L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 19 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: CAMPANYA, CAMPANYA I CAMPANYA


"Merda! No hi ha manera que no es veja l'arena" es lamentava en el terrat de l'edifici al costat de la plaça de bous de València, la premsa del PP en vore les fotos que el seu fotògraf estava realitzant de l'acte central de partit dimarts passat. Havien assegurat que posarien més cadires en l'arena que el PSOE i la tensió feia oblidar a la premsa del PP que els seus laments eren captats per la resta de reporters gràfics que els acompanyaven. 


                                      Miting del PP a la plaça de bous

El valencià va ser de nou —com es comentava hores després en les tertúlies radiofòniques— el míting més gran de Rajoy en la present campanya i davant això el president del PP, per molt que l'incomode el tuf de corruptela que desprenen els seus subordinats valencians, no va poder evitar fer l'agraïment en el mateix acte.

Lluny d'oferir les estampes de poder a colp de talonari, la resta de partits tracta d'evitar les conseqüències del discurs bipartidista. El candidat de Compromís a la Generalitat, Enric Morera, denunciava ahir com els mítings dels partits que depenen de Madrid, “han esdevingut espectacles de varietés, una exhibició obscena de despesa per a vore qui mobilitza més gent, encara que hagen de portar autobusos de fora del territori valencià i als seus líders a parlar de temes que no són valencians. Alguns encara no s'han assabentat que estem en unes eleccions locals i autonòmiques, i açò demostra la poca estima que tenen a les institucions valencianes i als ciutadans i ciutadanes que representen”.

Però l'acte de repercussió era la nova samarreta lluïda per la número dos de Compromís, Mònica Oltra, que colava en la gravació del debat sectorial de polítiques socials que Canal 9 emetia a les 12'15 de la nit, una samarreta amb el lema "Canal 9 manipula", per a denunciar la falta de pluralitat informativa de la televisió pública autonòmica. 

             Mònica Oltra amb la samarreta "Canal 9 manipula"  en el fals debat

Oltra va criticar en el programa el fals debat, "amb una successió de monòlegs en els quals no es pot rebatre",i la invisibilitat a què ha sotmés Canal 9 a Compromís durant durant la present legislatura. "Després de quatre anys de diputada i de dos anys i mig com a portaveu del grup parlamentari de Compromís, és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana. Hui és un dia de satisfacció perquè hem trencat el Guantánamo informatiu que és esta televisió pública" vam poder escoltar aquells que seguirem el debat esta matinada de dijous.

La major dinamització en esta apagada campanya la posen la plataforma ciutadana Democràcia Real Ja!, que a València, tornaven a convocar ahir en la plaça de l'ajuntament de València milers de ciutadans del moviment "nolesvotes" i que anima a votar a qualsevol però que no siga el PP i el  PSOE. Mònica Oltra, deia que " des de Compromís volem assenyalar que comprenem la indignació que els ha portat a eixir al carrer per a mostrar el seu rebuig a la situació que estem vivint".  

 I mentres, Francisco Camps reprenia la campanya, però ara com a president de la Generalitat per a quatre dies de les eleccions autonòmiques acudir a la remodelada seu de Lo Rat Penat i descobrir la placa que indica que ell n'ha inaugurat les instal·lacions, quan ja fa dos anys que estan obertes. De risa.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment es vergonyós el que han fet enguany a Canal 9. Sols per no donar cabuda a altres partits que no diguen "el seu" han relegat els debats de política, no ha a una 2ª fila, això es ja de quarta o cinquena. A les 12:30 de la nit cap persona sensata es queda a vore la televisió perquè l'endemà treballa.
Així es promulguen en el poder.

Anònim ha dit...

molt decepcionat per el fet de no publicar el comentari que hi vaig deixar ahir.
creia que aquesta pagina buscava la veritat i ferla saber al poble.
que era una pagina d´esquerres transparent i no de dretes manipuladores.
pero vist lo vist,ja no se el que pensar.
pareix que l´unic que busquem siga pensar sols en els bens propis.
soc simpatisant del bloc,pero estic en contra dels pactes.
i igual que jo altres companys.
AIXI NO TIMDREM MAI LA MAJORIA.
SIGAM CORRECTES!!!!
GUANYEN LA CONFIANÇA DE LA GENT DEL POBLE.
NO AL PACTE.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim per norma deixar de publicar res si no conté expressions que són insults o temes personals d'algun polític del poble.

Igual no ens arribat.