L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 2 de juny del 2011

El BLOC no donarà suport a cap candidat “corrupte, especulador i maltractador de la identitat valenciana”


 
L’Executiva Nacional del BLOC s’ha tornat a reunir hui per a perfilar la proposta que portarà el proper dissabte al Consell Nacional, on el màxim òrgan de decisió del BLOC entre congressos tractarà tots els pactes locals que han arribat a la direcció nacional del partit. 

El secretari d’Organització del BLOC, Josep Melero, ha recordat que estos acords, “estan delimitats per unes línies roges i que prohibixen donar suport a candidats que anteriorment estiguen imputats en casos de corrupció, o bé hagen atacat la democràcia o impedit la transparència. Tampoc es donarà suport a cap candidat que haja aprovat especular amb el territori o que haja agredit la identitat valenciana”.

Des de l’Executiva Nacional del BLOC han declarat que són conscients de l’interés informatiu que poden tindre molts pactes locals, “però per respecte als consellers i conselleres nacionals del BLOC, no farem públics eixos acords fins dissabte al migdia, quan estiguen ratificats pel Consell Nacional”. Segons Melero, “s’està treballant molt des de  la Comissió de Pactes creada per l’Executiva Nacional amb la finalitat de triar els millors acords per als nostres pobles i ciutats”.

Per això, des de la direcció del partit valencianista han demanat “calma i que es deixe d’especular pel que es puga fer o no en ciutats com Alaquàs o Sagunt i en tants altres pobles i el resultat del nostre posicionament serà anunciant este dissabte, després del debat del Consell Nacional que augurem que serà molt productiu i constructiu”, segons ha declarat el secretari d’Organització del BLOC.

- Extret nota del Bloc
-