L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de maig del 2011

L’IES Jaume II de Tavernes ret demà un homenatge pòstum al professor Paco Avària


El claustre de professors i els alumnes de l’IES Jaume II el Just reten un homenatge  pòstum aquest divendres, 6 de maig, al professor Paco Avària, mort sobtadament el 5 de juliol del passat any. 

L’acte tindrà lloc a partir de les 20:00 hores a l’auditori de la Societat Instructiva Unió Musical amb la intervenció de la IES Band què, sota la direcció  del seu titular Josep Castelló interpretarà el pasdoble “Homenatge”, de José de la Vega, i “Variazioni in blue” i “La Storia”, ambdues composicions de Jacob de Haan. 

Àngela Magraner Mifsud, alumna de violí i cant i a qui tant agradava sentir cantar el finat, acompanyada pel pianista Josep Romero Mazarrota, interpretarà una selecció de clàssics de la música lírica. Acte seguit, i seguint amb la música lírica, gènere que tant li agradava al difunt professor, el tenor Javier Palacios interpretará la romança “No puede ser”  de la sarsuela “La tabernera del puerto” de Pablo Sorozábal i la soprano María José Martos interpretarà “Yo he nacido muy chiquita”  de la sarsuela “El duo de la africana”  de Manuel Fernández Caballero i, junts faran, el “Duo de Soleá y Rafael” de la sarsuela “El gato montés” de Manuel Penella.

-