L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 19 de maig del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: LA FONT DEL CANUT




Ha estat una de les fonts tradicionals de Tavernes i simbol de tota una barriada i carrer: el del Canut. Ara mateix presenta l'estat d'abandó que podeu vore en la fotografia. I sense aigua. No raja aigua de la font.

 "Aquí sólo vienen cuando las elecciones" deia una veïna en vore com fotografiàvem la font. 

Doncs simplement això: a vore si d'aci quatre anys, governe qui governe, podem vore la font ben arranjada i polida en els programes electorals. Enguany no l'hem vista i d'altres fonts en els programes, n'hi ha.

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo voldria saber perquè hi ha gent del PSOE i d'EU difundint el rumor que el Bloc pactarà amb el PP. A mi m'ho han dit gent dels dos grups. I sé què és mentira, però ahí van dale que te pego.
¿No era esta una campanya neta? A que ens costarà dur al de Ariel...

Paco ha dit...

Algú sap dir-me perquè el ventilador del pp de Tavernes no ha dit ABSOLUTAMENT RÉS de l'afluència de gent a la Casa de la Cultura, quan porten quasi 2 setmanes repetint que si el mitin, que si a rebentar, etc, i hui, el dia després, en lloc d'omplir-se la boca amb el resultat, es centren amb una pseudo-noticia de la piscina què deuria d'entrar als anuaris de periodisme, i ni diuen NI UNA PARAULA DEL RESULTAT D'AHIR? És que ompliren i prou? No feren el rebentó que havien anunciat? Perquè omplir baix i dalt, el Bloc ho va conseguir el passat mes de març. Que em podeu dir, perquè al poble, este matí, no he escoltat CAP COMENTARI del mitin central del PP d'anit. Algú que no siga del PP ens pot dir com estava la Casa de la Cultura? Algú imparcial, clar.

Anònim ha dit...

Els de EU i PSOE van a criticar i fent bulos perq saben q el bloc pujara! Quina campanya silenciosa estan fent estos dos? Ni se'ls veuen.. Tots sabem qui porta el compàs!

Anònim ha dit...

Ara, l'hora de la veritat, este matí al mercat sols hi havia un equip: el de Jordi Juan.
He vist molt desanimats als del pp. Els dels PSOE no tant. Això si, regalaven unes roses precioses. Enhorabona. Els d'Esquerra també han montat una bona, molt divertits. No he vist ni a EU, IPT, APT ni a GDT.

Anònim ha dit...

Soc del PP, vaig estar al mitin i, com no soc imparcial, no puc dir si estaba ple o buit.

Anònim ha dit...

Per al PP recuperar les fonts del poble és això paregut a un jacuzzy de balneari cutre que van fer a la plaça de l'ajuntament i que damunt va costar una "pasta gansa".

Unknown ha dit...

Hola bon día primer que res y despres dirlis que es lo que apasat en la tan anomena fot de el canut y com aplegat a este estad yo me ecriat en el carrer de buenosaires y fa molt de tenps que ya no vics ahí pero el atre dia bax anar ala cloct de la Font y porti als meus netex y me agrada moltixim enseñarlos a un anaba en destiu en el meus pares a pasar el dumenxe y a menxarme la mona en pascua me vax sosprende molt lo ven cuidad y respetat que esta tot a quell entorn inclus les vax fer unes fotografíes que man resultat inmensament impresionas de lo boniques que an ixit , be si aixo esta en la montaña y esta ben cuidat perque la fon de el canut esta tan destrosa estagent dins de el poble aixo es una bergoña para els balleros y mes para els politics de ahí bolia pportar als meus netex para que u vegeren pero no esportare perque me dona bergona enseñalis la Font que pasen bona vesprada