L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 3 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG - LA DIRECCIÓ DE CANAL9 VETA L'ENTRADA DELS CANDIDATS DE COMPROMIS-BLOC A LES INSTAL·LACIONS DE BURJASSOT



La direcció de Canal9- RTVV ha vetat este matí l’entrada dels candidats de la coalició Compromís, Enric Morera i Mónica Oltra, a les instal·lacions de Burjassot. Compromís havia sigut convidada per CCOO i CGT perquè explicaren el seu model de futur per a Canal9- RTVV i dels treballadors i treballadores de l’ens públic. 


El candidat a la Generalitat, Enric Morera ha manifestat que “la negativa a deixar-nos entrar, és un atac de la direcció de Canal9-RTVV a la democràcia en impedir el dret de reunió entre els treballadors i els representants polítics, una pràctica eixa d'impedir més pròpia de dictadures”.

Els candidats de Compromís s'han dirigit als treballadors de RTVV a través de la reixa que rodeja el Centre de Produccions de Programes de Burjassot. Oltra ha assegurat que eixa reixa “és una bona representació el Guantánamo informatiu que ha imposat el govern del PP en Canal 9”.

Les propostes de Compromís per a garantir el futur de Canal9-RTVV passen per un pla de sanejament que siga la garantia d’un finançament estable i una planificació estratègica del grup, amb l’establiment del marc de relacions recíproques entre el Consell i el Grup RTVV.

Compromís reivindica el compliment de la Llei de Creació de Radiotelevisió Valenciana que exigeix la veracitat i l’objectivitat de la informació i es posaria en marxa el Consell de l’Audiovisual del País Valencià, en compliment de l’Estatut, que garantiria una gestió adequada i ètica dels mitjans audiovisuals que operen en el nostre territori
.
Una altra proposta de Compromís és la recuperació del Comité de Redacció dels informatius que es contempla en l’Estatut Professional de RTVV-Canal 9 i la constitució del Defensor de l’oient i de l’espectador de RTVV, que comptarà amb la infraestructura necessària per desenvolupar el seu treball i la participació d’entitats de consumidors d’usuaris de TV i Ràdio i del Comité d’Empresa de l’entitat.
-

2 comentaris:

Indignat ha dit...

Es increïble que tinguem que suportar estes coses! Per als mitjans sols existeixen dos partit. Però el que fa canal 9 no tE nom.

Anònim ha dit...

Lo sorprenent es que no els hagen agredit com en el cabanyal