L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de maig del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: FACILITAR EL SENDERISME


Em diuen Juan Vte Andrés. Voràs el passat dimarts dia 10-5-2011, la meua dona i jo anàrem a passejar i pujarem a San Llorenç, d'ací al dipòsit i seguint el PRCV39, per cert ben indicat, baixarem cap a casa passant per el Club de Tenis, una ruta bonica i fàcil per aquells que ara comencem el senderisme. 

Però la nostra sorpresa va ser que les portes que hi ha a la dreta de la pujada al tenis estaven tancades, crec que al menys hauria d'haver-hi un passador,  i per a eixir anàvem botant per els horts fins ha arribar a la tanca de l'institut i allí si que hi havia una porta (trencada) i poguérem eixir. 

Dic això perquè en una web
diu que eixes portes estan obertes. No sé on s'ha d'anar a dir-ho, però espere que a ningun foraster li pase el que a nosaltres ja que si no tindrà que anar botant parets per a poder eixir o entrar. 

Gràcies per escoltar-me.

7 comentaris:

Adrià ha dit...

L'any passat, per Pasqua, també em va passar a mi, jo se, que el Club de Tennis, és una societat privada, amb els seus socis, i terrenys privats, i que la finca per poder accedir a Sant Llorenç, també te amo, però crec que la senda estava abans de les dos propietats, així, que crec que deurien deixar pas lliure a la gent que vol accedir o torna d'una ruta.

Anònim ha dit...

És un cas semblant que no sé si encara passarà amb l'Ull del Bou. Ja m'ho confirmeu.
Vaig anar a vore'l, ja fa temps, i va ser missió impossible per haver tancat el pas.
Haurien de deixar els senders tradicionals i de sempre lliures.
I ací l'ajuntament hauria de fer alguna cosa.

Anònim ha dit...

A mi hem pasa igual pero per la partida anant en el cotxe m'handit que es pq no roben xo no te sentit tancar uns camins i altres no i que puges entrar pero no eixir i clar amb el cotxe no pots anar botant tanques per dins del horts. La veritat a aquest poble pareix que reine l'anarquia

Anònim ha dit...

El més greu del tema és que aqueixes portes tancades constitueixen una il·legalitat.
El dret de pas a les muntanyes està molt clar des del punt de vista jurídic. Una senda inventariada PR o GR no pot acabar amb unes portes tancades.

Anònim ha dit...

Jo aniria a fer una denuncia al cuartel de la Guardia Civil diguent que no puc anar a la Partida i on siga.

Un de tavernes ha dit...

Eixe camí estava obert en un principi. L'ajuntament el va tancar,amb permís dels propietaris, per tal de protegir el que es guarda al reten que tenen allí dalt.(supose pagaria la porta)

Desconec qui governava però això és el que m'ha contat sobre el tema una persona del ajuntament.

Amb la pinta que tenen alguns polítics dubte que utilitzen les sendes i menys que es preocupen d'eixes ximpleries.

GMVALLDIGNA ha dit...

Amics teniu tots raó, eixa porta te que esta oberta o tindre un accés per al pas de persones, ja que entre eixes propietats passa la senda trevessera de Tavernes a Favareta, una senda històrica amb dret de pas per a tots els vianants, nosaltres des del Grup Muntanya Valldigna portem molts anys ja revindicant el pas, per escrit i de paraula...., però fins a ara res, de res. L’ultima vegada es prometerem que farien una porta xicoteta perquè puguerem passar, però no s'ha fet.

El mes lamentable és que tenint una connexió històrica per eixe lloc molta gent haja d'accedir al paratge de Sant Llorenç per la carretera, amb el consegüent perill que t'atropellen.

GMValldigna