veieu malament que AJUDEN i APORTEN al nou ajuntament.
Manolo: mal si calles, mal si parles.

Anònim ha dit...

I no seria millor que això ho hagueren fet ja ells els 16 anys que han tingut el govern del poble?
La platja està igual que fa 16 anys, els mateixos problemes que ja els teniem fa 16 anys i continuen ara igual, sense resoldre's.
Conclusio: no han fet res.
I ara donen consells als altres?
No ho entenc.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

YO cada dia me sorprendo más de todo lo que se puede decir que si han realizado que si no han realizado.

De verdad cuando decimos que hace 16 años estaba todo como estaba ahora a que se refieren, porque yo e visto cambios unos buenos, otros mejores, otros malos, pero lo que es increible, es lo que se dice aqui y alli, (tolonterias para no dejar de escribir, tolonterias para no dejar de hablar)

Pero la verdad han habido cambios pero los cambios son mejores cuando los realizan los mios sea cual sea la sigla. (me cagon en las siglas)

Sinceridad, sinceridad y mas sinceridad, el tranajo de cada grupo es uno y cada grupo ha de decir lo que para el es lo más correcto.

Leia que los comerciantes se quejaban que no tenian sitio para aparcar, me rio lo que pasa esque queremos los sitios en la puerta de casa y andar 3 minutos ya es malo, despues nos quejamos de la contaminacion de la capa de ozono o de que no hay contenedores para reciclar, pero si tenemos que aparcar a la entrada de la playa a mano derecha o izquirda y andar un poco tambien esta mal, (com diu ma guelo, parlar per no callar).

Fer llocs de aparcament clar que si a la entrada del poble a dreta i esquerra parking ben iluminat i ben esfaltat i a aparcar, primer hi haura queixes despres tots aparcarem, mireu els turistes aparquen i van caminant i nosaltres que fem (queixarnos).

Construim veritat amb sinceritat.

Anònim ha dit...

És molt fàcil d'entendre: Els del tripartit estan un poc "verds" i cal ajudar-los com esta intentant el PP. Segur que en pocs mesos ja no fara falta ajuda pero ara si.

Per cert: A banda de Jordi i Carmen hi ha algun altre regidor? Encara no s'ha sentit a ningú mes.

Este estiu hi han mes mosquitets a la platja que altres anys. Se sap el motiu?

Xe quin cinisme ha dit...

Si el que fa el PP és ajudar... No ha donat ni tan sols quince dies habils de gràcia per començar a tirar al fetge.

Res, el que se sol dir: amb amics i ajudes com les del PP, ja no calen els enemics.

Anònim ha dit...

L'amic de les 22:52 és molt graciós, no heu escoltat mai les propostes de ningú, no heu informat de res a ningú, heu fet el que vos ha donat la p... gana i sense escoltar als tècnics i ara voleu donar la imatge de que voleu ajudar???? Ja m'imagine quina seria l'estrategia que seguirieu, fer ho tot mal per a criticar més. L'equip de govern no està verd, no senyor!! El que passa és que li falta molta informació per que els senyors del PP s'han endut tots els documents i han buidat tots els ordinadors, però quan ho tornen a tindre tot vorem qui han estat més verds.

Anònim ha dit...

Anonim (01/07/2011 22:52:00): Hi ha mosquits pq enguany no ha fumigat res, pq la generalitat, la conselleria i l'ajuntament no tenen pasta per a aixo pq la F1 es mes important (deu ser per aixo). La qüestio es que aci, a Tavernes (poble), a la zona vora riu, portem tot l'any (si amic, hivern i tot) amb mosquits... Pq el PP que podia haver fet algo i no ho ha fet? Que pasa, ara aneu a fer propostes del tipus "El PP de Tavernes insta al ajuntament a actuar contra el mosquit"... Vinga ja, soles sabeu parlar i cagar, encara que no controleu be cada cosa...

LEYRE ha dit...

Bueno, ya van unos seis comentarios sin publicar. A ver... el que censura mis comentarios que dé la cara y me diga el motivo... que escribo en castellano, que igual hago de mosca cojonera que no... que no le gustan mis ideas... hombre ya!! Si no me publican los comentarios cómo quieren que aportemos y enriquezcamos este foro popular hasta ahora accesible y sorprendentemente no censurado. Ahora que el Bloc está en el Gobierno municipal está muy feo que se censure... eh?
Y yo, no soy votante de Manolo Vidal, pero si lo fuera... llamaría a su puerta para rogarle silencio y le avisaría de que si vuelve a tocar las pelotas con los aparcamientos de la playa igual lo linchan al salir de casa... metafóricamente hablando... claro... pelearse no está bien... pero lo que este Sr. ha hecho, ha dejado hacer y ahora está pidiendo que los demás hagan es para darle una colleja... oye!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens consta que haya arribat cap comentari ( i sis són molts) firmats amb el seu nom. Que recordem aqauest és el primer.
No solem censurar res.
Ara si que agraÍm que no s'empre alguna expressió que pot donar mal rotllo com la que vosté usa : linxar, encara que s'use metaforicament.