L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de maig del 2011

ELECCCIONS 22 DE MAIG: ACTE CENTRAL DEL BLOC


Jordi Juan canvia el monoleg de l'habitual miting polític per un acte obert i participatiu a tot el veïnat on el candidat s'enfronta i contesta les preguntes dels assistents a l'Acte Central del Bloc.


El Bloc va omplir novament la Casa de la Cultura en l'acte central de campanya. L'acte s'ha desenvolupat sobre una base semblant a la del programa televisiu "Tengo una pregunta para usted" on el candidat Jordi Juan ha contestat les preguntes que li han anat fent els assistents. I molts assistents, de fet la Casa de la Cultura plena,  a pesar dels actes programats a la mateixa hora per altres forces polítiques.

No és massa habitual vore un candidat deixar de costat el faristol, deixar de banda el monolèg habitual  i, caminant pel passadís de l'auditori, enfrontrar-se sol davant el perill que representen més de 400 persones amb ganes de saber coses i de preguntar. 

L'IBI, l'atur de Tavernes, la situació sanitària, la falta d'atractius per als joves, la situació de l'esport, la platja, els polígons industrials, la falta de participació ciutadana, l'engany d'un parc tecnològic.... temes i més temes que anaren sorgint de les pregunts i eren contestades pel candidat. 

Una nova forma de fer política, una manera diferent d'explicar el programa, una situació novedosa, la de posar-se un candidat en contacte amb els electors va nàixer ahir en la Casa de la Cultura. Repetirà algú l'experiència? S'atrevirà algun altre candidat a torejar el bou d'eixa manera? No ho sabem. Si hem de fer cas als comentaris dels assistents, el candidat del Bloc ahir va sumar molts punts- en aquest cas molts vots- en la comtesa electoral que acaba el 22 de maig. 


 Com deien els videos que va projectear previament el Bloc, a l'acte anàvem a vore i conéixer una altra forma d'entendre la política, una altra cara de la política, la  que creu en la participació veïnal i per tant està disposat a que siga una realitat el seu lema de: "Escoltar a tots, per poder governar per a tots".

Jordi Juan va portar el pes de l'acte, amb ajudes de l'equip de candidatura per donar a entendre, com no es va cansar de repetir, que "El Bloc és un equip, és l'equip de casa i juga i arrisca per a guanyar". 

I de fet Jordi Juan i el Bloc van arriscar en eixe partit, amb la confiança que dóna tindre un candidat amb experiència i bon coneixedor dels problemes de Tavernes. I pensem, però això ja ho diran els vostres comentaris i el dia 22 les urnes, que Jordi Juan i el Bloc ahir van guanyar. I per golejada.

L'acte va comptar amb la presència d'Enric Morera, el candidat a la Generalitat per la Coalició Compromís-Bloc, que va explicar els principals punts programatics de la coalició.
-

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi Juan, senzillament ha fet un acte IMPRESIONANT, això es fer política i estar amb contacte amb el poble. Ningun altre partit podrà fer res paregut.

Anònim ha dit...

Hola! Em va agradar molt, vaig estar i jordi i l'equip heu aconseguit que la gent parle molt de vosaltres, però la campanya comença veritablement esta setmana. No esta tot fet!

Anònim ha dit...

Un gran èxit per al Bloc. Dos voltes plenar la Casa de la Cultural a pesar de tots els factors en contra està molt bé.
I segur que hui més d'un es posen més nerviosos del que estan. I no estic parlant de cap partit sino del mateix Bloc que va a quedar-se sense dubte el segons partit del poble i l'opció més ferma d'alcaldia.
I un consell als del Bloc: tranquils, no contesteu provocacions, seguiu la línea que s'hau marcat d'explicar el vostre programa. No baseu la vostra explicació en la critica als demés. El poble no es tonto i les provocacions d'altres les veu i les valora. I prou negativament.

