L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 16 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: LA VERTADERA HISTÒRIA DELS DINERS DEL PLAN E, DIT TAMBÉ DE ZP


Us presentem la vertadera i veritable veritat sobre els diners de les inversions a Tavernes. ¿Els diners, són del govern del PP... són del PSOE...? Qué va!! La Cotorra ho té ben clar:  són diners dels nostres impostos!!! Així: clar i ras.

El "Plan Español para el Estímulo de la Economia y el Empleo" també conegut com a Plan E o Plan Zapatero, ha posat a la grenya al PSOE i al PP de Tavernes. Els dos partits s'atribueixen la paternitat de les obres realitzades a Tavernes: els uns en una publicació digna de qualsevol "llibre de festes" diuen que són obres i mèrit del govern municipal del PP i els altres responen que les obres les ha pagades el govern central o siga Zapatero i afigen que si no fora per això a Tavernes no s'hauria fet res en aquests darrers anys. Al quadre de dalt podeu vore les obres dels dos plans a Tavernes i el cost total: sobre els 5 milions.

Alguna cosa tenen de raó els del PSOE en dir que els diners han vingut de Madrid, però sense acabar d'aclarir-ho.... nosaltres, la gent de La Cotorra, anem més lluny: ni el PP ni el PSOE diuen la veritat completa! I ho argumentem.

La Cotorra ho té ben clar: els diners són els diners del poble, els diners de Tavernes. Són els diners de vosté i de vosté, els nostres, el del nostres veïns i veïnes.... són els diners que Madrid ens cobra i nosaltres li paguem en concepte d'impostos.

Tot el món ho sap ben bé: els valencians no som com els bascos i navarresos. Ells mateixos els cobren els impostos i es fan el repartiment. Ací no: els nostres impostos ens els cobren des de Madrid, se'n van a Madrid i després, una vegada que el govern de Madrid es reserva els que vol, ens en tornen una part en forma de les inversions...

Això sí, les inversions... les que volen i quan volen, perquè les que volem nosaltres ni ens fan cas!. I si cal AVE perquè els de Madrid vinguen a la "seua" platja de València o Alacant, els fem un AVE, encara que el tren Gandia-Denia es quede sense fer, o l'autopista AP-7 tinga peatge. Ells ens retornen la quantitat que volen, sempre molt per davall del que hem pagat. I tu a callar.

Els diners dels nostres impostos li ha servit al govern del PSOE de Madrid per a finançar el Plan E. No anem a dir que no ha valgut per a res. Seria mentir. Alguna cosa s'ha fet en els pobles. Una altra cosa és si els governs dels pobles valencians se'ls han gastat en allò que era bo i necessari. Ací cada poble que diga la seua!

Nosaltres ho tenim ben clar: els diners del Plan E NO SÓN del govern del PP local NI SON diners del PSOE ni de Zapatero. Són els nostres diners, els dels nostres impostos. Per tant, que deixen de marejar el personal i no s'atribuesquen mèrits, els uns i els altres, que no tenen. I menys quan els diners no ens els donen: són dels nostres impostos.

Repetim: Nosaltres ho tenim clar. ¿Vosté ho té clar? I el PP i el PSOE ¿ho tenen clar? Sembla que no i seguiran durant la campanya dient que són seues les obres del Plan E. Temps al temps. Ara, el problema no es que ho diguen, sinó que hi ha gent que s'ho creu i es pensa que ens envien els diners perquè sí, debades. I debades.... els frares peguen cabotades!!!!

- Podeu ampliar la informació i sobre tot fixar-vos en les empreses i els llocs de treballs creats amb la gent del poble durant el primer pla en la següent noticia que publicarem fa temps


Resum d'obres del 1r Plan E

-

1 comentari:

Indignar-se ha dit...

Amb aquesta inversió al poble de Tavernes com potser que tingam la taxa mes alta de l'atur a la safor, 1800 aturats i aturades?
On han anat a parar els diners per a que no hagen fet baixar l'atur? Com han contractat els llocs de treball? I quina es comparativament l'energia industrial del poble respecte a fa setze anys? Perdem en tot, alguns guanyen pero no en bé de Tavernes, ni la seua gent.