L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de juny del 2011

Coneixem el cel nocturn? El CETV ajuda a la seua comprensió



El saló d'actes del Centre Excursionista Tavernes ha acollit una sessió teòrico-pràctica d’orientació i coneixement del cel nocturn. Es donaren nocions per reconèixer les principals constel·lacions, com saber la direcció del nord, l’hora sense rellotge i també es contaren històries mitològiques amagades entre les estrelles. 

La part teòrica d'Enric Marco va ser reforçada amb una part pràctica feta al dipòsit de Benifairó. Entre una i l'altra els assistents van gaudir d'un sopar de germanor a la seu del club. El fotoclub social (secció integrada del Centre Excursionista) s'ha compromés a fer mes d'aquestes activitats per la bonissima acollida dels participants. Cal recordar que les activitats programades per aquest club son obertes i gratuïtes per a tots els qui vulguen acudir.
-

6 comentaris:

silmin ha dit...

chapeau !!!

Mº Amparo Grau ha dit...

Fou una passada tot el que ens va explicar Enric i molt interesant el programa.

Anònim ha dit...

Porte molts anys seguint la Cotorra i aquesta gent del Centre Excursionista no pareixia molt d'acord en les afirmacions i la línia que aquesta seguia, quina facilitat que tenen per canviar la gavina per altres coses segons la direcció del vent...mai és tart amics! mai és tart, però vorem quan torne a canviar l'aire.

Anònim ha dit...

escolta, anònim de les 22.31, que en el centre excursionista, som molta gent, i molt diversa...i que també seguim alguns la cotorra...
no crec que siga "sa" ni positiu generalitzar tant.
En tots els llocs, n'hi ha tota classe de persones... és com tot en la vida...i cadascú té dret també a pensar a la seua manera sempre que no fem mal a ningú. vivim en democràcia.

Anònim ha dit...

Mira anònim de les 22:31:00, jo sóc seguidor del Centre Excursionista no vaig a les muntanyes, però si que he fet algunes eixides amb ells i són unes persones respetuoses, que rebren a tothom, siga o no del centre, amb molta amabilitat.
Com ja saps, han dut el nom de la Valldigna als cims més alts d'Europa, América del sud, Àfrica...
L'aire no pot canviar perquè sempre es el mateix: treballar per la Valldigna desinteresadament, perquè el que fan es el que més els agrada, tant a nivell esportiu com cultural. Això es digne d'admirar i respectar.

Per un futur digne ha dit...

El CETV no es pot afirmar que siga d'un color o d'un altre: Sempre a fet el maxim per la Valldigna durant el franquisme i en democracia. I vinga una republica, un comunisme o una altra dictadura ho continuara fent amb igual de força i sense anim de lucre. Jo crec que el anonim de les 22:31 esta confos amb el GMV. Que te una altra filosofia de entendre la natura i la Valldigna