Maria C. P. ha dit...

anoche fui a lo del bloc en la casa de cultura, y me llevé una sorpresa. Estoy de acuerdo con el articulo. Fué algo que nunca habia visto en todos los años que llevo asistiendo a mitines. Si todo lo que pueden hacer para gobernar sigue el camino que estan llevando, yo creo que muy bien. Yo no soy votante del bloc, pero les doy mi más sincera enhorabuena. Ha hecho que me plantee mi voto. Y el video que pusieron me llegó al corazón. Me emocioné.

Anònim ha dit...

Si senyor. Chapó. Visca el Bloc!!!

Anònim ha dit...

Estes eleccions estic disfrutant veient i escoltant a tots els que se presenten. Crec que seran les eleccions més participatives de la història del poble. I el que més m'agrada del Bloc és que no se claven en ningú, no perden el temps en criticar a uns i altres. Jo he anat a tots els mitins que he pogut de tots els partits, perque pense que escoltantlos a tots, puc valorar i despres votar. I per ara, a falta del mitin del PP, de moment ho tinc molt clar. M'esperaré al dijous, de totes maneres. Em va agrador molt el que vaig vore i escoltar anit.

un votant emocionat ha dit...

sempre he votat Bloc, fins i tot quan encara era UPV. Anit estigué com tota la vida als actes dels meus. I, sabeu? Se me va posar la pell de gallina. I me caigueren les llàgrimes a la foscor, de veure PER PRIMERA VEGADA a la nostra gent sense ningun complexe, amb orgull, amb una força que jo MAI HE VIST al Bloc. Anit em vaig sentir orgullós com en la vida.
El Bloc enguany pot pegar la campanada. Enhorabona a tots i ací estem pel que calga. Amunt Tavernes!!!

Josep Lluís ha dit...

senzillament, quina diferència entre el Bloc i la resta de partits. Anit no vaig perdre el temps escoltant critiques, desqualificacions i insults. Joc net, proximitat amb les persones i sinceritat.

Anònim ha dit...

creo que os falta un poco de humildad.el programa que nos presentais es muy ilusionante pero creo que es imposible de poder llevar a cabo.animo

Jo votaré Jordi ha dit...

Jo crec tot el contrari: que són molts humils i sincers. Ho van dir ben clar: tot des del consens amb els demés partits, tot amb la participació del poble.
I a més el candidat ho va dir ben clar: no venim a imposar els nostres criteris, consens, consens i consens per al Tavernes del futur.
Jo crec que tu votaries amb els ulls tancats el Bloc, però no t'atrevixes a fer el pas. Sigues valent i vota Bloc. Saps que presenten el millor programe, el més il·lusionador. Tu també ho dius.

Anònim ha dit...

si me garantizas que me vas a qitar la alta tension .si me aseguras lo de la ciudad deportiva lo de los sueldos y plenas que los vas a bajar y las contrubuciones las vais a revisar y con el PP con toda seguridad va a mandar en la GENERALITAD y con la deuda que tenemos,no te parece que el programa es un poco de fantasia

Anònim ha dit...

Aixó si que és un partit que es guanya dia a dia a la gent treballant, no com els altres que se´ls guanyen a força de favors i de talonari. Anim i enhorabona a tots pel treball que esteu realitzant. Jordi espere voret d'alcalde per poder felicitar-te.

Laura ha dit...

¿Com més humiltat? tu crec que no estaves ahir allí. Jo si que estava, i lo que vaig vore és la lliçó mes gran d'humiltat que pot fer un candidat. Gràcies Jordi, per ser com eres.

Indesidenter ha dit...

