L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 26 de maig del 2011

Seguim batent records


La Cotorra segueix batent records de visites i de pàgines llegides. La celebració de les eleccions ha implicat un augment de visites al blog, cosa que us agraïm.

Això ens ha ha portat a nous records i aconseguir-ho, en un mitjà humil , és un gran èxit. Això ens encoratja a fer les coses cada dia millor i en eixa tasca esperem comptar amb la vostra col·laboració debatent i argumentant sempre per al bé de Tavernes i la Valldigna.

Els dies 23, 24 i ahir dia 25 va es notar i molt l'augment de visites. Qualsevol dels tres dies era un record respecte a dades anteriors però cal ressenyar el dilluns, dia 23, amb 1823 pàgines llegides i un total de 733 visites al nostre blog. Ho podeu comprovar amb la captura de pantalla del comptador que tenim instal·lat des del primer dia que començarem a rodar. En el moment d'escriure açò, són mes de 280.000 pàgines les que s'han llegit en vora tres anys. El darrer mes, com podeu vore en la captura del comptador, més de 20.000 pagines llegides i més de 4000 visites.

Gràcies a tots i totes.
-