L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de maig del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: MÉS FER I DESFER



 Fa uns mesos feien obres en les voreres del Passeig Lepanto, la part de l'ombra. I aleshores aprofitaren per a fer un pas acessible davant de la farmacia, però.... s'oblidaren de donar bona eixida a l'aigua. I quan plou s'entolla i s'entolla davant d'eixe establiment.

Ara ha calgut desfer una part de l'obra per posar un desaigüe al clavegueram. ¡Tan poc que costava pensar que si li barraves el pas s'havia d'entollar! Bé, no passa res: fem i desfem.

Però ja ens temem una segona part: d'ací uns quants mesos tornaran a fer obres en el mateix lloc. ¿I sabeu per què? Si es fixeu el pas de zebra va a parar a un bordillo alt i totalment inaccessible en la part d'enfront de la farmacia. 

Al final hi ha obres que, quan les veus, no saps si riure o plorar: s'adapta l'accessibilitat d'un  pas de zebra però només un costat i l'altre costat es deixa igual, totalment inaccesible. D'ací poc, de nou fer i desfer.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

A l'altre costas manca un pas de peatons, si et fixes quan ixes de la farmacia per a nar a correus has de pegar una volta molt gran o creuar per altre lloc.