A l'anònim de les 15.49

Jo crec que el Bloc pot assegurar tot el que tu dius de la mateixa manera que el PP podia assegurar:
-el PAI
-el parc tecnològic
- la circumval·lació
- el parc del Cantalot
-Ampliar la col·laboracio amb Creu Roja
- canalitzar el riu Vaca
- el parc d'oci en Marjaletes
- las 850 vivendes VPO en Marjaletes
- la ciutat de la Pilota
- el Centro Especific d'E.E en Vergeret
- el parc de bombers
- el velodrom i patinatge
- les zones de ciclo turisme
- el centro de dia per a la tercera edat
-el polisportiu per a takeondo, karet i halterofila
-El aprc de la Torre de Guaita
-l'entrda nord a la platja
- les noves oficines del jutjat
- les basse de tractament fitosanitari
-Augment dels viatges autobus Tavernes-estacio-platja
- la neteja del riu
- ...
TOT AIXÒ ESTAVA EN EL PROGRAMA DEL 2007 I NO HAN FET RES.

¿Per què a uns els exigiu tant i a altres tant poc?
¿Per què m'he de fiar més del PP que en 16 anys no ha fet res que del Bloc?

Si m'ho argumentes i em convences canvie de vot i vote el PP. Paraula!

Anònim ha dit...

por esa regla de tres veo que tantas cosas nos han prometido los del PP que esta vez no los votare pero no voy a esperar 16 años mas para ver realidades.Necesito ver con que cartas jugais por que a lo mejor con la edad que tengo no vere ni una de vuestras propuestas. Es muy facil decir que voy a traer la luna si sabes que es imposible.no seria mejor decir si gobernamos vamos a intentar hacer nuestro programa.animo estamos hartos de promesas.

Indesidenter ha dit...

"no seria mejor decir si gobernamos vamos a intentar hacer nuestro programa".

Però si es passaren tot l'acte repetint-ho! I demanaren el vot per a fer possible el programa del Bloc: Acompanya'ns en este viatge es va repetir moltes voltes.)

Jordi ho va dir moltes vegades i també que els projectes grans són per a fer a llarg termini i amb consens, per a un consens general polític i deixar de fer parxes com portem des de l'època del PCPV (1979).
Em fa la impressió que no estaves allí.

Anònim ha dit...

eso quiere decir que ya teneis claro lo del alta tension,segun tengo entendido no hay ninguna posibilidad respecto al tema y si no me gustaria me lo explicaras.Si estuve y me recordo el pp hace 16 años

Indesidenter ha dit...

I tu t'ho creus que se semblen? Jo pense que en dir això "te has pasado cuatro pueblos"!

I si tenen clar allò de l'alta tensió, ho hauràs de preguntar al Bloc. Així que assabentat el dia que tenen acte electoral, et presentes i els ho preguntes.

I que no hi ha cap possibilitat? L'única cosa impossible en aquest món és que un gat parisca dalt d'un garrofer.

Anònim ha dit...

Ostres tu! Vols dir que el Bloc traurà 7 regidors?

Indignarnos ha dit...

Amigo a convencer. Necesitamos tu voto para Jordi porque estas poniendo la pregunta mas dificil que he oido. Yo que he estado de 12 a 13 años ocntra la alta tensión, incluso con el defensor del pueblo en Madrid, fui al acto mas valiente y atrevido que he visto a un politico, hablar con el pueblo, salir del pueblo. Pero tu pregunta es la mas difiil, ya que quien le pone el cascabel al gato. Con iberdrola hemos topado. Habalbamos Candela y yo de la indignación que llevaba respecto al atraco legal que nos esta haciendo Iberdrola sobre el ICP. Al mediodia de ayer me llego la carta de si no lo ponia en la playa el famoso impuesto ICP en veinte dias me lo subian de 5.000 v. a 10.000 v. Como para la playa tengo suficiente con 3.500 les pedi que me bajasen de 5.000 a 3.500 , me dijeron que no tenia que tener un boletin así como derecho de empalme. Es decir 90 euros por el boletin i dos-cientos mas el ICP del empalme nueva potencia. Y yo les dije desde mi indignación si no hacia falta un boletin i un nuevo empalme para subirme ellos a 10.000, me contestaron que solo era anivel de facturación y estaba en la orden. Cuanta gente que esta en la playa va a pagar mas de diecisiete euros mensuales por no saberlo. Es un atraco legal i son los que mandan. Por eso señor yo necesito a politicos del estilo de Jordi para que me defiendan. O es que no saben quienes estan en el parlamento español que esta havciendo Iberdrola. Lo permiten les cambian las leyesy nosotros como los paises del Magreb.Por esto por llevar años viendo como se rien de nostros necesito estos politicos que llevaran mi revindicación donde sea. Por esos necesito a Jordi, por su buen hacer y ocmo no por su inteligencia. Como en su momento un solo senador, el sr. Pere sampol del Bloc de Mallorca, gracias a nosotros gano una votación de este estilo en el senado. No se equivoque, los señores del Psoe, le engañaran por politicas de estado, i los del PP dependera de que les digan sus superiores. En fin seguimos luchando contra el pode de lobby de Iberdrola i como no contra la alta tensión, sumese al acuerdo y no desaproveche la ocasión de situarse con los mejores en cuanto a las revindicaciones por la Valldigna, tambien la alta tensión. Tengo mas de seicientas paginas recogidas de nuestras actuaciones. Suerte para usted que de seguro será la mia.

Agradesc a l'equip de Jordi a l'acte que vaig assistir, porte des d'abans de la democracia participant en politica y no havia vist acte tant valent com aquest. Sempre es deia. Si home per a tu momtaré jo un acte per q ue empugues criticar. Recorde l'acte de la meninguitis, quan ens indignarem. Dignitat i de la bona porta Jordi i el seu equip per aquest el meu poble.

VEÏNA ha dit...

Voldria alçar la meua veu, encara que altres callen, per felicitar al BLOC per l’acte d’ahir. Per tornar a omplir la Casa de la Cultura; però sobretot per fer un acte diferent, emotiu i valent baixant a l’arena per a contestar preguntes dels veïns. El BLOC està fent una gran campanya i això, per a un partit menut i amb pocs mitjans econòmics, té el valor afegit del treball dels seus candidats, afiliats i simpatitzants. Tavernes necessita una renovació i jo veig ahí gent amb ganes i disposada a treballar pel seu poble.

foraster ha dit...

Lamente no haver estat en l'acte. La meua feina no m'ho permet, i no puc acudir a cap acte de la campanya cosa que sempre he procurat fer però, més que per la vostra informació, molt creïble com sempre soleu fer, he rebut la informació de primera mà d'una persona que va estar present. Quan em donava detalls un sentiment d'emoció em va embargar. Se me fa ver un nuc a la gola que no podia tragar i em va vindre una sensació de llàstima, per no haver viscut l'acte, que no puc descriure. Encara ara tinc ràpia per no haver assistit.

No entraré a valorar-la ni qualificar-la. Sols vull dir-vos que compteu amb un vot més. El meu i també per a Compromís al que ja fa temps pensava votar com vaig fer ara fa quatre anys.Ii si puc, podeu comptar amb alguns vots més de la família de la meua dóna a la què intentaré convéncer.

Gràcies per la vostra manera de fer i per la campanya que esteu fent. Enhorabona!

Paco ha dit...

Ja vaig estar a la presentació i me va agradar molt el acte, ara altra volta he estat en el de divendres i no m'esperava un acte com eixe. M'esperava un mitin en que isqueren a donar-nos el sermó i prou... i he vist que d'això res, que s'arremangat el candidat i ha escoltat el poble. I que dir dels videos, van ser molt emotius... Veig a Jordi una persona que no és com els polítics que ens venen la moto i tenen una sonrisa falsa... veig a Jordi un xicot molt humà i molt proper, que no ven ninguna moto. No sé el que pasara pero si que m'agradaria tindre una persona com ell, com a màxim representant del meu poble.
Jordi, amb tu segur que canvia tot.

nou alcalde per Tavernes ha dit...

Jordi Juan, alcalde de Tavernes!!!
Al temps...en una setmana.
Manolo, compte enrere. Resten 7 dies.

El nou Kennedy de la Vall ha dit...

ESteu enganyats, la classe humana de Jordi esta per damunt de l'alcaldia, serà un politic que donarà que parlar del nostre poble. Jo per la seua capacitat, algu ha vist mai escriure, com es pot retindre tot en el cap, com es pot tindre eixa memòria prodigiosa que no se li escapa res. I com es pot ser tan serio com per a dir, si posen cartells que en posen noslatres a la nostra: que ens conega la gent. Jo el veig al parlament més prompte que tard, mentrestant aprofitem-lo els fills i filles de Tavernes. Em recorda el bon matematic de Medellin que va acabar amb el terrorisme a la ciutat, em recorda a l'Iniesta que tots l'aprecien, no cau a ningú mal. Em recorda a un bon alcalde de Tavernes que no podem deixar que perda la suea oportunitat pel bénostre. Salut que tinga el nou Kennedy de la Vall.

Emili S. ha dit...

El que ja és un rum-rum entre gent del poble que usa Internet són les pràctiques de La Cotorra. Molt són els que, decebuts, m'han dit que o llances floretes al candidat del Bloc en forma de comentaris, o oblida't de passar el filtre de la 'moderació' (si bé caldria parlar més aviat de 'radicalisme'). Ara, no hi ha el més mínim sentit de l'estètica: accepten publicar això del "nou Kennedy de la Vall" i voleu dir que no són conscients que estan fent riure? Una llàstima tot plegat. Pluralitat, saber encaixar crítiques.

Anònim ha dit...

compta amb el meu vot i el de la meua familia.
sempre he pensat que a tot el territori espanyol, cada Comunitat té el seu partit que al representa tant a nivell de regió com a nivell estatal. Esta el partit que reppresenta els interesos nacionalites de Catalunya representats per Convergencia i Unió, el partit andalussista, el del Pais Vasco, el gallec, el" mañico", el de Canaries, el asturiano del Sr Revilla...On està el partit que representa els interessos dels valencians i valencianes?. Este és el BOC. UNIM-NOS TOTS I JA ES HORA QUE ES DEFENGUEN ELS INTERESSOS DELS VALENCIANS PER TOT ARREU. faig un clam a la gent jove que en les escoles vos hem ensenyat a volorar la vostra llengua i cultura valenciana a que desperteu i doneu el vostre vot al BLOC per a que es faça sentir la nostra veu . Estic segura que Jordi Juan ens fara sentir a tots orgullosos de ser valencians i vallers.Esta força ens donara coratge i valor per anar solventant tots els problemes i donant solucions a tot els entrebancs que han originat els partits politics que ens han governat fins ara.
ÀNIMS A JORDI JUAN I A TOT EL SEU ÈQUIP!

La Cotorra de la Vall ha dit...

El senyor Emili S. ens diu:
"Molt són els que, decebuts, m'han dit que o llances floretes al candidat del Bloc en forma de comentaris, o oblida't de passar el filtre de la 'moderació' (si bé caldria parlar més aviat de 'radicalisme'"

O siga, que li han dit. ¿Vol dir que en tres anys que farem el pròxim juny no ens coneixia de res, no sabia res nostre? I ara li han dit què.... ¿I vosté s'ho creu?

Els comentaris que nosaltres fem els firmem com a Cotorra.

Els comentaris de la resta de gent, son cosa seua, no són la nostra responsabilitat. Simplement moderem, i tant, perquè no se n'isquen de mare, que sempre hi ha algun.

No sabem vosté que entén per "moderar". Nosaltres entenem: educació, bons modos i no insultar ningú. Mire si ho tenim clar, que fins i tot publiqum comentaris com els de vosté, que no ens deixa en bon lloc. Un altra cosa seria censura.

Vol dir vosté que els nostres comentaristes fan riure? Nosaltres no direm mai el mateix del seu comentari.